به‌کارگیری نانوحباب در تولید توت‌فرنگی توسط فعال حوزه کشاورزی ایرانی

تهران- ایرنا- یکی از فعالان حوزه کشاورزی گلخانه‌ای در کشور به کمک فناوری نانو حباب در گلخانه توت‌فرنگی، موفق به افزایش کَمّی محصولی، بهبود کیفی، حذف قارچ‌کش و کاهش مصرف مواد شیمیایی و ارتقای سلامت ریشه گیاه شده است. 

۲۸ تیر , ۱۴۰۴ - 13:00
 3
به‌کارگیری نانوحباب در تولید توت‌فرنگی توسط فعال حوزه کشاورزی ایرانی
تهران- ایرنا- یکی از فعالان حوزه کشاورزی گلخانه‌ای در کشور به کمک فناوری نانو حباب در گلخانه توت‌فرنگی، موفق به افزایش کَمّی محصولی، بهبود کیفی، حذف قارچ‌کش و کاهش مصرف مواد شیمیایی و ارتقای سلامت ریشه گیاه شده است. 

واکنش شما چیست؟

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow