Cnet در جدید ترین تحلیل خود در مورد این موضوع که چین با داشتن غول های فناوری معتبر و دارای رتبه بالا در حال قبضه جهان است. Cnet معتقد است که چین یک نیروگاه اقتصادی است که توسط coronavirus پرتاب شده است، شریک تجاری کلیدی یک تهدید رقابت، دولت استبدادی که مایل است شهروندان خود را سانسور کند و حقوق بشر آنها را نقض کند و دارای برچسب های زیادی است. اما یک چیز واضح است که پرجمعیت ترین کشور جهان و اقتصاد بزرگ دوم به طور پیوسته در یک نیروگاه تکنولوژیکی در حال پیشرفت است که پتانسیل ارتقاء در وضع موجود را دارد.
چین ، زمانی که صرفاً تولید کننده کالا بود ، در این مأموریت قصد داشته است تا خود را به تأمین کننده محصولات با تکنولوژی بالا تبدیل کند ، همه چیز از وسایل نقلیه برقی گرفته تا تلفن های هوشمند و تجهیزات ۵G ، بخشی از یک برنامه ۱۰ ساله به نام ۲۰۲۵ .
هدف نهاییاین طرح، استفاده از منابع کامل کشور برای دستیابی – و سرانجام پیشی گرفتن از غرب در زمینه های مختلف فن آوری است ، اقدامی که کاخ سفید گفته است “نه تنها اقتصاد ایالات متحده بلکه اقتصاد جهانی را به طور کلی تهدید می کند. “
قدرت رو به رشد چین نگران کننده است زیرا منتقدین می گویند این کشور برای دستیابی به اهداف خود به همه چیز از جاسوسی سایبر گرفته تا مهندسی معکوس و سرقت از مالکیت معنوی متکی است و این باعث اختلافات چندین ساله تجارت بین دولت دونالد ترامپ و دولت چین شده است. به همین دلیل است که بزرگترین سازنده گوشی های هوشمند Huawei یک هویت ناشناخته مجازی است که از سوی دولت ایالات متحده زیر فشار است و این روزها Huawei و TikTok در صدر اخبار جهان قرار گرفته است.
با این پس زمینه پیجیده و پیچیده ای که CNET آن را معرفی می کند ، مجموعه ای از داستان ها با نگاهی به حوزه های مختلف فناوری که در آن کشور قرار است گسترش یابد و بر جهان مسلط شود ، همه چیز از هوش مصنوعی تا فناوری ۵G قرار گرفته است، بیشتر مصرف کنندگان جهان در خرید گوشی بعدی خود، گوشی با فناوری بالای چینی را انتخاب می کنند و تا ظهور TikTok در نقاط مختلف جهان برای اولین بار چین را به یک بازیگر جهانی در رسانه های اجتماعی تبدیل کرده است ، و این در حالی که ایالات متحده حتی فکر ممنوعیت سرویس TikTok در سر می پروراند.
ما قصد بررسی روابط سیسی بین دو کشور را نداریم اما می دانیم که چگونه توسعه فناوری های نو بر روابط سیاسی این دو کشور سایه افکنده است، به معنی دیگر، این یک پویایی است که به سادگی دو رقیب آن را ترک نمی کند. و از بسیاری جهات، دو کشور به یکدیگر وابسته هستند.
سندی شن ، تحلیلگر گارتنر ، با اشاره به اینکه شرکت های چند ملیتی دارای مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاه هایی در چین هستند ، که در آن افراد محلی در پروژه های جهانی مشارکت می کنند ، گفت: “بدون تردید در فضای AI و ۵G رقابت وجود دارد ، اما همچنین همکاری در بسیاری از زمینه ها نیز وجود دارد.”
داستان اول ما (به گفته Cnet) نمونه کاملی از این مورد است که در مسابقات به اصطلاح تسلیحات بین ایالات متحده و چین بر سر پیشرفت هوش مصنوعی حفره هایی را ایجاد می کند. نگاهی دقیقتر به این موضوع نشان می دهد که در یک مسابقه تکنولوژی، کشور ها به یکدیگر متکی هستند و تنها تنش چند سال اول باعث واگرایی و دوری از هم می شود.
در هفتههای آتی، سریال بحث و جدال پیرامون هواوی و جایگاه چین در بازار تلفن های هوشمند ، ظهور TikTok به عنوان یک ابر رسانه اجتماعی ، احتمال چین را در فروش نسخه های محکم و سخت اینترنت خود و موارد دیگر را بررسی خواهیم کرد
آنها ارزش خواندن دارند زیرا مهم نیست نظر شما در مورد چین چیست، اما چین کشوری با فناوری بالاست است که دیگر نمی توانید از آن چشم پوشی کنید!