بررسی تخصصی گوشی Note 13 Pro+ شیائومی

سال ۲۰۲۳ یکی از سال‌هایی بود که شیائومی تصمیم گرفت تا برای میان‌رده‌های خود سنگ تمام بگذارد. در گذشته گوشی‌های ردمی تنها یک یا دو مدل از نسل خود داشتند. اما در حال حاضر، تنها برای سری و نسل نوت 13، بیش از ۶ مدل وجود دارد! بالاترین مدل از میان این نسل، نوت ۱۳ […] نوشته بررسی تخصصی گوشی Note 13 Pro+ شیائومی اولین بار در تک ناک. پدیدار شد.

۲۰ آبان , ۱۴۰۳ - 20:00
 0  1
بررسی تخصصی گوشی Note 13 Pro+ شیائومی

سال ۲۰۲۳ یکی از سال‌هایی بود که شیائومی تصمیم گرفت تا برای میان‌رده‌های خود سنگ تمام بگذارد. در گذشته گوشی‌های ردمی تنها یک یا دو مدل از نسل خود داشتند.

اما در حال حاضر، تنها برای سری و نسل نوت 13، بیش از ۶ مدل وجود دارد! بالاترین مدل از میان این نسل، نوت ۱۳ پرو پلاس (Note 13 Pro+) است که نسبت به قیمت خود امکانات فوق‌العاده‌ای ارائه می‌دهد.

در این مطلب از تکناک قصد داریم تا این گوشی را به صورت کامل مورد بررسی قرار دهیم.

نوت ۱۳ پرو پلاس؛ پکیجی از اولین‌ها در محصولات ردمی!

شیائومی در سال ۲۰۲۳ اقدامات متفاوتی را برای گوشی‌های میان‌ردمی ردمی در نظر گرفت. به این صورت که متریال‌ها تغییر پیدا کردند و گوشی‌ها از برخی مشخصات پرچمداران بهره بردند.

نوت ۱۳ پرو پلاس بالاترین و بهترین محصول ردمی است که شاید پردازنده نسبتا قوی داشته باشد، اما برخی امکانات آن مانند شارژر این گوشی توانسته‌اند آن را به یک گزینه برتر تبدیل کنند.

یکی از مهم‌ترین موارد مربوط به Note 13 Pro+ شیائومی، خاصیت ضد آب بودن آن است. این گوشی به عنوان اولین محصول ردمی شناخته می‌شود که گواهی IP68 را دریافت کرده است. به این معنی که درست مانند گوشی‌های پرچم‌دار می‌توانید این گوشی را تا مدت نیم ساعت در عمق ۱.۵ متری آب قرار دهید!

معرفی اولیه Note 13 Pro+

همچنین شیائومی نوت ۱۳ پرو پلاس از نظر طراحی پنل پشتی دارای دو نوع پنل شیشه‌ای و چرمی است. پنل چرمی معمولا برای نسخه چین این گوشی مورد استفاده قرار می‌گیرد و گوشی‌های موجود در بازار ما پنل شیشه‌ای دارند.

شیائومی برای گوشی Note 13 Pro+، حسگر اثر انگشت را در زیر نمایشگر قرار داده است که به عنوان اولین گوشی با این قابلیت در محصولات ردمی شناخته می‌شود. این در کنار پشتیبانی از Always-on Display باعث شده است تا این گوشی به یک میان‌رده برتر تبدیل شود.

بررسی طراحی نوت ۱۳ پرو پلاس

طراحی گوشی Note 13 Pro+ شبیه به هیچ‌کدام از دیگر محصولات ردمی نیست و همین باعث تمایز و افزایش ارزش خرید این گوشی شده است. وقتی که به این گوشی نگاه می‌کنیم، اول از هر موردی، صفحه‌نمایش خمیده آن توجه تان را جلب می‌کند که حس یک گوشی پرچم‌دار را دارد. البته در بخش بعدی به صورت کامل صفحه‌نمایش این گوشی را بررسی کرده‌ایم.

وقتی که نوت ۱۳ پرو پلاس را در دست می‌گیرید، فریم آلومینیومی آن می‌تواند برایتان لذت‌بخش باشد و حس خوبی را القا کند. چرا که در هیچ‌کدام از دیگر نسخه‌های نوت ۱۳ از فریم آلومینیومی استفاده نشده است.

در سمت راست فریم، کلیدهای پاور و ولوم قرار دارند. در حالی که در سمت چپ، خبری از هیچ کلید یا خشابی نیست. برای بخش بالای فریم، سنسور اینفرارد، میکروفون دوم و اسپیکر دوم در نظر گرفته شده است. در حالی که در بخش پایینی، اسپیکر اصلی، پورت شارژ، میکروفن اصلی و خشاب دو سیم‌کارت قرار دارند.

