اخبار فناوری، اخبارتکنولوژی، اخبار علمی و پزشکی، شبکه های اجتماعی، کسب و کار و استارتاپ ها

نقشه جدید کیهانی با 4.4 میلیون کهکشان!

0

ستاره شناس پیشگام از گروه فیزیک دانشگاه دورهام با تیمی از دانشمندان بین المللی همکاری کرده است تا یک تصویر رادیویی با جزئیات حیرت انگیز از بیش از 4.4 میلیون جرم و یک تصویر بسیار پویا از جهان را نشان دهد. نقشه و مجموعه داده های آن برای اولین بار بصورت عمومی منتشر شده است.

این گروه برجسته از دانشمندان از آرایه فرکانس پایین (LOFAR)، یک تلسکوپ رادیویی پاناروپایی برای نقشه برداری بیش از یک چهارم شمال آسمان استفاده کردند. آنها از پیشرفته ترین الگوریتم های پردازش داده در رایانه های با کارایی بالا در سراسر اروپا استفاده کردند تا 3500 ساعت مشاهدات را پردازش کنند که 8 پتابایت فضای دیسک را اشغال می کند که اگر این اطلاعات روی  لپ تاپ ذخیره شود نیاز به حدودا 20 هزار لپ تاپ می شود.

این تا حد زیادی بزرگترین داده منتشر شده از بررسی آسمان دو متری LOFAR است.

تیم تحقیقاتی حدود یک میلیون جرم را پیدا کردند که قبلاً هرگز با هیچ تلسکوپی دیده نشده بود و تقریباً چهار میلیون جسم که اکتشافات جدیدی در طول موج های رادیویی هستند.

اکثریت قریب به اتفاق این اجرام میلیاردها سال نوری از ما فاصله دارند و یا کهکشانی هستند که سیاهچاله های عظیمی را در خود جای داده اند یا ستاره های جدید به سرعت در حال رشد هستند.

اجرام نادر تری که کشف شده اند شامل گروه های برخوردی از کهکشان های دور و ستارگان در حال شعله ور شدن در کهکشان راه شیری است.

این یافته‌ها یک گام بزرگ رو به جلو در اخترفیزیک است و می‌تواند برای جستجوی طیف گسترده‌ای از سیگنال‌ها، مانند سیگنال‌های سیارات یا کهکشان‌های مجاور تا نشانه‌های ضعیف در کیهان دور استفاده شود.

پیام بگذارید