اجداد انسان چگونه با هضم نشاسته سازگار شدند؟

اجداد ما با افزایش آنزیم آمیلاز در دی‌ان‌ای، با تغییرات رژیم غذایی و ظهور پخت‌وپز سازگار شدند که ممکن است بر سلامتی امروزی ما نیز تأثیر گذاشته باشد.

۰۶ آبان , ۱۴۰۳ - 18:00
 0  3
اجداد انسان چگونه با هضم نشاسته سازگار شدند؟

اجداد ما با افزایش آنزیم آمیلاز در دی‌ان‌ای، با تغییرات رژیم غذایی و ظهور پخت‌وپز سازگار شدند که ممکن است بر سلامتی امروزی ما نیز تأثیر گذاشته باشد.

واکنش شما چیست؟

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow