ماه جوانتر از آن چیزی است که تصور می کردیم

by ناصر. ش
۰ اظهار نظر

تصور می شود پنجمین ماه بزرگ در منظومه شمسی ما ، ماه محبوب کره زمین در اثر برخورد غول پیکر بین زمین و سیاره باستانی به اندازه مریخ به نام “تیا” شکل گرفته است. اما جزئیات بیشتر در مورد شکل‌گیری آن آشکار شده‌است، و به نظر می‌رسد که محققان اولیه ممکن است داستان اصلی ماه ما را کمی اشتباه گرفته باشند.

طبق مطالعه جدیدی که در مجله Science Advances منتشر شد ، ماه در واقع ۸۵ میلیون سال جوانتر از چیزی است که قبلاً تصور می کردیم.

سن ماه یک موضوع بحث برانگیز است. به تازگی در سال ۲۰۱۷ ، مطالعه ای از محققان UCLA اعلام کرد که ماه پیرتر از چیزی است که قبلاً تصور می کردیم. در آن زمان ، تیم پیشنهاد کردند که ماه ۴.۵۱ میلیارد سال قدمت داشته باشد و تنها ۶۰ میلیون سال پس از تشکیل منظومه شمسی ما شکل گرفته است.
اما تحقیقات جدید ، که توسط محققان مرکز هوافضای آلمان انجام شده است ، شکل گیری ماه را به ۴.۴۲۵ میلیارد سال پیش باز می گرداند. به نظر می رسد اختلاف کمی وجود ندارد و ۸۵ میلیون سال زمان کمی به نظر نمی رسد.

برای تعیین سن کره ماه ، دانشمندان از یک مدل رایانه ای جدید استفاده کردند ، که به طور دقیق تر بررسی شده بود که چه مدت طول می کشد تا اقیانوس ماگمایی غول پیکر ماه، خنک و متبلور شده و به سنگ تبدیل شود. بله ، درست است ماه زمانی خانه اقیانوس ماگمایی غول پیکر بود.
ماکسیم موریس ، دانشمندی که رهبری این تحقیق رابعهده دارد، می گوید: “نتایج این مدل نشان می دهد که اقیانوس ماگما ماه بسیار طولانی بوده و تقریباً ۲۰۰ میلیون سال طول کشید تا کاملاً  به سنگ تبدیل شود.”

banner

نیکولا توسی ، یکی از نویسندگان همکار این مطالعه ، اضافه کرد: “مقیاس زمان بسیار طولانی تر از آن است که در مطالعات قبلی محاسبه شود.” “مدل های قدیمی تر مدت زمان تحکیم تنها ۳۵ میلیون سال بود.”

این همچنین بدان معنی است که ماه بیش از آنچه که قبلاً تصور می کردیم ، میزبان یک اقیانوس ماگما مقدماتی وحشتناک بوده است.

مطالبی که شاید دوست داشته باشید

پیام بگذارید

گروه خبری تماس نیوز ابتدا با نام فراسوی فناوری از سال ۱۳۹۶ کارش را در زمینه اخبار و رویدادهای علمی و فناوری آغاز نمود. با گذشت زمان و تغییر رویکرد این گروه به خبرهای روز ایران و جهان در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات، نام آن نیز به تماس نیوز تغییر کرد. این پایگاه خبری دارای مجوز شماره ۸۷۳۳۲ از هیئت نظارت بر مطبوعات است. تماس نیوز رسانه ای مستقل بوده و به هیچ نهاد یا سازمان دولتی و یا خصوصی وابسته نیست.
Phone: +98-921-282-1866
Email: info[at]tamasnews.ir
Web: tamasnews.ir

دریافت اپلیکیشن تماس نیوز از کافه بازار

آخرین خبرهای داخلی

نشان ها

logo-samandehi