اشتباهات رایج در تامین لوازم جانبی موبایل عمده
در هر کسب و کاری مجموعه ای از اشتباهات رایج وجود دارد که با شناخت و آگاهی از آنها می توانید از ضرر مالی جلوگیری کرده و یا نارضایتی مشتریان خود را تا درصد زیادی کاهش دهید. دنیای لوازم جانبی موبایل نیز از این قاعده مستثنی نبوده و اشتباهات رایج زیادی هنگام خرید عمده لوازم […] منبع خبر اشتباهات رایج در تامین لوازم جانبی موبایل عمده پایگاه خبری تکنا به آدرس تکنا میباشد.
در هر کسب و کاری مجموعه ای از اشتباهات رایج وجود دارد که با شناخت و آگاهی از آنها می توانید از ضرر مالی جلوگیری کرده و یا نارضایتی مشتریان خود را تا درصد زیادی کاهش دهید. دنیای لوازم جانبی موبایل نیز از این قاعده مستثنی نبوده و اشتباهات رایج زیادی هنگام خرید عمده لوازم جانبی موبایل پیش می آید. در این مطلب با گردآوری این اشتباهات رایج سعی داریم به افرادی که فروشگاه لوازم جانبی موبایل دارند کمک کنیم تا به کسب و کار خود رونق تازه ای ببخشند.
9 اشتباه رایج در خرید عمده لوازم جانبی موبایل
در این بخش در مورد 9 اشتباه رایج و متداولی که در خرید عمده لوازم جانبی موبایل پیش می آید صحبت خواهیم کرد. آگاهی پیدا کردن از این اشتباهات رایج سبب خواهد شد که از تجربه کردن آنها بپرهیزید و کسب و کار خود را به گونه ای حرفه ای تر پیش ببرید.
1. عدم تحقیق کافی در مورد بازار و تامین کنندگان
عدم تحقیق کافی در مورد بازار و تامین کنندگان یکی از بزرگ ترین و متداول ترین اشتباهات رایج هنگام خرید عمده لوازم جانبی موبایل است. اگر بدون تحقیق در مورد بازار و تامین کنندگان دست به خرید بزنید ممکن است که پس از آن با محصولاتی با کیفیت پایین، قیمت عمده بیشتر، تاخیر در ارسال بار و مواردی از این دست روبرو شوید. بنابراین قبل از انتخاب مرکز عمده فروشی لوازم جانبی موبایل یا فروشگاه اینترنتی عمده، در صورت امکان از سایر مشتریان کمک گرفته و تحقیق کافی را انجام دهید یا با مقایسه قیمت ها، شرایط ارسال و… از معتبر بودن تامین کننده اطمینان حاصل فرمایید.
2. خرید بدون نیازسنجی و عدم توجه به مشتریان هدف
اشتباه دیگر این است که بدون تهیه کردن لیستی از محصولاتی که فروشگاه شما به آن نیاز دارد در لحظه برای خرید عمده لوازم جانبی موبایل تصمیم گیری کنید. مثلا فروش ماه قبل شما بیشتر به قاب و گلس اختصاص داشت و در محدوده ای که فروشگاه شما قرار دارد مشتریان بیشتر به دنبال همین محصول هستند. بنابراین اختصاص بودجه خرید عمده ماه جدید به محصولی مثل فلش مموری که مشتریانتان رغبت کمتری به خرید آن دارند اشتباه است. بهتر است به مشتریان هدف خود توجه ویژه ای داشته باشید و حتی می توانید با یک پرسش ساده در پیج فروشگاهی خود یا مشتریان حضوری از این موضوع آگاهی پیدا کنید که بیشتر به دنبال چه محصولاتی هستند؟ این کار حس احترام ویژه ای را به مشتری القا می کند و با احترام به سلیقه مشتریان موقت خود، می توانید آنها را به مشتریان همیشگی و وفادار تبدیل کنید.
