هوندا ربات مخصوص کودکان بیمار طراحی کرد
شرکت هوندا به تازگی برای حمایت از کودکان بیمار در بیمارستان رباتی به نام “Haru” طراحی کرده است که با آنها ارتباط همدلانه برقرار میکند. به گزارش تکناک، رباتها در حال ورود به صنایع مختلف هستند و کارها را راحتتر و سریعتر انجام میدهند و به انسانها کمک میکنند. از انبارها گرفته تا بیمارستانها، رباتها […] نوشته هوندا ربات مخصوص کودکان بیمار طراحی کرد اولین بار در تک ناک. پدیدار شد.
شرکت هوندا به تازگی برای حمایت از کودکان بیمار در بیمارستان رباتی به نام “Haru” طراحی کرده است که با آنها ارتباط همدلانه برقرار میکند.
به گزارش تکناک، رباتها در حال ورود به صنایع مختلف هستند و کارها را راحتتر و سریعتر انجام میدهند و به انسانها کمک میکنند. از انبارها گرفته تا بیمارستانها، رباتها کارها را با سرعت بیشتری انجام میدهند.
ربات Haru توسط مؤسسه تحقیقاتی هوندای ژاپن ساخته شده است و میخواهد با ارتباطات دوستانه، افراد را شاد و با آنها رابطه همدلانه برقرار کند.
این ربات به اندازه ۳۰ سانتیمتر است و میتوان آن را روی میز گذاشت تا با مردم صحبت کند. Haru در بیمارستان دانشگاهی ورخن دل رومئو در سویل، اسپانیا معرفی شده است.
جمعآوری اطلاعات بیومتریک کاربران
شرکت هوندا توضیح میدهد که Haru اطلاعات بیومتریک کاربران، مانند: حالتهای چهره و تن صدا را از طریق دوربین داخلی و میکروفونهای خود بهدست میآورد.
سپس این اطلاعات تجزیه و تحلیل میشوند تا وضعیت عاطفی کاربر مورد ارزیابی قرار گیرد و ربات Haru بتواند با همدلی و حمایت عاطفی مناسب، واکنش نشان دهد.
علاوه بر این، Haru میتواند به یک حسگر مچبند که کاربر میپوشد، وصل شود و کمک کند تا شرایط کاربر بهتر و دقیقتر مورد تحلیل قرار گیرد.
شرکت هوندا میگوید که به عنوان یک ربات، Haru هیچ ویژگی انسانی، مانند: جنسیت، نژاد یا ملیت ندارد و همیشه به طور بیطرفانه ارتباط برقرار میکند.
این ویژگی به Haru کمک میکند تا بتواند ارتباطات مؤثرتری در میان افراد با تفاوتهای نسلی و فرهنگی برقرار کند.
ارتباط ربات Haru با کودکان
بیمارستان دانشگاهی ورخن دل رومئو، ربات Haru را برای بهبود رفاه کودکان تحت درمان طولانیمدت سرطان، بهکار گرفته است.
این ربات به روانشناسان این بیمارستان در انجام ارزیابیهای عاطفی و شناختی کمک میکند. با استفاده از فناوری هوش مصنوعی، Haru با کودکان به گفتوگو میپردازد و به روانشناسان در انجام ارزیابیهای عاطفی و ذهنی کمک میکند.
به دلیل زمانی که ارزیابیهای روانی میبرند، تعداد ارزیابیهایی که روانشناسان میتوانند هر سال انجام دهند، محدود است و تاکنون فقط ۵۱۰ ارزیابی در سال انجام میشود.
با معرفی Haru، پیشبینی میشود تعداد ارزیابیهایی که بیمارستان میتواند هر سال انجام دهد، تا ۴۵۰۰ مورد افزایش یابد.
حمایت از برنامههای توانبخشی ذهنی و جسمی
ربات Haru از برنامههای توانبخشی ذهنی و جسمی که به کودکان بیمار در بیمارستان داده میشود، حمایت میکند.
این ربات برنامهها را یاد میگیرد و میتواند در طول فرایند توانبخشی، کودکان را راهنمایی و با آنها گفتوگو کند.
یک آزمایش نشان داد که ۹۵ درصد کودکان وقتی از Haru راهنمایی میگیرند، بیشتر از راهنماییهای انسانی سنتی در توانبخشی بهره میبرند.
محققان بیمارستان دانشگاهی ورخن دل رومئو گفتند: «ما متوجه شدهایم که Haru میتواند شادی زیادی برای کودکان به همراه داشته باشد.»
فناوریهایی که در بیمارستانها استفاده میشوند، بیشتر بر درمانهای پزشکی یا سلامتی جسمی تمرکز دارند. اما ربات Haru توانایی خاصی دارد که میتواند تأثیر مثبتی بر سلامت روانی کودکان بگذارد و فضایی مثبت در بیمارستان ایجاد کند.
محققان تأکید کردند: «حمایت Haru، به کودکان کمک میکند که احساس شادی و ارتباط بیشتری با دیگران داشته باشند. این ویژگیها در مراقبتهای پزشکی سنتی وجود ندارند. ما معتقد هستیم که Haru یک حضور جدید است و فضایی ایجاد میکند که بیماران از زمان خود در بیمارستان لذت ببرند.»
نوشته هوندا ربات مخصوص کودکان بیمار طراحی کرد اولین بار در تک ناک. پدیدار شد.
واکنش شما چیست؟