به دنبال شیوع گسترده کرونا ویروس در آمریکا و در خواست دولت از کارکنان مشاغل بصورت دورکاری و ادامه کار مدارس بصورت آنلاین شرکت AT&T اعلام کرده است شاهد افزایش فزاینده استفاده از پهنای باند تلفن همراه بوده اند.
راندال استفنسون ، مدیر عامل شرکت امروز به سی ان ان گفت: “حجم مصرف پهنای باند موبایل ۴۰ درصد افزایش یافته است ،” و “میزان ارتباط Wi-Fi 100٪ افزایش یافته است.” استفنسون افزود: زیرساخت های شبکه “بسیار خوب عمل می کنند” ، اما خاطرنشان کرد که این شرکت با افزایش تعداد بیشتری از کاربران از خانه ، دچار استرس می شود.
طبق گفته استفانسون ، خود AT&T حدود ۹۰،۰۰۰ کارمند دارد که دور کاری می کنند. استفنسون افزود: با توجه به اینکه تعداد زیادی از مردم در خانه مشغول به کار هستند و این که چگونه آینده بحران را تغییر خواهد داد ، AT&T “از این بحران بیرون می آید” و سرمایه گذاری خود را در ۵G و فناوری جدید ادامه خواهد داد. ”
استفانسون به سی ان ان گفت: اطمینان از اینکه همه می توانند در زمانی در قرنطینه خانگی بسر می برند در ارتباط باشند ، از اهمیت بالایی برخوردار است. وی به تصمیم قبلی AT&T مبنی بر تعلیق سقف داده برای مشتریان اینترنت باند پهن اشاره کرد. مشتریان سرویس اینترنت باند پهن اینترنت AT & T که نباید با مشتریانی که برنامه داده تلفن همراه AT&T دارند اشتباه گرفته شوند.
این تعهد از شرکتها می خواهد که خدمات را برای مشتریان مشاغل خانگی یا کوچک پایان ندهند ، و از هرگونه تأخیر در هزینه های ناشی از اثرات اقتصادی ویروس ، و دسترسی آزاد به نقاط مهم Wi-Fi عمومی خودداری کنند. این تعهد ۶۰ روز آینده را پوشش می دهد و از سایر شرکت ها می خواهد که دنباله رو AT&T را بوده و سقف مصرف داده را به حالت تعلیق در آورند.