دانشمندان دمای ذرات بنیادی را در لحظه برخورد دو ستاره نوترونی اندازه گیری کردند
دانشمندان برای اولین بار موفق شدهاند دمای ذرات بنیادی را در لحظه برخورد دو ستاره نوترونی و تشکیل سیاهچاله اندازهگیری کنند. این کشف مهم به ما کمک میکند تا درک عمیقتری از رویدادهای کیهانی قدرتمند و چگونگی شکلگیری عناصر سنگین در جهان هستی پیدا کنیم. به گزارش سرویس اخبار نجوم رسانه فناوری تکنا، هنگامی که […] منبع خبر دانشمندان دمای ذرات بنیادی را در لحظه برخورد دو ستاره نوترونی اندازه گیری کردند پایگاه خبری تکنا به آدرس تکنا میباشد.
دانشمندان برای اولین بار موفق شدهاند دمای ذرات بنیادی را در لحظه برخورد دو ستاره نوترونی و تشکیل سیاهچاله اندازهگیری کنند. این کشف مهم به ما کمک میکند تا درک عمیقتری از رویدادهای کیهانی قدرتمند و چگونگی شکلگیری عناصر سنگین در جهان هستی پیدا کنیم.
به گزارش سرویس اخبار نجوم رسانه فناوری تکنا، هنگامی که دو ستاره نوترونی به هم برخورد میکنند، انفجاری عظیم رخ میدهد که به آن کیلونوا گفته میشود. در این انفجار، دمای ماده به میلیاردها درجه میرسد و عناصر سنگینتری از آهن تولید میشوند. تیمی از دانشمندان با استفاده از دادههای چندین تلسکوپ در سراسر جهان، موفق شدند دمای ماده در لحظه انفجار را اندازهگیری کنند. این دادهها نشان میدهد که در لحظات اولیه پس از برخورد، دمای ماده بسیار بالا بوده و الکترونها از هستههای اتمی جدا شدهاند.
با گذشت زمان، ماده حاصل از انفجار سرد شده و الکترونها به هستههای اتمی پیوستهاند. این فرآیند منجر به تشکیل عناصر سنگینتری مانند استرانسیوم و ایتریم شده است. این کشف به دانشمندان کمک میکند تا به سوالات اساسی درباره چگونگی شکلگیری عناصر سنگین و شرایط اولیه جهان پاسخ دهند. همچنین، این مطالعه نشان میدهد که با استفاده از تلسکوپهای مختلف و ترکیب دادههای آنها، میتوان به اطلاعات دقیقتری درباره رویدادهای کیهانی دست یافت. برای مشاهده تازه ترین خبرها به صفحه اخبار علمی رسانه تکنا مراجعه کنید.
منبع خبر دانشمندان دمای ذرات بنیادی را در لحظه برخورد دو ستاره نوترونی اندازه گیری کردند پایگاه خبری تکنا به آدرس تکنا میباشد.
واکنش شما چیست؟