گوشی سهتاشو هواوی میت XT تا چه حد مقاوم است؟
گوشیهای تاشو همیشه توجه بسیاری را به خود جلب میکنند، اما مسئله مقاومت این دستگاهها چالشهای زیادی را به همراه دارد. به ویژه زمانی که با گوشیای همچون هواوی میت XT مواجه میشویم که دارای طراحی تاشوی سهگانه و قیمتی بالاست، بررسی مقاومت آن بسیار اهمیت پیدا میکند. در این مقاله به بررسی مقاومت این […]
گوشیهای تاشو همیشه توجه بسیاری را به خود جلب میکنند، اما مسئله مقاومت این دستگاهها چالشهای زیادی را به همراه دارد. به ویژه زمانی که با گوشیای همچون هواوی میت XT مواجه میشویم که دارای طراحی تاشوی سهگانه و قیمتی بالاست، بررسی مقاومت آن بسیار اهمیت پیدا میکند. در این مقاله به بررسی مقاومت این گوشی بر اساس تستهای مقاومت معروف کانال JerryRigEverything میپردازیم. با دیجی رو همراه باشید.
جعبهگشایی و محتویات جالب بستهبندی
در ابتدا، جعبهگشایی هواوی میت XT نمایانگر محتوای قابل توجهی است. این گوشی در جعبهای نسبتاً بزرگ عرضه میشود که شامل برخی لوازم جذاب و باارزش است. خریداران علاوه بر گوشی، یک جفت هدفون بیسیم فریبادز 5 جدید را دریافت میکنند که ارزش تقریبی آن 154 دلار است. همچنین، در جعبه یک شارژر قدرتمند 88 واتی خودرو موجود است که به ندرت با گوشیهای دیگر همراه میشود. این افزودنیها تجربه خرید را برای کاربر جذابتر میکنند، اما بلافاصله پس از شروع تست مقاومت، نگرانیهایی در مورد دوام این گوشی نمایان میشود.
صفحه نمایش و نقاط ضعف آن
تست دوام با آزمایش مقاومت صفحه نمایش بر اساس مقیاس سختی موس آغاز میشود. همانند دیگر گوشیهای تاشو، صفحه نمایش پلاستیکی میت XT از نظر مقاومت در برابر خراش عملکرد ضعیفی دارد. این صفحه نمایش از سطح 3 به بالا شروع به خراش برداشتن میکند، به طوری که حتی یک ناخن نیز میتواند بر روی سطح آن خط بیندازد! علاوه بر این، اجسام تیز مانند تیغ نیز به راحتی میتوانند صفحه نمایش را خراش دهند و آسیبپذیری بالایی را نشان میدهد. در واقع، حتی یک ضربه ضعیف با انتهای کند یک چاقو میتواند ترکهایی شبیه به تار عنکبوت روی صفحه نمایش 10.2 اینچی با وضوح 3K و نرخ تازهسازی 90 هرتز این گوشی ایجاد کند. این مسئله نشان میدهد که کاربران این گوشی باید در نگهداری آن بسیار دقت کنند.
نکته دانستنی: مقیاس سختی موس (Mohs Scale of Hardness) یک معیار است که برای سنجش سختی مواد معدنی و مقاومت آنها در برابر خراش استفاده میشود. این مقیاس در سال 1812 توسط فریدریش موس، زمینشناس آلمانی، ابداع شد و مواد را از لحاظ سختی در مقیاسی از 1 تا 10 طبقهبندی میکند. هر مادهای در این مقیاس میتواند موادی با سختی پایینتر از خود را خراش دهد اما خود توسط مواد با سختی بالاتر خراشیده میشود.
تحمل در برابر گرد و خاک و آزمایشهای دیگر
اما همه چیز در تست مقاومت میت XT ناامید کننده نبود. در آزمایش مقاومت در برابر گرد و خاک، میت XT توانست سطح خوبی از مقاومت را نشان دهد. در حالی که در آزمایشهای این چنینی، گوشیهای تاشو معمولاً دچار مشکلات زیادی میشوند، میت XT تا حدی مقاومت خود را حفظ کرد. با این حال، در آزمایش خم کردن، زمانی که گوشی به شکل کتاب (برعکس یکی از لولاها) باز شد (حرکتی مشابه با سامسونگ گلکسی زد فولد 6) نتیجه فاجعهباری به بار آورد و صفحه نمایش آسیب جدی دید. البته، این خم کردن به عمد و برای آزمایش انجام شد، و هواوی برای جلوگیری از چنین اتفاقاتی، پیام هشداری به کاربران نمایش میدهد که در صورت خم کردن در جهت اشتباه، خطر آسیب وجود دارد.
طراحی داخلی و باتریها
در بخش بعدی آزمایش، روکش چرمی پشت گوشی جدا شد. این پوشش با یک فشار ساده جدا میشود، مگر در قسمتی که دوربین قرار دارد که اندکی محکمتر است. با برداشتن پوشش، طراحی داخلی گوشی نمایان میشود که شامل سه باتری مجزا در سه بخش مختلف دستگاه است و در مجموع ظرفیتی معادل 5600 میلی آمپر ساعت را فراهم میآورد.
نتیجهگیری
با توجه به طراحی ظریف و ویژگیهای خاص گوشیهای تاشو، میتوان گفت که هواوی میت XT از نظر مقاومت به مراقبت بیشتری نسبت به گوشیهای معمولی نیاز دارد. در حالی که این گوشی توانسته در برخی از آزمایشها مانند مقاومت در برابر گرد و خاک عملکرد خوبی داشته باشد، اما ضعفهای صفحه نمایش پلاستیکی آن و آسیبپذیری در برابر خم شدن از معایب مهم آن به شمار میآیند. به علاوه، کاربران باید به خاطر داشته باشند که این گوشی با هشدارهایی همراه است که به آنها اطلاع میدهد در صورت اعمال فشار بیش از حد در جهت نادرست، احتمال آسیب رسیدن جدی به دستگاه وجود دارد.
به طور کلی، میت XT از لحاظ ویژگیها و محتویات جذاب و خاصی که در جعبه خود ارائه میدهد میتواند یک گزینه فوقالعاده باشد، اما نیاز به مراقبت و استفاده با احتیاط بیشتر دارد. این گوشی برای کاربرانی که به دنبال گوشی تاشوی خاص و پیشرفته هستند، انتخاب مناسبی است، اما باید با دقت از آن نگهداری کنند تا بتوانند از تجربهای مطلوب و بدون نگرانی برخوردار شوند.
واکنش شما چیست؟