افزایش بهره وری توسط “فناوری اطلاعات جدید”

by ناصر. ش
۰ اظهار نظر

به گزارش تماس نیوز از چاینادیلی، کارشناسان روز سه شنبه گفتند ، چین در حال توسعه یکپارچه فناوری اطلاعات و تولید نسل بعدی آن برای بهره‌وری بهتر و بالا بردن کیفیت خدمات مبتنی بر نوآوری در طولانی مدت است.

این کارشناسان گفتند: با شروع کاهش سرعت بسیاری از مدل های رشد موجود و قدیمی ، ضروری است که چین از فناوری های جدید برای توسعه با کیفیت بالا استفاده کند تا کشور را به یک قدرت تولید تبدیل کند.

ژانگ لی ، رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات چین ، گفت: توسعه یکپارچه فناوری اطلاعات و تولید جدید ، تحول دیجیتالی در صنایع مرتبط را ترویج خواهد کرد ، و تا اواسط سال جاری رتبه این کشور را تا بالای زنجیره ارزش جهانی ارتقاء می بخشد.

ژانگ در مقاله ای که در حساب WeChat از اتحاد صنعت داده بزرگ چین منتشر شده است ، گفت: “اختلال در تأمین و لغو سفارشات صادراتی بر زنجیره های صنعتی و تأمین در کشور تأثیر گذاشته است. با کمک سیستم عامل های دیجیتال ، برخی از شرکت های تولید کننده توانسته اند تغییرات بازار ، قابلیت های تولید و سایر موقعیت های مرتبط را تحت کنترل دربیاورند.”

banner

وی همچنین گفت: “در میان یک محیط خارجی که به سرعت در حال تغییر است و ایجاد اختلال گسترده در اقتصاد از اپیدمی جدید کرونا ویروس ، ساخت یک سکوی باز ، مشارکتی و شبکه ای ، به شرکتها کمک می کند تا منابع صنعتی و زنجیره تأمین جهانی را به طور کامل ادغام کرده و آمادگی بیشتری برای تأمین تقاضا داشته باشند”.

پان هلین ، مدیر اجرایی آکادمی اقتصاد دیجیتال دانشگاه اقتصاد و حقوق Zhongnan در استان هوبی گفت: “مناطق توسعه یافته در امتداد ساحل شرقی به دلیل تحول هوشمندانه و دیجیتالی ، کمتر تحت تأثیر اپیدمی کرونا ویروس قرار گرفتند.”

آغاز انقلاب صنعتی چهارم با اینترنت اشیا و فناوری اطلاعات مشخص شده است و این به نوبه خود باعث ایجاد یک انقلاب در داده ها خواهد شد.

پان گفت: “با قضاوت بر روی روندهای فعلی ، چین باید فشار خود را برای توسعه یکپارچه فناوری اطلاعات و تولید جدید تسریع کند ، پیش نیاز این امر برای دستیابی به یک مزیت رقابتی در بازار جهانی است.”

یک مقاله که اخیراً توسط آکادمی فناوری اطلاعات و ارتباطات چین منتشر شده است ، می گوید: بعد از سالها توسعه ، اقتصاد دیجیتال اکنون محرک اصلی برای رشد اقتصادی است. گزارش توسعه اقتصاد دیجیتال چین (۲۰۲۰) می گوید ، در مقایسه با بخش خدمات ، صنعت و تولید چین فضای بیشتری برای توسعه یکپارچه با اقتصاد دیجیتال دارد.

براساس این گزارش ، ارزش افزوده دیجیتال سازی صنعتی چین در سال ۲۰۱۹ به ۲۸.۸ هزار میلیارد یوان (۴.۱ تریلیون دلار) رسید که ۲۹ درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور را تشکیل می دهد. ضریب نفوذ اقتصاد دیجیتال در خدمات ، مهندسی صنایع و صنعت کشاورزی در سال گذشته ۳۷.۸ درصد ، ۱۹.۵ درصد و ۸.۲ درصد بوده است.

ژائو یینگ فان، مدیر شرکت Uniorange Design Ltd گفت: فناوری اطلاعات نسل بعدی، پشتیبانی جدی را برای ارتقاء تولید ، کاهش هزینه های شرکت ها و بهبود بهره وری ارائه می دهد. فناوری های هوشمند مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء به موج بعدی انقلاب صنعتی در تولید منجر می شوند.

مطالبی که شاید دوست داشته باشید

پیام بگذارید

گروه خبری تماس نیوز ابتدا با نام فراسوی فناوری از سال ۱۳۹۶ کارش را در زمینه اخبار و رویدادهای علمی و فناوری آغاز نمود. با گذشت زمان و تغییر رویکرد این گروه به خبرهای روز ایران و جهان در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات، نام آن نیز به تماس نیوز تغییر کرد. این پایگاه خبری دارای مجوز شماره ۸۷۳۳۲ از هیئت نظارت بر مطبوعات است. تماس نیوز رسانه ای مستقل بوده و به هیچ نهاد یا سازمان دولتی و یا خصوصی وابسته نیست.
Phone: +98-921-282-1866
Email: info[at]tamasnews.ir
Web: tamasnews.ir

دریافت اپلیکیشن تماس نیوز از کافه بازار

آخرین خبرهای داخلی

نشان ها

logo-samandehi