دانشمندان چینی: مصرف فستفود میتواند خطر سرطان ریه را تا ۴۱ درصد افزایش دهد
محققان میگویند این غذاها ممکن است حاوی ترکیبات مضری مشابه با سموم موجود در دود سیگار باشند. The post دانشمندان چینی: مصرف فستفود میتواند خطر سرطان ریه را تا ۴۱ درصد افزایش دهد appeared first on دیجیاتو.

محققان میگویند این غذاها ممکن است حاوی ترکیبات مضری مشابه با سموم موجود در دود سیگار باشند.
The post دانشمندان چینی: مصرف فستفود میتواند خطر سرطان ریه را تا ۴۱ درصد افزایش دهد appeared first on دیجیاتو.
واکنش شما چیست؟






