مطالعات امید به داروهای آنتی بادی علیه COVID-19 را افزایش می دهد

by ناصر. ش
۰ comment
داروهای کوید19

نتایج جدید امید به داروهای تأمین کننده آنتی بادی برای مقابله با COVID-19 را افزایش می دهد ، این مطالعات نشان می دهد این داروها می توانند به بیماران در خارج از بیمارستان کمک کنند و احتمالاً از ابتلا به بیماری در برخی افراد غیر عفونی جلوگیری کنند.

الی لیلی روز سه شنبه گفت که ترکیبی از دو آنتی بادی خطر بستری شدن در بیمارستان یا مرگ را ۷۰٪ در بیماران مبتلا به COVID-19 تازه تشخیص داده شده و غیر بیمارستانی در معرض خطر بیماری جدی به دلیل افزایش سن یا سایر شرایط سلامتی کاهش می دهد. تمام ۱۰ مرگ و میر رخ داده در این مطالعه به جای آنتی بادی در بین کسانی بودند که دارونما دریافت می کردند.

به طور جداگانه ، شرکت Regeneron Pharmaceuticals Inc. گفت که نتایج نسبی حاصل از یک مطالعه در حال انجام حاکی از آن است که داروی ترکیبی آن کاملاً از عفونت در فرد مبتلا به COVID-19 جلوگیری می کند.

هیچ یک از نتایج جدید توسط دانشمندان دیگر منتشر و بررسی نشده است و نتایج Regeneron فقط در یک چهارم بیماران مبتلا به مطالعه بوده است و آنالیز اولیه برنامه ریزی شده نبوده است.

banner

آنتی بادی ها پروتئین هایی هستند که به ویروس متصل می شوند و سلول های آن را آلوده نمی کنند اما چندین هفته پس از عفونت یا واکسیناسیون طول می کشد تا موثرترین آنها تشکیل شود. هدف این داروها این است که فوراً با تأمین دوزهای متمرکز یک یا دو آنتی بادی که در آزمایش ها بهترین عملکرد را علیه ویروس کرونا دارند ، کمک کنند.

تنظیم کننده های ایالات متحده اجازه استفاده اضطراری از برخی از آنتی بادی های Lilly و Regeneron را برای موارد خفیف یا متوسط ​​COVID-19 داده اند که نیازی به بستری شدن در بیمارستان ندارند در حالی که مطالعات روی آنها ادامه دارد.

این داروها همچنین برای جلوگیری از عفونت در افراد در معرض خطر ابتلا به آن در حال آزمایش هستند. این داروها واکسیناسیون غیر فعال نامیده می شود زیرا بیشتر از آنکه بدن را وادار به ساخت آنتی بادی کند ، آنتی بادی را تأمین می کند. هر دو شرکت از نهادهای نظارتی می خواهند که مجوز داروهای خود را براساس یافته های جدید گسترش دهند.

نتایج Regeneron بر روی ۴۰۹ نفر اول در یک تحقیق بود که تاکنون بیش از ۲۰۰۰ نفر در آن ثبت نام کرده است. همه از نظر ویروس تست منفی دارند این در حالی است که آنها با بیمارانی که به COVID-19 مبتلا هستند زندگی می کنند.

نتایج جدید لیلی از مطالعه روی ۱۰۳۵ بیمار غیر بیمارستانی بود که اخیراً با COVID-19 تشخیص داده شده اند. حدود ۲٪ از آنها بعداً در بیمارستان بستری شدند یا در مقابل ۷٪ از گروه که دارونما دریافت کرده بودند جان خود را از دست داد.

هفته گذشته ، لیلی گفت که یکی از دو آنتی بادی در یک مطالعه متفاوت به جلوگیری از بیماری ساکنان و کارمندان خانه های سالمندان کمک کرد. چهار مرگ و میر رخ داده در آن مطالعه همه از مواردی است که دارونما دریافت کرده بودند.

You may also like

Leave a Comment

گروه خبری تماس نیوز ابتدا با نام فراسوی فناوری از سال ۱۳۹۶ کارش را در زمینه اخبار و رویدادهای علمی و فناوری آغاز نمود. با گذشت زمان و تغییر رویکرد این گروه به خبرهای روز ایران و جهان در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات، نام آن نیز به تماس نیوز تغییر کرد. این پایگاه خبری دارای مجوز شماره ۸۷۳۳۲ از هیئت نظارت بر مطبوعات است. تماس نیوز رسانه ای مستقل بوده و به هیچ نهاد یا سازمان دولتی و یا خصوصی وابسته نیست.
Phone: +98-921-282-1866
Email: info[at]tamasnews.ir
Web: tamasnews.ir

دریافت اپلیکیشن تماس نیوز از کافه بازار

آخرین خبرهای داخلی

نشان ها

logo-samandehi