اریکسون به پروژه تحقیق ۶G اتحادیه اروپا می پیوندد

by ناصر. ش
۰ اظهار نظر
شبکه 6G

آخرین گزارش تولید کننده سوئدی ، اریکسون ، نشان می دهد که این شرکت به پروژه تحقیقاتی ۶G اتحادیه اروپا ، REINDEER پیوسته است. این پروژه اروپایی که اخیراً راه اندازی شده است توسط اتحادیه فناوری چند آنتنی (Multi-antenna) رهبری می شود. اریکسون یکی از شرکت کنندگان مهم در این گروه است. هدف این پروژه توسعه و ساخت یک پلت فرم محاسباتی متصل هوشمند است که برای پروژه های ۶G آینده ضروری است.

علاوه بر این، این زیرساخت دسترسی بی‌سیم جدید متشکل از رادیو، محاسبه و ساختارهای ذخیره‌سازی است. این امر همچنین مفهوم سطوح هوشمند و دسترسی بی‌سیم را گسترش می دهد، در نتیجه قابلیت بسیار فراتر از شبکه‌های نسل ۵ G را فراهم می‌کند. علاوه بر این، انتظار می‌رود که این ظرفیت، شبکه ای را فراهم کند که بتواند آن را به شبه نامحدود برساند، و درک تاخیر صفر و توانایی تعامل با تعداد زیادی از وسایل تعبیه‌شده را فراهم کند.
شبکه 6G
این پروژه یک همکاری مشترک بین شرکت‌های خصوصی و رهبران دانشگاهی در زمینه فن‌آوری چند باندی، از جمله رهبران فن‌آوری از دانشگاه تگزاس در بلژیک، دانشگاه Linkoping در سوئد و دانشگاه لوند است.
این شرکت سابقه‌ای طولانی در هم‌کاری با دانشگاه Linkoping و دانشگاه لوند دارد. از طریق هم‌کاری با این دو دانشگاه، بسیاری از نقاط عطف فنی در MIMO Stripes و MIMO ی عظیم بدست‌آمده اند. این دستاوردها پایه محکمی برای پروژه REINDEER خواهند بود.
پروژه REINDEER یک پروژه مشارکت عمومی ۵ G خصوصی G PPP)است که بودجه اتحادیه اروپا را به عنوان بخشی از برنامه تحقیق و نوآوری ۲۰۲۰ دریافت می‌کند. این پروژه در اول ژانویه سال ۲۰۲۱ آغاز شد و سه سال و نیم طول خواهد کشید.
nokia پیشرو برنامه ۶ جی دیگر (hexa X)در اروپا است.
کمیسیون اروپا، نوکیا را برای نظارت بر hexa یک پروژه تحقیقاتی ۶ G که برای ارتقا توسعه ۶ G در اروپا طراحی شده‌بود، منصوب کرد. نوکیا در بیانیه‌ای گفت که این شرکت به عنوان رهبر پروژه for ایکس عمل خواهد کرد. این برنامه در حال حاضر بودجه خود را از کمیسیون اروپا تحت برنامه دیپ واتر ۲۰۲۰ و برنامه نوآوری دریافت می‌کند. هدف از این پروژه ایجاد موارد و سناریوهای کاربردی منحصر به فرد است. همچنین به دنبال توسعه فن‌آوری‌های پایه و تعریف یک معماری جدید برای یک ساختار شبکه هوشمند است که عوامل کلیدی فن‌آوری ۶ G را با هم ادغام می‌کند.
این تامین کننده فنلاندی افزود که امیدوار است که ۶G در سال ۲۰۳۰ به صورت تجاری در دسترس قرار گیرد. این چرخه ۱۰ ساله هر نسل از فناوری ارتباطات سیار را دنبال خواهد کرد. همچنین مطابق با پیش بینی بازیگران صنعت در یک سمینار ۶G در ماه اکتبر است.

مطالبی که شاید دوست داشته باشید

پیام بگذارید

گروه خبری تماس نیوز ابتدا با نام فراسوی فناوری از سال ۱۳۹۶ کارش را در زمینه اخبار و رویدادهای علمی و فناوری آغاز نمود. با گذشت زمان و تغییر رویکرد این گروه به خبرهای روز ایران و جهان در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات، نام آن نیز به تماس نیوز تغییر کرد. این پایگاه خبری دارای مجوز شماره ۸۷۳۳۲ از هیئت نظارت بر مطبوعات است. تماس نیوز رسانه ای مستقل بوده و به هیچ نهاد یا سازمان دولتی و یا خصوصی وابسته نیست.
Phone: +98-921-282-1866
Email: info[at]tamasnews.ir
Web: tamasnews.ir

دریافت اپلیکیشن تماس نیوز از کافه بازار

آخرین خبرهای داخلی

نشان ها

logo-samandehi