آمریکا موشک قاره‌پیما با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای آزمایش کرد/ ویدئو

آمریکا روز چهارشنبه در آزمایشی، یک موشک بالستیک قاره‌پیما با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای را از کالیفیرنا به سمت اقیانوس آرام پرتاب کرد. فرماندهی نیروی ضربت جهانی نیروی هوایی آمریکا عنوان کرد که این آزمایش بخشی از فعالیت‌های معمول و دوره‌ای با هدف نشان دادن ایمنی، امنیت و همچنین قابل اعتماد و موثر بودن بازدارندگی هسته‌ای آمریکا در برابر تهدیدات قرن ۲۱ و اطمینان‌بخشی به متحدان آمریکا انجام گرفته است.

۰۱ خرداد , ۱۴۰۴ - 01:00
 3
آمریکا موشک قاره‌پیما با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای آزمایش کرد/ ویدئو

آمریکا روز چهارشنبه در آزمایشی، یک موشک بالستیک قاره‌پیما با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای را از کالیفیرنا به سمت اقیانوس آرام پرتاب کرد.

فرماندهی نیروی ضربت جهانی نیروی هوایی آمریکا عنوان کرد که این آزمایش بخشی از فعالیت‌های معمول و دوره‌ای با هدف نشان دادن ایمنی، امنیت و همچنین قابل اعتماد و موثر بودن بازدارندگی هسته‌ای آمریکا در برابر تهدیدات قرن ۲۱ و اطمینان‌بخشی به متحدان آمریکا انجام گرفته است.

واکنش شما چیست؟

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow