با وب‌اپلیکیشن Cursor، وظایف کدنویسی را با یک پیام به هوش مصنوعی بسپارید

با اپلیکیشن تحت‌وب Cursor شرکت Anysphere، کافی‌ است دستوری ساده بدهید تا عامل‌های هوش مصنوعی وظایف کدنویسی را برایتان انجام دهند. به گزارش تک‌ناک، در اقدامی تازه شرکت Anysphere، توسعه‌دهنده ویرایشگر کدنویسی هوش مصنوعی Cursor، از راه‌اندازی اپلیکیشن تحت‌وب جدیدی خبر داده است که به کاربران امکان می‌دهد شبکه‌ای از عامل‌های کدنویسی را مستقیماً ازطریق […] نوشته با وب‌اپلیکیشن Cursor، وظایف کدنویسی را با یک پیام به هوش مصنوعی بسپارید اولین بار در تک ناک - اخبار تکنولوژی روز جهان و ایران. پدیدار شد.

۱۰ تیر , ۱۴۰۴ - 02:04
 3
با وب‌اپلیکیشن Cursor، وظایف کدنویسی را با یک پیام به هوش مصنوعی بسپارید

با اپلیکیشن تحت‌وب Cursor شرکت Anysphere، کافی‌ است دستوری ساده بدهید تا عامل‌های هوش مصنوعی وظایف کدنویسی را برایتان انجام دهند.

به گزارش تک‌ناک، در اقدامی تازه شرکت Anysphere، توسعه‌دهنده ویرایشگر کدنویسی هوش مصنوعی Cursor، از راه‌اندازی اپلیکیشن تحت‌وب جدیدی خبر داده است که به کاربران امکان می‌دهد شبکه‌ای از عامل‌های کدنویسی را مستقیماً ازطریق مرورگر خود مدیریت کنند. این اقدام گسترشی فراتر از محیط توسعه یکپارچه (IDE) این شرکت محسوب می‌شود که ابزار اصلی توسعه‌دهندگان است.

تک‌کرانچ می‌نویسد Cursor که تاکنون تنها در قالب IDE مبتنی‌بر هوش مصنوعی ارائه می‌شد، اکنون با این اپلیکیشن تحت‌وب، به کاربران اجازه می‌دهد تا وظایف مختلفی همچون نوشتن ویژگی‌های جدید یا رفع اشکال در پایگاه کد خود را با زبان طبیعی به عامل‌های پس‌زمینه‌ای محول کنند. از این اپلیکیشن هم در دسکتاپ و هم در موبایل می‌توان استفاده کرد و امکان پایش عملکرد عامل‌ها و مشاهده پیشرفت آن‌ها و ادغام تغییرات در پایگاه کد را نیز فراهم می‌کند.

توسعه قابلیت‌های مبتنی‌بر عامل‌ها

در ماه‌های اخیر، Anysphere تمرکز خود را بر توسعه تجربیاتی معطوف به عامل‌های هوش مصنوعی معطوف کرده است. در ماه می، این شرکت از عامل‌های پس‌زمینه‌ای پرده‌برداری کرد که بدون نیاز به نظارت مستقیم، به‌طور خودکار وظایف کدنویسی را انجام می‌دهند. پس‌از آن در ماه ژوئن، یکپارچه‌سازی با اسلک معرفی شد تا کاربران بتوانند با تگ‌کردن @Cursor، وظایف را به این عامل‌ها اختصاص دهند. این شیوه عملکرد مشابه با عامل کدنویسی Devin از شرکت Cognition است.

اپلیکیشن وب Cursor

کاربردپذیری بیشتر برای کاربران

به گفته Andrew Milich، مدیر مهندسی محصول Cursor، یکپارچه‌سازی با اسلک و اپلیکیشن تحت‌وب جدید، تلاشی به‌منظور «کاهش اصطکاک» برای کاربرانی است که به Cursor متکی هستند. این اقدامات در شرایطی صورت می‌گیرد که استفاده از Cursor افزایش درخورتوجهی یافته است. طبق اعلام Anysphere، درآمد سالانه Cursor از مرز ۵۰۰ میلیون دلار عبور کرده است و بیش از نیمی از شرکت‌های Fortune 500 ازجمله انویدیا و اوبر و ادوبی از آن استفاده می‌کنند.

به‌منظور بهره‌برداری از این رشد، شرکت اخیراً طرح اشتراک حرفه‌ای با هزینه ۲۰ دلار در ماه را معرفی کرده است. Milich در این زمینه اظهار کرد:

کاربران می‌خواهند Cursor را در مکان‌های بیشتری ببینند و مشکلات بیشتری را برایشان حل کند.

عامل‌های هوشمند در خدمت توسعه‌دهندگان

عامل‌های پس‌زمینه‌ای Cursor به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که کاربران می‌توانند وظایف را ازطریق اسلک یا اپلیکیشن تحت‌وب آغاز کنند و عامل‌ها نخستین گام‌ها را در اجرای آن‌ها بردارند. اگر عامل موفق نشود وظیفه را به‌طور کامل انجام دهد، کاربر می‌تواند به‌سادگی به محیط IDE منتقل شود و ادامه کار را پی گیرد.

هر عامل یک پیوند منحصربه‌فرد با قابلیت اشتراک‌گذاری دارد تا هم‌تیمی‌ها بتوانند به‌راحتی روند انجام کار و تغییرات کد را بررسی کنند. تمامی مشترکان طرح‌های پولی Cursor ازجمله پلن حرفه‌ای ۲۰ دلاری ماهانه و پلن‌های گران‌تر، به اپلیکیشن تحت‌وب جدید و عامل‌های پس‌زمینه‌ای دسترسی دارند. بااین‌همه، این قابلیت‌ها شامل حال کاربران پلن رایگان نمی‌شود.

گامی فراتر از «دمو-ویر»

اگرچه Cursor اولین شرکتی نیست که عامل‌های کدنویسی مبتنی‌بر هوش مصنوعی را عرضه کرده، رویکرد این شرکت مبتنی‌بر احتیاط و عملکرد واقعی بوده است. Anysphere اعلام کرده است که از عرضه محصولاتی که فقط در ظاهر عملکرد خوبی دارند و در عمل شکست می‌خورند (اصطلاحاً دمو-ویر)، پرهیز کرده است؛ مشکلی که بسیاری از نمونه‌های اولیه عامل‌های کدنویسی با آن مواجه بودند.

به باور تیم Cursor، پیشرفت مدل‌های استدلالی هوش مصنوعی اکنون زمینه را برای استفاده واقعی از عامل‌های کدنویسی فراهم کرده است. Michael Truell، مدیرعامل Anysphere، اخیراً در گفت‌وگو با Ben Thompson از Stratechery پیش‌بینی کرد که تا سال ۲۰۲۶، عامل‌های کدنویسی مبتنی‌بر هوش مصنوعی خواهند توانست دست‌کم ۲۰ درصد از وظایف مهندسان نرم‌افزار را به‌طور مستقل انجام دهند.

نوشته با وب‌اپلیکیشن Cursor، وظایف کدنویسی را با یک پیام به هوش مصنوعی بسپارید اولین بار در تک ناک - اخبار تکنولوژی روز جهان و ایران. پدیدار شد.

واکنش شما چیست؟

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow