برچسب انرژی یخچال

توجه داشتن به برچسب انرژی یخچال، می‌تواند به مدیریت مصرف برق یخچال کمک کند. این برچسب‌ها از هفت رنگ مختلف سبز پررنگ، سبز کم‌رنگ، سبز زیتونی، زرد، نارنجی کم‌رنگ، نارنجی پررنگ و قرمز تشکیل شده‌اند که به همین ترتیب، با نام‌های A تا G شناخته می‌شوند. رنگ سبز پررنگ و A کم‌مصرف‌ترین رده مصرف انرژی […] منبع خبر برچسب انرژی یخچال پایگاه خبری تکنا به آدرس تکنا میباشد.

۱۱ آذر , ۱۴۰۳ - 03:00
 0  4
برچسب انرژی یخچال

توجه داشتن به برچسب انرژی یخچال، می‌تواند به مدیریت مصرف برق یخچال کمک کند. این برچسب‌ها از هفت رنگ مختلف سبز پررنگ، سبز کم‌رنگ، سبز زیتونی، زرد، نارنجی کم‌رنگ، نارنجی پررنگ و قرمز تشکیل شده‌اند که به همین ترتیب، با نام‌های A تا G شناخته می‌شوند. رنگ سبز پررنگ و A کم‌مصرف‌ترین رده مصرف انرژی و رنگ قرمز یا G پرمصرف‌ترین رده مصرف انرژی برای یخچال است. توجه داشتن به برچسب انرژی یخچال، به خرید آگاهانه دستگاه، صرفه‌جویی در مصرف انرژی و همین‌طور کمک به حفظ محیط زیست کمک می‌کند. البته برای خرید یخچال، در کنار توجه به رده مصرف انرژی، باید حتما امکانات دستگاه نیز بررسی شود.

برچسب انرژی یخچال

برچسب انرژی و اهمیت بررسی آن در یخچال

برچسب انرژی، یکی از اطلاعات مهمی است برای خرید یخچال باید آن را بررسی کنید. فرض کنید که می‌خواهید یک یخچال جدید بخرید، قطعا میزان مصرف انرژی آن برای شما حائز اهمیت است. این‌که چقدر در هر ماه می‌خواهید پول برق بدهید، نکته‌ای است که تنها به کمک برچسب مصرف انرژی یخچال می‌توانید آن را بررسی کنید. این برچسب‌ها، از چندین نوار رنگی تشکیل شده‌اند که سبزترین رنگ نام A و قرمزترین رنگ نیز G نامیده می‌شود.

اگر برچسب انرژی یخچال روی رنگ‌های سبز و به خصوص A قرار داشته باشد، به این معنی است که یخچال شما کمترین میزان مصرف انرژی را دارد، ولی اشتباه نکنید، پایین بودن مصرف انرژی اصلا به معنی پایین بودن قدرت عملکردی یخچال نیست. در واقع این برچسب، فقط راندمان انرژی یخچال را می‌سنجد و اطلاعاتی را درباره آن به شما ارائه می‌دهد. برای مثال، اکثر مدل‌های جدید یخچال جنرال الکتریک، برچسب مصرف انرژی A دارند. از طریق این لینک https://generalelectriccenter.com/general-electric/ ، می‌توانید  مشاوره کاملی درباره این یخچال ها دریافت کنید.

برچسب انرژی از چند رنگ تشکیل شده است؟

خب! بیایید بررسی کنیم که چند رنگ روی این برچسب قرار دارد؟ این رنگ‌ها شامل سبز پررنگ (A)، سبز کم‌رنگ (B)، سبز زیتونی (C)، زرد (D)، نارنجی کم‌رنگ (E)، نارنجی پررنگ (F) و قرمز (G) می‌شوند. مثلا، رنگ قرمز نشان می‌دهد که یخچال انتخابی شما مصرف انرژی خیلی زیادی دارد و احتمالا اگر اقدام به خرید این یخچال کنید، باید هر ماه پول قبض برق زیادی را بپردازید. از سوی دیگر، اگر برچسب انرژی دستگاه شما سبز پررنگ یا همان A باشد، نشان‌دهنده این است که کم‌مصرف‌ترین یخچال ممکن را برای خرید خود انتخاب کرده‌اید که باعث صرفه‌جویی در انرژی با فناوری‌های جدید یخچال می‌شود.

