تقویت سیستم ایمنی بدن با مصرف ویتامین D

by ناصر. ش
۰ اظهار نظر

به گزارش تماس نیوز ،پژوهشکده غدد درون‌ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با توجه به انتشار اخبار و پیشنهاد‌های متنوع در مورد مصرف مکمل‌های ویتامین دی به منظور تقویت سیستم ایمنی در مبارزه با ویروس کرونا دستورالعملی کوتاه در خصوص این موضوع ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، در روز‌های اخیر توصیه‌های متفاوتی در خصوص مصرف ویتامین دی برای افزایش ایمنی بدن در رسانه‌ها و فضای مجازی مطرح شده است و برخی از مصرف خودسرانه ویتامین دی در روز‌های اخیر ابراز نگرانی کرده‌اند.

پژوهشکده غدد درون‌ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دستورالعملی برای مصرف ویتامین دی ارائه کرده است.

در این دستورالعمل آمده است: «در این شرایط بحرانی، به هیچ وجه نیازی به اندازه‌گیری آزمایشگاهی سطح سرمی ویتامین دی نیست. در صورتی که طی چند ماه گذشته، در حال مصرف یک عدد ویتامین دی پنجاه هزار واحدی در ماه بوده‌اید، به همین صورت ادامه دهید: یعنی یک عدد ویتامین دی پنجاه هزار واحدی در ماه. این توصیه برای کودکان دو تا ۱۲ سال به میزان یک عدد ویتامین دی پنجاه هزار واحدی هر دو ماه یک بار است. در غیر این صورت، بدون نگرانی، فعلا برای مدت چهار هفته آینده هفته‌ای یک عدد ویتامین دی پنجاه هزار واحدی مصرف کنید.»

banner

در پایان این دستورالعمل با تاکید بر این که در خصوص ویروس کووید-۱۹ ناشناخته‌ها بسیار است بر لزوم پیگیری پیشنهادات پزشکی و بهداشتی از انجمن‌های علمی مربوطه اشاره شده است.

مطالبی که شاید دوست داشته باشید

پیام بگذارید

گروه خبری تماس نیوز ابتدا با نام فراسوی فناوری از سال ۱۳۹۶ کارش را در زمینه اخبار و رویدادهای علمی و فناوری آغاز نمود. با گذشت زمان و تغییر رویکرد این گروه به خبرهای روز ایران و جهان در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات، نام آن نیز به تماس نیوز تغییر کرد. این پایگاه خبری دارای مجوز شماره ۸۷۳۳۲ از هیئت نظارت بر مطبوعات است. تماس نیوز رسانه ای مستقل بوده و به هیچ نهاد یا سازمان دولتی و یا خصوصی وابسته نیست.
Phone: +98-921-282-1866
Email: info[at]tamasnews.ir
Web: tamasnews.ir

دریافت اپلیکیشن تماس نیوز از کافه بازار

آخرین خبرهای داخلی

نشان ها

logo-samandehi