ستاره شناسان سیاره جدیدی با شباهت های مهم به زمین کشف کردند
اکتشافات سیاره خارج از منظومه شمسی برای دانشمندان چیزی جز یک رویا نبوده است ، اما فناوری جدید تلسکوپ و تکنیک های مشاهده پیشرفته تر ، کار یافتن سیارات خارج از منظومه شمسی را بیش از هر زمان دیگری آسان کرده است. در حقیقت ، این روزها آنقدر سیاره فراخورشیدی جدیدی پیدا شده است که دانشمندان مجبورند یک مورد از چندین مورد مطالعه را انتخاب و در مورد آن تحقیقات انجام دهند.
اکنون ، یک تیم عظیم بین المللی از ستاره شناسان و دانشمندان کشف یک سیاره فراخورشیدی جالب توجه را مشخص کرده اند که مطمئناً مورد توجه بسیاری قرار خواهد گرفت. این ستاره که NLTT 24399 نام دارد ، یک کوتوله قرمز است که به دور ستاره ای بسیار سردتر از خورشید خود به نام TOI-1231bمی چرخد، بنابراین با وجود نزدیک بودن TOI-1231b به ستاره خود همانند فاصاه زمین نسبت به خورشید ، این کره در واقع از نظر دما به کره زمین مشابهت دارد آن را برای مطالعات بیشتر مهم می کند.
از این سیاره به عنوان “sub-Neptune” یاد می شود ، به این معنی که کوچکتر از نپتون بوده و بزرگتر از زمین است. اعتقاد بر این نیست که این یک جهان در درجه اول سنگلاخ است ، بنابراین آن را یک ابر زمین در نظر نمی گیرند ، اما جو آن هنوز هم می تواند اطلاعات بسیار مفیدی برای دانشمندان فراهم کند.
“تراکم کم TOI 1231b نشان می دهد که بیش از آنکه یک سیاره سنگی باشد ، توسط جو قابل توجهی احاطه شده است. اما ترکیب و گستردگی این جو ناشناخته است. ”، دیانا دراگومیر ، یکی از نویسندگاناین مقاله گفت. “TOI1231b می تواند دارای جو بزرگ هیدروژن یا هیدروژن-هلیم یا جو بخار آب متراکم تری باشد. هر یک از اینها به منشا متفاوتی اشاره می کنند ، به ستاره شناسان این امکان را می دهد که بفهمند که به عنوان مثال در مقایسه با سیارات اطراف خورشید ما، چگونه سیارات در اطراف کوتوله M متفاوت است.
یکی از دلایل کشف سیاره TOI-1231b اندازه ستاره آن بود. دانشمندان وقتی به اعماق فضا نگاه میکنند، به دلیل تاثیری که سیارات روی ستارهها دارند، بسیار راحتتر میتوانند سیارات را در مدار ستارههای کوچکتر کشف کنند. در این مورد، سیاره زیر نپتون کوچکی که به دور یک ستاره کوتوله قرمز میچرخد، هنگام عبور از مقابل ستاره خود سایه بزرگی روی آن ایجاد میکند که ابزارهایی مانند ماهواره نقشهبردار فراخورشیدی گذران (TESS) ناسا با دقت بیشتری میتوانند آنها را تشخیص دهند.
درک اینکه چگونه سیارات و جو آنها در اطراف انواع مختلف ستاره ها شکل می گیرد ، بسیار حیاتی است ، اگر امیدوار باشیم که در جستجوی حیات ، جهان های شبیه زمین و سیاره هایی که ممکن است از نظر حیات شبیه زمین باشند ممکن است بتوانیم آنها را خریداری کنیم ، کیهان را کشف کنیم. اکتشافاتی مانند این ، گامهایی به سوی آینده است ، حتی اگر هیچ یک از ما برای دیدن آن زنده نمانیم.