3. عدم توجه به سطح کیفیت محصولات
متاسفانه برخی از محصولات مانند کابل شارژ سامسونگ، پاور بانک شیائومی، هدفون نیا (Nia) و… در بازار ایران دارای سطح کیفیتی مختلفی بوده و مدل های فیک آن زیاد است. مورد دیگری که می توان تحت عنوان کیفیت محصولات به آن اشاره کرد وضعیت بسته بندی و پکیج محصولات است. جلوه بصری پکیج محصولات تاثیر بسزایی روی ذهن مشتری خواهد گذاشت و به شما در چینش یک ویترین حرفه ای کمک بسیار زیادی می کند. همانگونه که در بخش بازار و تامین کنندگان توضیح دادیم کیفیت محصولات تا حد زیادی به انتخاب تامین کننده معتبر بستگی دارد، بنابراین در انتخاب تامین کنندگان وسواس بیشتری به خرج دهید.
4. عدم ارزیابی و مقایسه قیمت ها
اشتباه دیگر هنگام خرید عمده لوازم جانبی موبایل عدم مقایسه قیمت محصولات با یکدیگر و خرید عمده لوازم جانبی موبایل به شکلی عجولانه و در لحظه است. رخ دادن چنین اشتباهی مخصوصا هنگامی که به صورت حضوری خرید می کنید رایج تر است. چون در چنین شرایطی خستگی مسیر رفتن به بازار عمده فروشی تهران(در صورتی که خارج از تهران هستید)، گشتن چندین و چند فروشگاه و مواردی از این دست ممکن است روی قدرت تحلیل و تصمیم گیری شما تاثیر بگذارد. اما در حالت خرید آنلاین فرصت مقایسه قیمت ها تنها با چند کلیک امکان پذیر خواهد بود و به این شکل می توانید کالاهای مورد نیاز خود را با ارزان ترین قیمت عمده خریداری کنید. نکته دیگر اینکه سعی کنید در هنگام خرید حضوری اجناس مورد نیاز خود را از یک فروشگاه معتبر تهیه کنید تا در قبال خرید بالایی که داشته اید امکان تخفیف گرفتن برای شما وجود داشته باشد. برخی از فروشگاه های آنلاین عمده فروش نیز دارای باشگاه مشتریان بوده یا در کل برای خریدهایی با حجم بالا تخفیفات خاصی در نظر می گیرند که فرصت بسیار خوبی برای شما ایجاد خواهد کرد.
5. نداشتن آگاهی از محصولات ترند و تغییرات بازار
برخی از محصولات به صورت دوره ای فروش بسیار بالایی در بازار دارند و شما می توانید با چیدن یک ویترین حرفه ای از محصولات ترند در فروشگاه خود از سایر همکاران خود متمایز شوید. سودی که از فروش محصولات ترند کسب خواهید کرد در پیشرفت شما تاثیر بسزایی خواهد داشت، بنابراین از رصد کردن دائمی بازار لوازم جانبی موبایل غافل نشوید. البته به این نکته توجه داشته باشید که خرید محصولات ترند به تعداد بسیار زیاد و نداشتن مشتری کافی برای فروش رفتن آنها می تواند داستان سود را به قصه تلخ ضرر تبدیل کند، پس در این راه آگاهانه قدم بردارید. با ذکر یک مثال این وضعیت را روشن تر خواهیم کرد؛ قاب گوشی تدی، عروسکی و پشمالو عموما در پاییز و زمستان فروش بسیار خوبی دارند و با استایل های زمستانی ست می شوند، از این رو مردم رغبت بیشتری برای خرید آن دارند، پس این سبک از قاب ها را باید از ماه شهریور تهیه کرده و از خرید آنها در ماه های پایانی سال خودداری کنید تا دچار رسوب قاب نشوید.
6. عدم توجه به هزینه های حمل و نقل
تفاوتی ندارد که خرید عمده لوازم جانبی موبایل را از بازار ایران انجام دهید یا اینکه از سایر کشورها مانند چین سفارشات خود را ثبت کنید، در هر حال هزینه های حمل و نقل در هر دو روش به صورت کم و زیاد وجود خواهد داشت. چیزی که در این بین اهمیت دارد این است که سعی کنید هزینه های حمل و نقل را در نظر گرفته و بهترین فروشگاه عمده با کمترین قیمت ارسال بار را برای خرید محصولات مورد نیاز خود در نظر بگیرید.
7. عدم توجه به گارانتی و خدمات پس از فروش
گارانتی و خدمات پس از فروش نیز مسئله مهمی است که گاهی ممکن است اهمیت آن را فراموش کنید. البته در این راستا باید اشاره نمود قبل از خرید عمده لوازم جانبی موبایل، یک ارزیابی کلی از مشتریان خود داشته باشید؛ همانگونه که می دانید قیمت با گارانتی یک محصول ممکن است اختلاف زیادی با مدل بدون گارانتی همان محصول داشته باشد و هزینه چیزی است که برخی اوقات برای مشتریان اولویت است. بنابراین اگر مشتریان هدف شما به گارانتی اهمیت می دهند شما نیز باید هنگام خرید عمده سعی کنید محصولاتی مانند فلش مموری، هدفون، هندزفری بلوتوثی و… را با گارانتی شرکت های معتبر انتخاب کنید.
8. خرید بیش از حد لوازم جانبی موبایل
اغلب کسانی که به تازگی کسب و کار خود را در حوزه لوازم جانبی موبایل شروع می کنند ممکن است درگیر این اشتباه رایج، یعنی خرید بیش از حد لوازم جانبی موبایل شوند. قبل از خرید اجناس باید فضای انبار و فروشگاه خود را در نظر گرفته و محصولات لیست شده خود را به تعداد معقول تهیه کنید تا هم بودجه خود را به درستی تقسیم بندی کنید و هم از خطر انباشته شدن موجودی غیر قابل فروش دور بمانید. موجودی کم همیشه بهتر از موجودی زیاد و غیرقابل فروش خواهد بود، بنابراین سعی کنید با استفاده از آمار و ارقام، سیستمی کردن موجودی انبار و استفاده از نرم افزارهای مربوطه در این مسیر نیز از دیگر همکاران خود پیشی بگیرید.
9. عدم تنوع بخشیدن به محصولات
در اینجا روی صحبت ما با کسانی است که صاحب موبایل فروشی و مغازه لوازم جانبی موبایل هستند و کسانی که فروشگاه آنها به صورت تخصصی به فروش قاب، گلس و اکسسوری های موبایل اختصاص دارد شامل این توصیه نمی شوند. تنوع بخشیدن به محصولات فروشگاه یک اصل مهم است که باید هنگام خرید عمده لوازم جانبی موبایل به آن توجه داشته باشید و به مشتریان شما کمک می کند انتخاب های بیشتری برای خرید پیش روی خود داشته باشند. مثلا در کنار خرید گوشی می توانید به مشتریان خود خرید قاب، گلس، هولدر، هندزفری سیمی، هندزفری بلوتوثی، هدفون، پاوربانک و سایر لوازم جانبی های مورد نیاز را توصیه کنید. عدم توجه به تنوع محصولات، آسیب زیادی به کسب و کار شما وارد می کند؛ پس هنگام خرید عمده، تهیه یک لیست از محصولات پرفروش و متنوع را فراموش نکنید.
نتیجه گیری
در این نوشتار به بررسی اشتباهات رایج در خرید عمده لوازم جانبی موبایل پرداختیم و 9 مورد از متداول ترین اشتباهاتی را که اغلب فروشندگان تجربه می کنند بررسی نمودیم. این اشتباهات شامل عدم تحقیق کافی در مورد بازار و تامین کنندگان، خرید بدون نیازسنجی و عدم توجه به مشتریان هدف، عدم توجه به سطح کیفیت محصولات، عدم ارزیابی و مقایسه قیمت ها، نداشتن آگاهی از محصولات ترند و تغییرات بازار و عدم توجه به هزینه های حمل و نقل و… بود که به تفصیل در مورد آنها صحبت کردیم. با رعایت نکاتی که در متن یادآوری شد می توان از این اشتباهات جلوگیری کرد و خرید به صرفه ای را تجربه نمود که در نهایت به فروش بهتر شما نیز منجر خواهد شد.
منبع این خبر رسانه فناوری تکنا است. برای دیدن دیگر خبرها به تکنا مراجعه کنید.
منبع خبر اشتباهات رایج در تامین لوازم جانبی موبایل عمده پایگاه خبری تکنا به آدرس تکنا میباشد.
واکنش شما چیست؟