آیا استاندارد دیگری برای رنگ‌بندی برچسب انرژی وجود دارد؟

بله، استانداردی که در بخش قبلی معرفی کردیم، تنها استاندارد موجود برای کلاس انرژی یخچال نیست و شما می‌توانید یک استاندارد دیگر را به شکل زیر مشاهده کنید که با همان رنگ‌بندی‌های قبلی ارائه می‌شود:

1- سبز پررنگ: A+++

2- سبز کم‌رنگ: A++

3- سبز زیتونی: A+

4- زرد: B+

5- نارنجی کم‌رنگ: B

6- نارنجی پررنگ: C

7- قرمز D

همانطور که گفتیم، تنها نام‌هایی که به هرکدام از این رنگ‌ها اختصاص پیدا می‌کند متفاوت است و در نهایت، باید بدانید که همچنان سبز پررنگ، کم مصرف‌ترین یخچال و رنگ قرمز، پر مصرف‌ترین یخچال انتخابی برای شما خواهد بود.

درباره برچسب انرژی یخچال

انواع مختلف برچسب‌های مصرف انرژی

برچسب‌های منصرف انرژی، معمولا از چندین نوع مختلف تشکیل شده‌اند که شامل موارد زیر می‌شوند:

برچسب استاندارد سوئیس: با اختلاف، پرکاربردترین نوع برچسب مصرف انرژی است که همان استانداردی است که در بخش قبلی به آن اشاره کردیم.

برچسب ستاره انرژی: این برچسب، استانداردی آمریکایی برای مصرف انرژی یخچال‌ها است که میزان مصرف آنها را با استفاده از تجهیزات کامپیوتری ارزیابی کرده و اطلاعاتی را به شما ارائه می‌دهد.

چه عواملی روی برچسب انرژی یک یخچال تاثیرگذار هستند؟

برای اندازه‌گیری انواع برچسب انرژی یخچال، چند فاکتور مختلف در نظر گرفته می‌شوند:

1- این‌که چقدر یک یخچال، تغییر راندمان و مصرف انرژی دارد و در موقعیت‌های مختلف، سطح مصرف انرژی آن چطور تغییر می‌کند، روی برچسب انرژی آن تاثیر مستقیم می‌گذارد.

2- بازدهی دستگاه‌ها، به طور مستقیم در ابتدا و در داخل کارخانه اندازه‌گیری می‌شود. این میزان بازدهی، مطابق با استانداردهایی است که ابتدا میزان مصرف انرژی یخچال و سپس عملکرد آن با میزان مصرف انرژی مشخص را اندازه‌گیری می‌کنند و بر این اساس، مقداری را به برچسب مصرف انرژی آن اختصاص می‌دهند.

3- پارامتر بعدی که در تعیین برچسب انرژی تاثیرگذار است، محیطی است که دستگاه در آن استفاده می‌شود. مثلا، یک‌بار یخچال در محیط‌های گرم و خشک، یک‌بار در محیطی مرطوب و در موقعیت‌های دیگر تست شده و مصرف انرژی آن را اندازه‌گیری می‌کنند. به این ترتیب، مقداری که به‌عنوان برچسب انرژی و مصرف برق یخچال در نظر گرفته می‌شود، یک مقدار میانگین از این اندازه‌ها است.

چرا باید برچسب انرژی را برای خرید یخچال در نظر بگیریم؟

وقتی که قبل از خرید یک یخچال، برچسب انرژی آن را بررسی می‌کنید، می‌توانید یک انتخاب کاملا درست و آگاهانه داشته باشید که هم بازدهی و هم مصرف انرژی دستگاه را برای شما کاهش می‌دهد و البته به حفظ محیط زیست نیز کمک می‌کند. با بالارفتن مصرف انرژی، جریان برق بیشتری باید مصرف شود که این موضوع، به آلوده‌تر شدن محیط زیست منجر می‌شود.

البته دقت داشته باشید که برچسب انرژی یخچال در شرایط ایده‌آل و سالم یخچال در نظر گرفته شده است. مثلا وقتی که درزگیر اطراف درب دستگاه خراب می‌شود یا غذای داغ داخل یخچال قرار می‌دهید، باید انتظار افزایش مصرف انرژی به علت کارکرد بیشتر کمپرسور را داشته باشید. در خصوص این موضوع به گفته این لینک :

“قرار دادن مستقیم غذا و ظروف داغ در یخچال فریزر نه تنها با وادار کردن کمپرسور به کار بیشتر، موجب اتلاف انرژی می‌شود، بلکه با ایجاد فضایی گرم در مجاورت غذاهای فاسد شدنی درون یخچال، احتمال خراب شدن آنها را بالا می‌برد. از این رو، بهتر است ابتدا غذاها در بیرون یخچال با محیط هم‌دما شوند و سپس در داخل یخچال قرار بگیرند.”