طراحی جدید و جالب توجه Note 13 Pro+

وقتی که به پنل پشتی و شیشه‌ای نوت ۱۳ پرو پلاس نگاه می‌کنیم، طراحی متفاوت آن با محصولات دیگر ردمی جلب توجه می‌کند. البته این گوشی از جهات مختلف شبیه به پوکو F5 است.

دوربین‌های سه‌گانه این گوشی به صورت مثلث و در قالب سه دایره برآمده قرار گرفته‌اند. در حالی که فلش دوگانه این گوشی به صورت خطی و بدون هیچ برآمدگی در داخل پنل قرار گرفته است. زیر فلاش نیز برند ردمی را به همراه مشخصات دوربین گوشی مشاهده می‌کنیم.

به طور کلی، می‌توان گفت که نوت ۱۳ پرو پلاس یکی از جذاب‌ترین و البته بهترین گوشی‌های شیائومی از نظر طراحی در سال ۲۰۲۳ است که طراحی آن به هیچ عنوان شبیه به یک میان‌رده نیست و ارزش خرید آن را بالاتر برده است.

تست صفحه‌نمایش Note 13 Pro Plus

نوبتی هم که باشد، نوبت به بررسی صفحه‌نمایش شیائومی Note 13 Pro Plus می‌رسد. جایی که در این مدل، بیشترین سر و صدا را داشته است. شیائومی برای اولین بار در محصولات ردمی نوت خود از صفحه‌نمایش خمیده یا همان Curve استفاده کرده است.

صفحه‌نمایش ردمی Note 13 Pro+ از نوع آمولد و با قیمتی پشتیبانی از ۶۸ میلیارد رنگ است. به این معنی که می‌تواند به بهترین شکل ممکن رنگ‌ها و تصاویر را برای شما نمایش دهد. همچنین صفحه‌نمایش این گوشی به صورت Adaptive و یا Custom امکان افزایش رفرش‌ریت را تا ۱۲۰ هرتز دارد.

صفحه‌نمایش خمیده نوت ۱۳ پرو پلاس

شیائومی برای Note 13 Pro Plus دو فناوری دالبی ویژن و HDR10+ را نیز در نظر گرفته است که می‌توانند لذت فیلم دیدن و همین‌طور عکاسی با این گوشی را بیشتر کنند. اما نکته اصلی، روشنایی صفحه‌نمایش این گوشی است. صفحه‌نمایش Note 13 Pro Plus در حالت پیک و بالاترین حد خود امکان افزایش تا ۱۸۰۰ نیت را نیز دارد که یک قابلیت بسیار بزرگ به‌شمار می‌رود.

از نظر حاشیه، علاوه بر خمیده‌ بودن صفحه‌نمایش، شیائومی برای گوشی Note 13 Pro+ حاشیه‌های کمتری را در نظر گرفته است تا صفحه‌نمایش تقریبا ۹۰ درصد از پنل جلوی گوشی را پوشش دهد. این در کنار افزایش پیکسل‌ها و تراکم ۴۴۶ پیکسل در هر اینچ باعث شده است تا صفحه‌نمایش این گوشی در بازه قیمتی خود تقریبا بی‌رقیب باشد!

از نظر محافظه صفحه‌نمایش، محافظ این گوشی گوریلا گلس ویکتوس است. به این معنی که از نسخه‌هایی مانند گوریلا گلس ۵ عملکرد به مراتب بهتری دارد. با این حال، در این بازه قیمتی گوشی A55 محافظ Victus+ دارد که حتی از ویکتوس نیز به مراتب بهتر است.

تست عملکرد باتری نوت ۱۳ پرو پلاس

یکی از موارد دیگری که درباره Note 13 Pro Plus وجود دارد، باتری آن است. شاید از نظر حجم، باتری این گوشی درست مانند رقبای خود ۵۰۰۰ میلی‌آمپری باشد، اما از نظر شارژدهی خیلی نمی‌توان امتیاز بالایی به آن داد. در استفاده‌های سنگین، ممکن است روزی دو بار مجبور به شارژ کردن این گوشی شوید.

تست باتری Note 13 Pro+

اما وقتی که نوبت به شارژر نوت ۱۳ پرو پلاس می‌رسد، شرایط تغییر می‌کند. برخلاف تقریبا همه گوشی‌ها در این بازه قیمتی، نه‌تنها شارژر گوشی در جعبه آن قرار دارد، بلکه شارژر آن از نوع ۱۲۰ واتی است! به این معنی که درست مانند یک پرچم‌دار ۷۰ میلیونی، شما می‌توانید در مدت ۲۰ دقیقه گوشی خود را از صفر تا صد شارژ کنید!

بررسی دوربین‌های Note 13 Pro+

شیائومی در نسخه‌های نوت ۱۳ پرو 4G، نوت ۱۳ پرو 5G و Note 13 Pro+ از دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی به عنوان دوربین اصلی استفاده کرده است. همچنین دوربین‌های اولترا واید و ماکرو نیز همین مشخصات را دارند و به ترتیب ۸ و ۲ مگاپیکسلی هستند. اشاره به این نکته خالی از لطف نیست که سنسور اصلی این گوشی مدل HP3 و از برند سامسونگ است.  در ادامه این بخش دوربین‌های این گوشی را به صورت تخصصی بررسی کرده‌ایم.

دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی

شاید تصور کنید دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی نوت ۱۳ پرو پلاس دقیقا همان دوربین مورد استفاده در نوت ۱۳ پرو 5G و 4G است. اما در واقعیت، کیفیت خروجی کاملا متفاوت است. عکس‌های نسخه پرو پلاس با دوربین اصلی، بسیار بهتر از دو نسخه دیگر هستند.

در حالت پیش‌فرض، عکس‌ها کیفیت ۱۲.۵ مگاپیکسلی دارند که با انتخاب حالت ۲۰۰ مگاپیکسل، کیفیت آن‌ها افزایش پیدا می‌کند. اما در حالت پیش‌فرض، امکان زوم تا ۴ برابر را به صورت Lossless یعنی با کاهش کمترین میزان جزئیات خواهید داشت. در حالی که در حالت ۲۰۰ مگاپیکسل، امکان زوم تا ۲ برابر وجود دارد. نکته مهم این است که این دوربین دارای OIS است و لرزش‌ها را به بهترین شکل از تصاویر حذف می‌کند.

دوربین‌های Note 13 Pro+

به طور کلی، عکاسی با دوربین اصلی Note 13 Pro+ لذت‌بخش است و برای عکاسی می‌توانید روی این گوشی حساب ویژه باز کنید. البته وقتی که این گوشی را با رقیب اصلی خود یعنی A55 مقایسه می‌کنیم، متوجه می‌شویم که رنگ‌ها در سامسونگ به مراتب زنده‌تر هستند و نویز کمتری در آن‌ها دیده می‌شود.

دوربین اولترا واید ۸ مگاپیکسلی

دوربین اولترا واید ۸ مگاپیکسلی مورد استفاده در گوشی Note 13 Pro+ عملکرد قابل قبولی دارد و می‌توان به آن نمره قبولی را داد. البته وقتی که دقیق‌تر این موضوع را بررسی می‌کنیم، متوجه می‌شویم که جزئیات نسبت به دوربین اصلی به مراتب کمتر هستند. اما از نظر گستره دینامیکی، تقریبا هیچ مشکلی در عکاسی با این گوشی دیده نمی‌شود.

دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی

درست مانند هر گوشی دیگری، دوربین ماکرو تقریبا هیچ کاربردی ندارد و برای عکاسی خوب با آن باید نهایت زمان را صرف کنید. اما به طور کلی، می‌توان گفت که این دوربین‌ها شاید در مواقع نیاز برای شما کارایی داشته باشند.

تست دوربین ماکرو نوت ۱۳ پرو پلاس

دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی

دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی Note 13 Pro Plus در بازه قیمتی خود کاملا معمولی و قابل قبول است. اما اگر به دنبال قابلیت‌های ویژه برای عکاسی با این دوربین هستید، بهتر است به سراغ گوشی دیگری بروید. با این حال، برای استفاده معمولی این دوربین عملکرد خوبی دارد.

تست فیلم‌برداری با Note 13 Pro+

شیائومی نوت ۱۴ پرو پلاس امکان فیلم برداری با دوربین‌های اصلی را با کیفیت 4K و با دو سرعت ۲۴ و ۳۰ فریم بر ثانیه دارد. مقداری جای تاسف دارد که این گوشی اجازه فیلم‌برداری با سرعت ۶۰ فریم را با این کیفیت نمی‌دهد. اما برای فیلم‌برداریبا کیفیت 1080، سرعت فیلم‌برداری علاوه بر 30، امکان افزایش تا ۶۰ و ۱۲۰ فریم بر ثانیه را نیز دارد. همچنین می‌توانید از قابلیت لرزشگیر EIS نیز استفاده کنید تا تصاویر تقریبا بدون هیچ لرزه‌ای ثبت شوند.

فیلم‌برداری با نوت ۱۳ پرو پلاس

دوربین سلفی Note 13 Pro Plus اجازه فیلم‌برداری را با کیفیت ۱۰۸۰ و با دو سرعت ۳۰ و ۶۰ فریم بر ثانیه می‌دهد. با این حال، شاید بهتر بود که این دوربین اجازه فیلم‌برداری با کیفیت 4K را نیز می‌داد. اما در این بازه قیمتی نمی‌توان این موضوع را یک ایراد در نظر گرفت.

بررسی عملکرد پردازنده Note 13 Pro+

یکی از قابل تامل‌ترین بخش‌های بررسی شیائومی ردمی Note 13 Pro+، پردازنده این گوشی است. پردازنده این گوشی Dimensity 7200 Ultra و با معماری ۴ نانومتری است که نسبت به نسخه پرو 5G عملکرد به مراتب بهتر و پایدارتری در بازی‌ها و شرایط مختلف دارد. اما شما با مبلغ کمتری از این گوشی می‌توانید پوکو X6 Pro را خریداری کنید که پردازنده آن از Note 13 Pro+ قوی‌تر است!

از نظر پایداری، گوشی نوت ۱۳ پرو پلاس پایداری مناسبی در شرایط سخت دارد. اما هرچند که شیائومی اعلام کرده که خنک‌کننده قوی برای این گوشی طراحی کرده است، اما در شرایط مختلف می‌بینیم که گوشی به‌شدت داغ می‌شود و این یک امتیاز منفی به شمار می‌رود.

رابط کاربری و پشتیبانی نرم‌افزاری

شیائومی Note 13 Pro+ با اندروید ۱۳ و MIUI 14 به بازار عرضه شد. به محض ورود به بازار نیز این گوشی آپدیت اندروید ۱۴ و HyperOS را دریافت کرد. همچنین طبق اعلام شیائومی این گوشی تا ۳ سال آپدیت ماژولار را دریافت می‌کند. به این معنی که این گوشی تنها تا اندروید ۱۶ آپدیت خواهد شد!‍

رابط کاربری جدید Note 13 Pro+

از نظر رابط کاربری و روان بودن، این گوشی تقریبا هیچ کندی ندارد و می‌تواند پاسخگوی نیاز شما در زمینه‌های مختلف باشد. از این نظر نیز گوشی ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس می‌تواند امتیاز خوب و قابل قبول را از ما دریافت کند.

تست اسپیکرهای Note 13 Pro+

درست مانند تمام گوشی‌های هم‌قیمتی خود، در گوشی Note 13 Pro+ نیز از اسپیکر دوگانه استفاده شده است. وقتی که اسپیکرها در بالاترین حجم ولوم کار می‌کنند، تقریبا هیچ تیزی صدایی مشاهده نمی‌شود و به لطف Dolby Atmos، تفکیک صدا به بهترین شکل انجام می‌شود. به همین خاطر، می‌توان گفت که از این نظر نیز Note 13 Pro+ یک انتخاب مناسب است.

نسخه‌های موجود از Note 13 Pro+ در بازار

گوشی Note 13 Pro+ را می‌توانید در نسخه‌های مختلف خریداری کنید که از جمله از آن‌ها می‌توان به حافظه ۲۵۶ با رم ۸ و حافظه ۵۱۲ با رم ۱۲ اشاره کرد. نسخه‌های دیگری از این گوشی نیز وجود دارند اما تعداد آن‌ها در بازار ایران بسیار کم و انگشت‌شمار است.

خرید نوت ۱۳ پرو پلاس در نسخه‌های مختلف

نکته‌ای که درباره حافظه Note 13 Pro+ وجود دارد این است که برخلاف رقبای هم‌قیمتی و نسخه ارزان‌تر خود یعنی نوت ۱۳ پرو 5G، حافظه این گوشی LPDDR5L است و از UFS 3.1 پشتیبانی می‌کند. این در کنار چهار کاناله بودن رم باعث شده است تا سرعت پردازش اطلاعات در این گوشی بسیار بالاتر از باقی گوشی‌های هم‌قیمتی آن باشد.

نوت ۱۳ پرو پلاس؛ میان‌رده‌ای در قامت یک بالارده

به طور کلی، می‌توان گفت که گوشی Note 13 Pro+ می‌تواند در بازه قیمتی خود یک انتخاب برتر باشد. اما اگر دوربین بهتری می‌خواهید، پیشنهاد می‌کنیم به سراغ A55 بروید یا از نظر پردازنده، POCO X6 Pro انتخاب بهتری است. اما در باقی موارد، این گوشی حرف اول را می‌زند!

اگر نظری درباره این گوشی دارید، خوشحال می‌کنیم که در این صفحه از تکناک، پیشنهاد و نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید.

نوشته بررسی تخصصی گوشی Note 13 Pro+ شیائومی اولین بار در تک ناک. پدیدار شد.

واکنش شما چیست؟

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow