به زودی توانایی کنترل فشار خون توسط فیت بیت ممکن می شود

by ناصر. ش
۰ اظهار نظر
فیت بیت

Fitbit همیشه یک شرکت پوشیدنی متمرکز بر گجت های تناسب اندام بوده است ، اما در طول سال گذشته یا تقریباً با انواع سنسورها ، دستگاه ها و ویژگی های جدید سیستم های ردیابی سلامتی خود را افزایش داده است. طبق پست اخیر در وبلاگ این شرکت ، ممکن است به زودی بتواند یک معیار جدید بهداشتی یعنی اندازه گیری فشار خون را روی گجت های خود مهیا کند.

Fitbit در حال انجام یک مطالعه از طریق بازوی تحقیقاتی Fitbit Labs است تا ببیند چگونه برخی از دستگاه های Fitbit موجود ممکن است برای اندازه گیری فشار خون فرد استفاده شود. این مطالعه سعی خواهد کرد تا تعیین کند که آیا آرایه سنسور در ساعت هوشمند Sense می تواند Pulse Arrival Time (PAT) را اندازه گیری کند ، که اندازه گیری مدت زمان لازم برای رسیدن نبض خون به مچ دست شما پس از ضربان قلب است. تصور می شود که فناوری این می تواند اطلاعات مفیدی در مورد چگونگی کنترل فشار خون برای افرادی که دسترسی به کاف فشار خون سنتی ندارند ، فراهم کند.

ساعت هوشمند پرچمدار فعلی Fitbit – Fitbit Sense – یکی از بهترین گجت های پوشیدنی برای سلامتی است. در حال حاضر این ساعت می تواند مواردی مانند فعالیت الکترودرمال ، دمای پوست ، SpO2 شما را اندازه گیری کند و همچنین می تواند از نظر خواب پیشرفته و ردیابی سلامت قاعدگی در خانم ها نظارت کند.

این شرکت اخیراً و کمی با تاخیر ویژگی هایی را به دستگاه های موجود مانند زمانی که قابلیت نظارت بر SpO2 را در ردیاب تناسب اندام Charge 4، همچنین این توانایی را برای کنترل و ردیابی سطح گلوکز خون شما در برنامه Fitbit و مشاهده آنها در ساعت هوشمند Fitbit اضافه کرده است. بنابراین اگر این آزمایش موفقیت آمیز باشد ، ممکن است این ویژگی را نه تنها در دستگاه های جدید ببینیم بلکه برای پوشیدنی های موجود Fitbit نیز ارائه دهیم.

banner

مطالبی که شاید دوست داشته باشید

پیام بگذارید

گروه خبری تماس نیوز ابتدا با نام فراسوی فناوری از سال ۱۳۹۶ کارش را در زمینه اخبار و رویدادهای علمی و فناوری آغاز نمود. با گذشت زمان و تغییر رویکرد این گروه به خبرهای روز ایران و جهان در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات، نام آن نیز به تماس نیوز تغییر کرد. این پایگاه خبری دارای مجوز شماره ۸۷۳۳۲ از هیئت نظارت بر مطبوعات است. تماس نیوز رسانه ای مستقل بوده و به هیچ نهاد یا سازمان دولتی و یا خصوصی وابسته نیست.
Phone: +98-921-282-1866
Email: info[at]tamasnews.ir
Web: tamasnews.ir

دریافت اپلیکیشن تماس نیوز از کافه بازار

آخرین خبرهای داخلی

نشان ها

logo-samandehi