بنیانگذار بیون تک: از پاییز رفته رفته به زندگی عادی برمی‌گردیم

by ناصر. ش
۰ اظهار نظر
اوگور شاهین

اوگور شاهین، بنیادگذار شرکت داروسازی بیون‌تک در ماینز آلمان، امیدوار است که در پاییز آینده تمام محدودیت‌های مرتبط با پاندمی کرونا برچیده شود و جامعه جهانی به زندگی عادی برگردد.

این کارشناس برجسته به روزنامه “ولت ام زونتاگ” گفته است: «به احتمال قوی تا پایان تابستان در بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکایی دیگر مقرراتی مرتبط با کرونا لازم نخواهد بود».

او تأکید می‌کند: «ویروس کرونا از بین نخواهد رفت». به نظر او دست کم یک سال دیگر طول می‌کشد تا وضعیت کاملا تحت کنترل قرار گیرد.

به گفته وی احتمال می‌رود که در آینده تزریق سالانه واکسن کرونا ضروری باشد. اوگور شاهین بر این نظر است که با یاری درمانگاه‌ها و مطب‌های موجود واکسینه کردن سالی ۸۰ میلیون نفر مشکل مهمی نخواهد بود.

banner

شاهین می‌گوید هرگاه حدود ۷۰ درصد از کل شهروندان واکسن دریافت کنند، وضعیت قابل کنترل می‌شود.

از آن  پس به گفته این کارشناس: “کرونا و گونه‌های جهش‌یافته در همه جا سر بلند می‌کنند، اما دیگر ترسناک نخواهند بود”.

اوگور شاهین و همسرش اوزلم تورچی که سازندگان واکسن بیون‌تک هستند،  روز ۲۰ مارس، نشان شایستگی جمهوری فدرال آلمان را به پاس خدمات‌ علمی و پژوهشی در مبارزه با کووید ۱۹ دریافت کردند.

مطالبی که شاید دوست داشته باشید

پیام بگذارید

گروه خبری تماس نیوز ابتدا با نام فراسوی فناوری از سال ۱۳۹۶ کارش را در زمینه اخبار و رویدادهای علمی و فناوری آغاز نمود. با گذشت زمان و تغییر رویکرد این گروه به خبرهای روز ایران و جهان در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات، نام آن نیز به تماس نیوز تغییر کرد. این پایگاه خبری دارای مجوز شماره ۸۷۳۳۲ از هیئت نظارت بر مطبوعات است. تماس نیوز رسانه ای مستقل بوده و به هیچ نهاد یا سازمان دولتی و یا خصوصی وابسته نیست.
Phone: +98-921-282-1866
Email: info[at]tamasnews.ir
Web: tamasnews.ir

دریافت اپلیکیشن تماس نیوز از کافه بازار

آخرین خبرهای داخلی

نشان ها

logo-samandehi