سامانه ثبت تخلفات ترافیک اینترنت اپراتورهای همراه راه‌اندازی شد

by ناصر. ش
۰ comment
تلفن همره

به گزارش تماس نیوز از ساترا، پیرو انتشار اخباری مبنی بر محاسبه ترافیک اینترنت با تعرفه بین‌الملل توسط برخی اپراتورهای تلفن همراه در پلتفرم‌های داخلی، ساترا در جهت حمایت از حقوق کاربران، اقدام به راه‌اندازی یک سامانه برای ثبت تخلفات هزینه ترافیک اینترنت در محتوای نمایشی رسانه‌ها کرده است.

کاربران می توانند با مراجعه به قسمت “ثبت تخلفات” در سایت ساترا، هرگونه تخلف در زمینه محاسبه ترافیک اینترنت را از طریق این سامانه گزارش و از نتیجه آن مطلع شوند.

گفتنی است؛ بر اساس مصوبه ۲۳۷، ۲۴۸، ۲۵۱ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، اپراتورها موظف هستند هزینه ترافیک محتوای داخلی روی پلتفرم‌های داخلی را با تعرفه حداکثر نصف تعرفه بین‌الملل محاسبه کنند این در حالی است که برخی اپراتورها با محاسبه هزینه ترافیک اینترنت کاربران برخی پلتفرم‌ها بر مبنای تعرفه اینترنت بین‌الملل، حقوق کاربران را تضییع می‌کنند.

لینک کوتاه این مطلب : [bittly-url]

banner

You may also like

Leave a Comment

گروه خبری تماس نیوز ابتدا با نام فراسوی فناوری از سال ۱۳۹۶ کارش را در زمینه اخبار و رویدادهای علمی و فناوری آغاز نمود. با گذشت زمان و تغییر رویکرد این گروه به خبرهای روز ایران و جهان در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات، نام آن نیز به تماس نیوز تغییر کرد. این پایگاه خبری دارای مجوز شماره ۸۷۳۳۲ از هیئت نظارت بر مطبوعات است. تماس نیوز رسانه ای مستقل بوده و به هیچ نهاد یا سازمان دولتی و یا خصوصی وابسته نیست.

Phone: +98-921-282-1866
Email: info[at]tamasnews.ir
Web: tamasnews.ir
دریافت اپلیکیشن تماس نیوز از کافه بازار

cafe-bazar-app

Edtior's Picks

آخرین نوشته ها