ترکیب زیست‌شناسی و معماری برای ساخت‌وساز پایدار

پژوهشگران با استفاده از مواد ساخته‌شده از شن، یک سری باکتری‌ پرورش داده‌اند و زیست‌شناسی و معماری را ترکیب کرده‌اند تا روش‌های ساخت‌وساز پایدار ایجاد کنند. به گزارش تک‌ناک، این دستاورد که یک پیشرفت بزرگ در زمینه طراحی زیستی است، نوآوری‌های زیست‌شناسی و معماری را با هم ترکیب می‌کند تا مواد ساختمانی پایدارتر بسازد. با […] نوشته ترکیب زیست‌شناسی و معماری برای ساخت‌وساز پایدار اولین بار در تک ناک. پدیدار شد.

۱۱ آذر , ۱۴۰۳ - 13:00
 0  1
ترکیب زیست‌شناسی و معماری برای ساخت‌وساز پایدار

پژوهشگران با استفاده از مواد ساخته‌شده از شن، یک سری باکتری‌ پرورش داده‌اند و زیست‌شناسی و معماری را ترکیب کرده‌اند تا روش‌های ساخت‌وساز پایدار ایجاد کنند.

به گزارش تک‌ناک، این دستاورد که یک پیشرفت بزرگ در زمینه طراحی زیستی است، نوآوری‌های زیست‌شناسی و معماری را با هم ترکیب می‌کند تا مواد ساختمانی پایدارتر بسازد. با استفاده از موجودات زنده در ساخت‌وساز، این روش می‌تواند نحوه طراحی و ساخت سازه‌ها را تغییر دهد.

سیانوباکتری‌ها که ویژگی‌های خاص بیولوژیکی دارند، می‌توانند موادی مانند دی‌اکسید کربن را جامد کنند. این توانایی نشان می‌دهد که سیستم‌های زنده می‌توانند در صنایع مختلف، به ویژه در بخش ساخت‌وساز، نقش مهمی ایفا کنند.

ادغام زیست‌شناسی و معماری برای ساخت‌وساز پایدار

تکنیک‌های نوآورانه تولید افزودنی

مقاله‌ای که جدیدترین تحقیقات درباره مواد ساخته‌شده از شن را بررسی می‌کند، یک فرایند نوآورانه برای تولید مواد را توضیح می‌دهد.

به طور خاص، فرایند مورد بررسی شامل رسوب بیولوژیکی باکتری‌ها مانند رسوب کربنات کلسیم توسط سیانوباکتری‌ها و ادغام آن با رسوب رباتیک است، یعنی یک مخلوط زیستی ساخته‌شده از شن، در یک فرایند تولید زیستی معماری می‌باشد.

تقویت اجزای مبتنی بر شن با استفاده از فتوسنتز

پس از موفقیت در پرورش دو نوع باکتری در مواد ساختمانی ساخته‌شده از شن، پژوهشگران از روش‌های میکروبیولوژیکی مانند: اندازه‌گیری چگالی نوری و فلورسانس برای پیگیری رشد و فعالیت باکتری‌ها استفاده کردند.

هدف از این کار جذب بیشتر نور توسط باکتری‌ها از طریق فتوسنتز و استفاده از آن برای رسوب دی‌اکسید کربن و تشکیل کربنات کلسیم به منظور تقویت اجزای ساختمانی بود.

در نهایت، پژوهشگران توانستند یک سیستم رسوب رباتیک برای مخلوط‌های شن طراحی کنند.

به سوی آینده‌ای پایدار در ساخت‌وساز

پژوهشگران این نوآوری گفتند: «جامعه به دنبال راه‌هایی برای ساخت مواد ساختمانی پایدارتر است و ما امیدوار هستیم که یکی از این راه‌ها را توسعه دهیم.»

آنها تصریح کردند: «ما امیدوار هستیم که نتایج این مطالعه باعث همکاری بیشتر بین معماران و زیست‌شناسان شود، مواد ساختمانی جدید و بهتری ایجاد کند و در نتیجه ساخت‌وساز پایدارتر را ترویج دهد. با همکاری بین رشته‌های مختلف، می‌توانیم راه‌حل‌های نوآورانه و غیرمنتظره پیدا کنیم و این موضوع هیجان‌انگیز است.»

این تحقیق در مجله Research Directions: Biotechnology Design از دانشگاه کمبریج منتشر شده است.

نوشته ترکیب زیست‌شناسی و معماری برای ساخت‌وساز پایدار اولین بار در تک ناک. پدیدار شد.

واکنش شما چیست؟

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow