شانگهای (رویترز) – محموله های تلفن هوشمند چین در ژانویه ۲۰۲۱ در مقایسه با یک سال گذشته تقریباً دو برابر شده است ، داده های دولت منتشر شده در روز سه شنبه نشان داد ، که در اوایل سال گذشته از رکود ناشی از ویروس کرونا در حال خارج شدن است.
طبق اطلاعات آکادمی اطلاعات و ارتباطات چین (CAICT) ، یک اتاق فکر مورد حمایت دولت ، حمل و نقل تلفن های هوشمند در داخل چین با افزایش ۹۴.۳٪ سالانه به ۳۹.۶ میلیون گوشی در ژانویه رسیده است.
این رقم از ۲۰.۴ میلیون در ژانویه ۲۰۲۰ و بالاتر از ۳۲.۱ میلیون در ژانویه ۲۰۱۹ بود ، که نشان می دهد بخش تلفن های هوشمند چین به سطح قبل از همه گیری بازگشته است.
با گسترش COVID-19 در سال ۲۰۲۰ ، عوارض زنجیره تأمین و هزینه های مصرف کننده بخش تلفن های هوشمند چین را مخدوش کرده است ، اما از آن زمان این بخش همراه با یک اقتصاد گسترده تر در حال پوست اندازی و بازگشت است.
تحلیلگران انتظار دارند فروش در چین در سال ۲۰۲۱ تا حد زیادی بهبود یابد ، اما انتظار دارند تحریم های ایالات متحده علیه Huawei ، که یکی از فروشندگان برتر این کشور بود ، بر بازار تلفن های هوشمند تأثیر بگذارد.
طبق اطلاعات شرکت تحقیقاتی Canalys ، میزان بازار هوآوی به چین در سه ماهه چهارم سال گذشته ۴۴٪ کاهش یافته است.
اپل اما با فروش جدیدترین سری آیفون ۱۲ خود در چین ، تاکنون ذینفع اصلی کمبودهای Huawei بوده است.
رقبای اندرویدی Xiaomi Corp نیز شاهد افزایش فروش بوده اند ، اما تحلیلگران می گویند برای جبران کاهش تولید مدل های سطح بالای هواوی ، باید تولید را افزایش دهند.