شرکت وان وب، ۳۶ ماهواره را برای گسترش اینترنت به فضا فرستاد

by ناصر. ش
۰ اظهار نظر
ماهواره شرکت وان وب

شش ماهواره اول OneWeb با موفقیت توسط Arianespace در Soyuz Flight VS21 از گویان فرانسه در ۲۷ فوریه ۲۰۱۹ در مدار قرار گرفتند. در ۷ فوریه سال ۲۰۲۰ ، Arianespace و شرکت وابسته به Starsem با موفقیت ۳۴ ماهواره OneWeb را از Cosmodrome Baikonur در Soyuz Flight ST27 پرتاب کردند. در ۲۱ مارس ۲۰۲۰ ، تیم با موفقیت ۳۴ ماهواره دیگر را در پرواز ST28 سایوز تحویل مدار داد. در ۱۸ دسامبر سال ۲۰۲۰ ، اولین سایوز از Vostochny با موفقیت در مدار ۳۶ ماهواره در پرواز ST29 قرار گرفت.

ماموریت OneWeb این است که با ایجاد یک بستر اتصال جهانی از طریق ماهواره، اینترنت را برای همه جای کره زمین گستش دهد.  ماهواره OneWeb خدمات اتصال سریع و با تأخیر کم را به طیف گسترده ای از بخش های مشتری، از جمله مشتریان سازمانی ، دولتی ، دریایی و هواپیمایی ارائه می دهد. OneWeb به دنبال ایجاد اتصال به هر منطقه غیر متصل به شبکه جهانی، که امکان اتصال از طریق فیبر نوری وجود ندارد داشته باشد و از این طریق شکاف دیجیتال را برطرف کند.

پس از استقرار ، ماهواره های OneWeb پایانه های کاربری را قادر می سازد که بتوانند پوشش ۳G ، LTE ، ۵G و Wi-Fi را بوجود بیاورند و دسترسی سریع را از طریق هوا ، دریا و خشکی در سطح جهان فراهم کنند.

در سال ۲۰۲۱ ، این شرکت متمرکز بر برامه ریزی ماهواره، برای راه اندازی خدمات تجاری از اواخر سال ۲۰۲۱ به انگلیس ، آلاسکا ، کانادا ، اروپای شمالی ، گرینلند ، ایسلند و دریاهای قطب شمال است.

banner

ماهواره های OneWeb، یک سرمایه گذاری مشترک بین OneWeb وبخش فضایی و دفاعی شرکت ایرباس است،  این ماهواره ها به لطف فرآیند تولید ماهواره های پیشرفته ساخته شده اند که می تواند روزانه تا دو ماهواره در یک خط تولید سری اختصاصی ،مونتاژ، تلفیق و آزمایش شوند. این مرکز با سرعت کامل ، در دستورالعمل های همه گیر ویروس کرونا ، ساخت ماهواره هایی که اکنون آزمایش شده و آماده هستند در حال کار هستند.

با پرتاب ۳۶ ماهواره OneWeb در پرواز ST30 ، آریان اسپیس در مجموع ۲۷۶ فضاپیما در مدار زمین قرار گرفته است.

مطالبی که شاید دوست داشته باشید

پیام بگذارید

گروه خبری تماس نیوز ابتدا با نام فراسوی فناوری از سال ۱۳۹۶ کارش را در زمینه اخبار و رویدادهای علمی و فناوری آغاز نمود. با گذشت زمان و تغییر رویکرد این گروه به خبرهای روز ایران و جهان در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات، نام آن نیز به تماس نیوز تغییر کرد. این پایگاه خبری دارای مجوز شماره ۸۷۳۳۲ از هیئت نظارت بر مطبوعات است. تماس نیوز رسانه ای مستقل بوده و به هیچ نهاد یا سازمان دولتی و یا خصوصی وابسته نیست.
Phone: +98-921-282-1866
Email: info[at]tamasnews.ir
Web: tamasnews.ir

دریافت اپلیکیشن تماس نیوز از کافه بازار

آخرین خبرهای داخلی

نشان ها

logo-samandehi