مطالعه جدید و امید وارکننده برای کسانیکه از بیماری کوید ۱۹ رهایی یافته اند

by ناصر. ش
۰ اظهار نظر

نتایج به خوبی عملکرد واکسن ها را نشان می دهد ، که سیستم ایمنی بدن را برای ایجاد آنتی بادی تحریک می کند – موادی که به ویروس متصل می شوند و باعث از بین بردن رفتن آنها می شوند.

محققان انستیتوی ملی سرطان ایالات متحده دریافتند که افراد مبتلا به آنتی بادی ناشی از عفونت های طبیعی “در معرض خطر بسیار کمتری قرار دارند … به همان نوع محافظتی ویروسی که از واکسن دریافت می کنند. و این مورد بسیا بسیار نادر است.

مطالعه این موسسه هیچ ارتباطی با سرطان نداشت و بسیاری از محققان فدرال به دلیل بیماری همه گیر به کار ویروس کرونا روی آورده اند.

در هر دو مطالعه از دو نوع آزمون استفاده شده است. یکی آزمایش خون برای آنتی بادی ها است که می تواند ماه ها پس از عفونت طولانی شود. نوع دیگر آزمایش با استفاده از نمونه های بینی یا سایر نمونه ها ویروس یا تعداد کمی از ویروس را تشخیص می دهد که نشان دهنده عفونت فعلی یا اخیر است.

banner

یک مطالعه که روز چهارشنبه توسط مجله پزشکی نیوانگلند منتشر شد ، بیش از ۱۲،۵۰۰ کارمند بهداشتی در بیمارستان های دانشگاه آکسفورد انگلستان را درگیر کرد. از بین ۱،۲۶۵ نفر که در ابتدا دارای آنتی بادی ویروس کرونا بودند ، فقط دو نفر در آزمایشات برای تشخیص عفونت فعال در شش ماه بعدی نتایج مثبتی داشتند و هیچکدام علائمی پیدا نکردند.

این در تضاد با ۱۱۳۶۴ کارگری است که در ابتدا فاقد آنتی بادی بودند. ۲۲۳ نفر از آنها تقریباً در شش ماه بعد از نظر عفونت مثبت بودند.

در مطالعه موسسه ملی سرطان بیش از ۳ میلیون نفر شرکت کردند که از دو آزمایشگاه خصوصی در ایالات متحده آزمایش آنتی بادی انجام داده اند. فقط ۰.۳٪ از کسانی که در ابتدا آنتی بادی داشتند بعداً آزمایش ویروس کرونا مثبت شدند ، در حالی که ۳٪ از کسانی که فاقد چنین آنتی بادی بودند ، آزمایش انها مثبت شد.

جاشوا ولف، یک متخصص بیماری‌های عفونی در بیمارستان تحقیقات کودکان در ممفیس که در هیچ کدام از این مطالعات نقشی نداشته است، گفت: ” این یافته‌ها تعجب‌آور نیست اما واقعا دلگرم‌کننده است زیرا به مردم می‌گوید که ایمنی به در برابر ویروس پیدا می کنند.

او گفت که ممکن است خود آنتی بادی ها از آن محافظت نکنند ، ممکن است فقط نشانه این باشد که سایر قسمت های سیستم ایمنی بدن مانند سلول های T قادر به مقابله با هرگونه مواجهه جدید با ویروس هستند.

ولف افزود: “ما نمی دانیم این مصونیت که افراد بیش از یک بار به COVID-19 مبتلا شده اند چه مدت دوام دارد بنابراین مردم هنوز هم باید با جلوگیری از عفونت مجدد از خود و دیگران محافظت کنند.”

مطالبی که شاید دوست داشته باشید

پیام بگذارید

گروه خبری تماس نیوز ابتدا با نام فراسوی فناوری از سال ۱۳۹۶ کارش را در زمینه اخبار و رویدادهای علمی و فناوری آغاز نمود. با گذشت زمان و تغییر رویکرد این گروه به خبرهای روز ایران و جهان در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات، نام آن نیز به تماس نیوز تغییر کرد. این پایگاه خبری دارای مجوز شماره ۸۷۳۳۲ از هیئت نظارت بر مطبوعات است. تماس نیوز رسانه ای مستقل بوده و به هیچ نهاد یا سازمان دولتی و یا خصوصی وابسته نیست.
Phone: +98-921-282-1866
Email: info[at]tamasnews.ir
Web: tamasnews.ir

دریافت اپلیکیشن تماس نیوز از کافه بازار

آخرین خبرهای داخلی

نشان ها

logo-samandehi