با تماس نیوز ،همیشه همه جا باخبر شوید

دانشگاه تیانجین برای محافظت در برابر COVID19 واکسن خوراکی ایجاد کرده است.

دانشگاه تیانجین با موفقیت یک واکسن خوراکی برای محافظت در برابر پنومونی کروناویروس جدید (COVID-19) تهیه کرده است. هوانگ جینه ، استاد رهبری این پروژه ، خودش چهار دوز مصرف کرده است و هیچ عارضه جانبی را تجربه نکرده است. این دانشگاه هم اکنون به دنبال شرکای دیگری برای ارتقاء آزمایشات بالینی و استفاده گسترده است.

براساس بیانیه دانشگاه تیانجین ارسال شده در سه شنبه ، واکسن خوراکی از ساکارومایسس سرویزیا به عنوان حامل و پروتئین coronavirus به عنوان نقطه هدف برای تولید آنتی بادی برای مبارزه با COVID-19 استفاده می کند.

تیم هوانگ نمونه هایی از واکسن خوراکی را به شکل کپسول ، قرص شیر و فرمولاسیون گرانول تولید کرده است. در این بیانیه ، آنها همچنین فن آوری های اصلی را در ساخت گونه های نوترکیب ، انتخاب ، بیان پروتئین و پویایی تخمیر ایجاد کرده اند که برای رشد واکسن بسیار مهم هستند.

هوانگ گفت ، این واکسن که به صورت خوراکی گرفته می شود ، می تواند ایمن سازی مخاط محلی را برای جلوگیری از عفونت تحریک کند. این همچنین می تواند به عنوان یک درمان بالقوه برای بیماران آلوده برای مقابله با کروناویروس باشد.

به نقل از هوانگ در این بیانیه گفت: “این واکسن از امنیت بسیار بالایی برخوردار است ، برای استفاده راحت است و می تواند به سرعت در مقیاس وسیع تولید شود.” تیم وی سالهاست در حال ساختن یک سکوی توسعه پیشگیری و فرمولاسیون بیولوژیکی مبتنی بر ساکارومایسس سرویزیا در سطح مواد غذایی است.

در مرحله بعد ، تیم هوانگ به دنبال شرکت های واجد شرایط برای همکاری با یکدیگر در رویه ارزیابی های بعدی است ، تا بتواند صحت بالینی را سرعت ببخشد و استفاده از واکسن را گسترش دهد.

منبع گلوبال تایمز