آیا برچسب انرژی روی کارایی تاثیرات مثبت یا منفی دارد؟

اولین نکته‌ای که باید به آن دقت کنید، این است که پایین بودن رده مصرف انرژی یک یخچال، اصلا به این معنا نیست که قدرت یخچال پایین می‌آید. بعضی‌وقت‌ها، نوع قطعاتی که در یک یخچال به کار رفته‌اند، باعث می‌شوند که رده مصرف انرژی به سمت رنگ قرمز سوق پیدا کند. مثلا، اگر مدل‌های چند سال پیش انواع یخچال‌ها را ببینید، می‌توانید پمپ‌های حرارتی با عملکرد بسیار قوی را در آنها مشاهده کنید. پمپ‌های حرارتی و تأثیر آن‌ها بر برچسب انرژی یخچال طی چند سال اخیر باعث شد تا یخچال‌های مدرن دیگر از این پمپ‌ها استفاده نکنند.

پمپ‌های حرارتی شاید قدرت بالایی داشتند، ولی میزان مصرف انرژی آنها بسیار بالا بود. در مدل‌های جدید یخچال، شما می‌توانید پمپ‌های نسل جدید اینورتر را ببینید که با وجود قدرت و عملکرد بسیار خوب (حتی در مقایسه با پمپ‌های حرارتی) مصرف انرژی خیلی پایینی دارند. این موضوع را می‌توانید در سیستم‌های فریزینگ با مصرف انرژی پایین نیز مشاهده کنید. سیستم‌های فریزینگ پیشرفته که از سیستم‌های هوشمند کمک می‌گیرند، با وجود قدرت بسیار بالا در فریز کردن مواد غذایی، ولی مصرف انرژی پایینی داشته و برچسب مصرف انرژی آنها A یا نهایتا B است.

چطور برچسب انرژی یخچال را در کنار سایر پارامترها در نظر بگیریم؟

خب، حالا که با تفاوت برچسب انرژی A و B یخچال آشنا شدیم، چطور می‌توانیم بهترین برچسب انرژی را در یخچال انتخاب کنیم؟ بیایید یک موقعیت فرضی را در نظر بگیریم:

1- شما وارد فروشگاه می‌شوید و می‌بینید که یک یخچال امکانات بسیار قوی دارد، ولی رده مصرف انرژی آن B یا C است.

2- در همان فروشگاه، می‌توانید یخچالی پیدا کنید که رده مصرف انرژی A دارد، ولی امکانات آن پیشرفته نیست.

در این شرایط انتخاب شما کدام است؟ قطعا در بیشتر موارد، افراد گزینه اول را برای خرید انتخاب می‌کنند. پس به طور کلی، در مرحله اول باید امکانات و تکنولوژی‌هایی که یک یخچال به شما ارائه می‌دهد را بررسی کنید و سپس، از بین گزینه‌هایی که در لیست نهایی شما آمده‌اند، سعی کنید یخچالی را انتخاب کنید که کمترین مصرف انرژی را دارد.

برای دریافت مشاوره درباره برچسب انرژی یخچال، از خدمات نمایندگی مرکزی جنرال الکتریک کمک بگیرید

توجه داشتن به برچسب انرژی یخچال، به شما کمک می‌کند تا بتوانید یخچالی با بهترین عملکرد و کارآمد را با کمترین مصرف انرژی تهیه کنید، ولی چطور می‌توانیم بهترین یخچال را با کمترین رده مصرف انرژی پیدا کنیم؟ اینجاست که خدمات نمایندگی مرکزی جنرال الکتریک به کمک شما می‌آید. با استفاده از این خدمات، می‌توانید خیلی مشاوره کاملی توسط تکنسین‌ها و کارشناسان مجموعه، در زمینه انواع برچسب‌های انرژی یخچال دریافت کرده و با بررسی امکانات یخچال، بهترین گزینه را برای خرید انتخاب کنید.

منبع این خبر رسانه فناوری تکنا است. برای دیدن دیگر خبرها به تکنا مراجعه کنید.

منبع خبر برچسب انرژی یخچال پایگاه خبری تکنا به آدرس تکنا میباشد.

واکنش شما چیست؟

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow