افشای جزئیات جدید از شیائومی ۱۷ اولترا؛ دوربین فوق‌العاده و فناوری تازه LOFIC

آبان 19، 1404 - 12:00
 0  0
افشای جزئیات جدید از شیائومی ۱۷ اولترا؛ دوربین فوق‌العاده و فناوری تازه LOFIC

بر اساس گزارش‌های جدید، گوشی شیائومی 17 اولترا با سیستم لنز اختصاصی، حسگرهای پیشرفته و فناوری نسل جدید LOFIC قرار است استاندارد تازه‌ای در عکاسی موبایلی تعریف کند.

به گزارش سرویس کامپیوتر و موبایل تک‌ناک، شرکت شیائومی در آستانه عرضه این گوشی پرچم‌دار در بازار چین است. بر اساس گواهی‌های تازه منتشرشده، انتظار می‌رود که این دستگاه تا پایان سال جاری میلادی معرفی شود. در همین حال، افشاگر مشهور Digital Chat Station جزئیات متعددی از مشخصات تصویربرداری این مدل منتشر کرده است، که بار دیگر تمرکز شیائومی بر قابلیت‌های دوربین را برجسته می‌کند.

طبق آخرین اطلاعات منتشرشده از سوی Digital Chat Station، دوربین اصلی شیائومی 17 اولترا از حسگری بزرگ با دیافراگم f/1.6 بهره می‌برد و به فناوری نسل جدید LOFIC مجهز است، که باعث بهبود عملکرد در نور کم و کاهش بازتاب نور می‌شود. گفته می‌شود که دیافراگم مؤثر این حسگر حدود f/4.5 خواهد بود تا شفافیت و وضوح تصاویر در شرایط نوری ضعیف افزایش یابد.

نکته شاخص این گوشی، لنز تله‌فوتوی پریسکوپی 200 مگاپیکسلی است، که توانایی زوم میان‌برد و بلندبرد با دیافراگم مؤثر نزدیک به f/8.6 را فراهم می‌کند. این لنز از سیستم اپتیکال اختصاصی شیائومی بهره می‌برد، که تمرکز دقیق‌تر و انعطاف‌پذیری بیشتری را در ثبت تصاویر ارائه می‌دهد.

بر اساس گزارش منتشرشده در Gizmochina، طراحی شیائومی 17 اولترا شامل نمایشگری تخت و بزرگ و ماژول دایره‌ای‌شکل دوربین در پشت دستگاه خواهد بود که در عین حفظ ظاهر لوکس، نسبت به نسل قبل بازطراحی شده است.

دوربین فوق‌العاده و فناوری تازه LOFIC شیائومی 17 اولترا

همچنین گزارش‌ها حاکی از آن است که این مدل دارای دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی با فناوری بزرگ‌نمایی درون‌حسگری، لنز فوق‌عریض 50 مگاپیکسلی Samsung JN5، حسگر تله‌فوتوی 50 مگاپیکسلی دیگر و لنز پریسکوپی 200 مگاپیکسلی Samsung HPE با فناوری 4×4 RMSC خواهد بود. برای دوربین سلفی نیز یک حسگر 50 مگاپیکسلی OmniVision OV50M در نظر گرفته شده است.

از نظر سخت‌افزاری، شیائومی 17 اولترا بسیاری از مشخصات خود را با مدل 17 Pro Max به اشتراک می‌گذارد، که از جمله آنها می‌توان به نمایشگر 6.9 اینچی OLED با وضوح 2K و نرخ نوسازی 120 هرتز، تراشه Snapdragon 8 Elite Gen 5، حسگر اثر انگشت فراصوتی درون‌صفحه و موتور لرزش بهبود‌یافته اشاره کرد. با وجود این، نسخه اولترا با طراحی دایره‌ای دوربین و سخت‌افزار اختصاصی تصویربرداری خود متمایز خواهد شد. این دستگاه به احتمال زیاد در رنگ‌های طلایی، مشکی، سفید و بنفش عرضه می‌شود.

نوشته افشای جزئیات جدید از شیائومی ۱۷ اولترا؛ دوربین فوق‌العاده و فناوری تازه LOFIC اولین بار در Technoc. پدیدار شد.

واکنش شما چیست؟

Like Like 0
Dislike Dislike 0
Love Love 0
Funny Funny 0
Angry Angry 0
Sad Sad 0
Wow Wow 0