تعداد فزاینده ای از مارک های بزرگ در حال حاضر به طور منظم پیکسل های بازاریابی را در ایمیل های خود جاسازی می کنند ، چیزی که می تواند به عنوان بی احترامی آشکار از قوانین حریم خصوصی مانند GDPR تلقی شود.
مارک های تجاری از جمله British Airways ، TalkTalk ، Vodafone ، Sainsbury’s ، Tesco ، HSBC ، Marks & Spencer ، Asos ، Unilever و غیره توسط سرویس ایمیل برتر Hey ، به عنوان مجرمین حریم خصوصی شناسایی شدند ، که یک پست الکترونیکی به درخواست BBC را تجزیه و تحلیل می کرد.
دیوید هاینمایر هانسون ، بنیانگذار هی ، اظهار داشت: “به طور متوسط ، هر مشتری Hey روزانه ۲۴ ایمیل دریافت می کند که سعی در جاسوسی از آنها دارد” ، و اضافه کرد که این به معنای “حمله ناگوار به حریم خصوصی” است.
هانسون افزود که بیش از ۱۰٪ کاربران بیشتر از پنجاه ایمیل با پیکسل ردیابی دریافت می کنند.
وی خاطرنشان کرد: “ما در حال پردازش بیش از یک میلیون ایمیل در روز هستیم و در مقایسه با موارد مشابه مانند Gmail فقط یک سرویس کوچک حساب می شویم، اما این شمالی از ۶۰۰۰۰۰ اقدام جاسوسی است که هر روز مسدود می شود”
بریتیش ایرویز و TalkTalk در مصاحبه با BBC ، از استفاده از پیکسل های ردیابی دفاع کردند و گفتند این یک روش معمول بازاریابی برای درک بهتر مشتریان آنها است.
در پوشش تعامل بهتر مشتری ، از پیکسلهای پنهان معمولاً برای ردیابی زمان باز شدن ایمیل و تعداد دفعات استفاده از آن استفاده می شود و حتی می تواند موقعیت فیزیکی مشتریان را بر اساس آدرس IP آنها حدس بزند.
GDPR از سازمان ها می خواهد که گیرندگان را از پیکسل ها مطلع کنند و در بیشتر موارد رضایت نامه از آنان کسب کنند. با این حال ، پت والشه از Privacy Matters به بی بی سی گفت که اگرچه رعایت قانون حفظ حریم خصوصی از نظر تبلیغ کنندگان لازم الاجراست ، اما با از آن پشتیبانی کافی نمی شود.