معرفی تراشه Global Scheduling Ethernet برای رقابت با فناوری‌های ارتباطی جدید

چین تراشه جدیدی با نام Global Scheduling Ethernet را برای ارائه راهکارهای شبکه‌ای در حوزه هوش مصنوعی رونمایی کرد. به گزارش تک‌ناک، چین به‌تازگی فناوری جدید به نام Global Scheduling Ethernet (GSE) را معرفی کرده که قرار است راه‌حل‌های شبکه‌ای پیشرفته برای هوش مصنوعی و سایر بارهای کاری با عملکرد بالا ارائه دهد. این فناوری […] نوشته معرفی تراشه Global Scheduling Ethernet برای رقابت با فناوری‌های ارتباطی جدید اولین بار در تک ناک. پدیدار شد.

۰۸ آذر , ۱۴۰۳ - 22:00
 0  5
معرفی تراشه Global Scheduling Ethernet برای رقابت با فناوری‌های ارتباطی جدید

چین تراشه جدیدی با نام Global Scheduling Ethernet را برای ارائه راهکارهای شبکه‌ای در حوزه هوش مصنوعی رونمایی کرد.

به گزارش تک‌ناک، چین به‌تازگی فناوری جدید به نام Global Scheduling Ethernet (GSE) را معرفی کرده که قرار است راه‌حل‌های شبکه‌ای پیشرفته برای هوش مصنوعی و سایر بارهای کاری با عملکرد بالا ارائه دهد. این فناوری به‌طور ویژه برای پاسخ‌گویی به نیازهای گسترده داده‌ها و سرعت‌های انتقال چشمگیر طراحی شده است که هوش مصنوعی و برنامه‌های محاسباتی پیشرفته به آن نیاز دارند.

تامزهاردور می‌نویسد که چندین شرکت فناوری چینی به‌تازگی تراشه‌هایی را معرفی کرده‌اند که GSE را پیاده‌سازی می‌کنند. طبق گزارش‌ها، چاینا موبایل (China Mobile)، بزرگ‌ترین اپراتور تلفن‌همراه دولتی چین، از سال ۲۰۲۳ مشغول توسعه این فناوری بوده و پس‌از انتشار وایت‌پیپری درباره «معماری فنی Ethernet کاملاً برنامه‌ریزی‌شده»، روی این پروژه متمرکز شده است.

تکنولوژی GSE مشابه فناوری‌هایی است که در‌حال‌حاضر Ultra Ethernet Consortium (UEC) در حال توسعه است. این گروه از شرکت‌ها و مؤسسه‌ها در تلاش‌اند تا فناوری‌ای بسازند که به خوشه‌های محاسباتی با عملکرد بالا (HPC) و هوش مصنوعی امکان دهد تا به‌طور مؤثر و کارآمد ارتباط برقرار کنند، بدون اینکه نیاز به سخت‌افزار جدیدی باشد.

در‌حالی‌که فناوری‌های Ethernet کنونی به‌ویژه برای بارهای کاری سنگین آموزش هوش مصنوعی و سایر برنامه‌های HPC طراحی نشده‌اند، شبکه‌های بزرگ و شلوغ در مراکز داده باعث می‌شوند که داده‌ها به‌راحتی جابه‌جا نشوند و این موضوع به افزایش تأخیر منجر می‌شود. به همین دلیل، مراکز داده‌ای که از GPUهای انویدیا استفاده می‌کنند، معمولاً از فناوری‌های اختصاصی مانند NVLink برای برقراری ارتباط مستقیم میان سیستم‌ها بهره می‌برند. با‌این‌حال، NVLink محدودیت‌هایی دارد؛ زیرا تنها با محصولات انویدیا سازگاری دارد و این مسئله می‌تواند هزینه‌ها را افزایش دهد.

فناوری جدید به نام «Global Scheduling Ethernet» (GSE)

ناگفته نماند که GSE می‌تواند این مشکلات را به‌خوبی برطرف کند و انتقال داده‌ها را بهبود ببخشد. این تراشه‌ها به‌ویژه برای استفاده در محیط‌هایی که به سرعت زیاد و حجم داده‌های بزرگ نیاز دارند، طراحی شده‌اند و در‌حال‌حاضر، به‌عنوان رقیب جدی برای فناوری‌های مشابه در نظر گرفته می‌شوند.

تا اکتبر ۲۰۲۴، Ultra Ethernet Consortium شامل ۹۷ عضو بوده و شرکت‌هایی مانند AMD نیز کارت شبکه‌ای را معرفی کرده‌اند که با فناوری‌های Ultra Ethernet سازگار است. در همین حال، بیش از ۵۰ سازمان از‌جمله ارائه‌دهندگان خدمات ابری و تولیدکنندگان تراشه و مؤسسه‌های آموزشی در چین و دیگر کشورهای دنیا در حال همکاری برای توسعه GSE هستند.

یکی از نکات جالب این است که طبق گزارش‌ها، چاینا موبایل این فناوری را در یکی از مراکز داده خود پیاده‌سازی کرده و توانسته است عملکرد موفقی در آموزش هوش مصنوعی ارائه دهد. به نظر می‌رسد که GSE می‌تواند به رقیب مستقیم فناوری‌های در حال توسعه UEC تبدیل شود. با‌این‌حال، هنوز مقایسه‌ای بین قابلیت‌ها و کارایی هر دو فناوری انجام نشده است.

در اینجا، این سؤال مطرح می‌شود که کدام‌یک از این فناوری‌ها بهتر عمل خواهد کرد و از‌نظر اقتصادی مقرون‌به‌صرفه‌تر خواهد بود؟ برای پاسخ به این پرسش، باید منتظر انتشار نتایج مقایسه‌های بیشتر میان این دو فناوری بود.

نوشته معرفی تراشه Global Scheduling Ethernet برای رقابت با فناوری‌های ارتباطی جدید اولین بار در تک ناک. پدیدار شد.

واکنش شما چیست؟

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow