تحول در درمان سرطان با توسعه آنتی ‌بادی‌ های بسیار قدرتمند

محققان دانشگاه ساوتهمپتون (University of Southampton) با مهندسی ساختار آنتی‌بادی‌ها، قدرت سیستم ایمنی را برای مبارزه با سلول‌های سرطانی افزایش دادند که تحول چشمگیری در درمان سرطان محسوب می‌شود. به گزارش تک‌ناک، پژوهشگران برای دستیابی به این موضوع، شکل و سفتی آنتی‌بادی‌ها را اصلاح کردند. این آنتی‌بادی‌ها، پروتئین‌هایی Y‌شکل هستند و توسط گلبول‌های سفید برای […] نوشته تحول در درمان سرطان با توسعه آنتی ‌بادی‌ های بسیار قدرتمند اولین بار در تک ناک - اخبار تکنولوژی روز جهان و ایران. پدیدار شد.

۰۱ خرداد , ۱۴۰۴ - 18:00
 1
تحول در درمان سرطان با توسعه آنتی ‌بادی‌ های بسیار قدرتمند

محققان دانشگاه ساوتهمپتون (University of Southampton) با مهندسی ساختار آنتی‌بادی‌ها، قدرت سیستم ایمنی را برای مبارزه با سلول‌های سرطانی افزایش دادند که تحول چشمگیری در درمان سرطان محسوب می‌شود.

به گزارش تک‌ناک، پژوهشگران برای دستیابی به این موضوع، شکل و سفتی آنتی‌بادی‌ها را اصلاح کردند. این آنتی‌بادی‌ها، پروتئین‌هایی Y‌شکل هستند و توسط گلبول‌های سفید برای مبارزه با عوامل بیماری‌زا تولید می‌شوند.

این نتایج امیدوارکننده در مجله Nature Communications منتشر شده است و توسط مؤسسه Cancer Research UK حمایت مالی شده‌اند.

نکات کلیدی درباره تحول در درمان سرطان

پروفسور مارک کراگ از دانشگاه ساوتهمپتون بیان کرد که تحریک سیستم ایمنی برای مبارزه با سرطان روش بسیار امیدوارکننده‌ای است. این مطالعه نشان داده است که حتی تغییرات کوچک در ساختار آنتی‌بادی‌ها می‌تواند قدرت سیستم ایمنی را افزایش دهد و باعث واکنش دفاعی قوی‌تری در بدن شود.

تحولی چشمگیر در درمان سرطان با ساخت آنتی ‌بادی های فوق ‌قوی

این رویکرد در مورد چندین نوع آنتی‌بادی مؤثر بوده است که گیرنده‌های مختلف ایمنی را هدف می‌گیرند.

چگونه آنتی‌بادی‌ها دوباره طراحی شدند؟

آنتی‌بادی‌ها به طور طبیعی به مولکول‌های سطحی باکتری‌ها، ویروس‌ها و سلول‌های سرطانی متصل می‌شوند. همچنین می‌توان آنها را به گونه‌ای طراحی کرد که به گیرنده‌های سلول‌های ایمنی متصل شوند و دفاع طبیعی بدن را فعال کنند.

ایزابل الیوت، یکی از پژوهشگران این تحقیق گفت: «انعطاف‌پذیری یا سفتی آنتی‌بادی‌ها در میزان فعال‌سازی سلول‌های ایمنی نقش تعیین‌کننده‌ای دارد. آنتی‌بادی‌های سفت‌تر، مولکول‌های گیرنده را نزدیک‌تر نگه می‌دارند و سیگنال فعال‌سازی قوی‌تری را منتقل می‌کنند.»

آنتی‌بادی‌ها، بازوهای Y‌شکلی دارند که از طریق پل‌های دی‌سولفیدی به هم متصل‌ هستند. دانشمندان با افزودن پل‌های بیشتر بین این بازوها، توانستند ساختار آنها را سفت‌تر کنند و سپس در آزمایش با نمونه‌های معمولی مقایسه کردند.

دکتر ایوو توز،‌ یکی از پژوهشگران این تحقیق توضیح داد: «ما با استفاده از ابررایانه‌ها، ساختار آنتی‌بادی‌ها را در مقیاس اتمی شبیه‌سازی و مکان دقیق اضافه‌ کردن پل‌های دی‌سولفیدی را مشخص کردیم. نتایج نشان داد که آنتی‌بادی‌های جدید نه تنها سفت‌تر هستند، بلکه در فعال‌سازی سلول‌های ایمنی بسیار مؤثرتر عمل می‌کنند.»

تحولی بزرگ در درمان سرطان با توسعه آنتی ‌بادی‌ های بسیار قدرتمند

پیشرفت در فعال‌سازی سیستم ایمنی نقش مهمی در موفقیت درمان‌های ایمونوتراپی دارد. دانشمندان با استفاده از فناوری‌های نوین، توانسته‌اند آنتی‌بادی‌های قوی‌تری بسازند که به بدن کمک می‌کند بهتر با سرطان مبارزه نماید. این روش می‌تواند راه‌های جدید و مؤثرتری برای درمان سرطان فراهم کند.

نوشته تحول در درمان سرطان با توسعه آنتی ‌بادی‌ های بسیار قدرتمند اولین بار در تک ناک - اخبار تکنولوژی روز جهان و ایران. پدیدار شد.

واکنش شما چیست؟

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow