رونمایی آمریکا از هواپیمای باری برقی خودران Cento با برد بیش از ۹۶۰ کیلومتر

شرکت MightyFly با پرواز آزمایشی موفق هواپیمای باری خودران و هیبریدی Cento خود با برد بیش از ۹۶۰ کیلومتر، گامی مهم در تحول صنعت حمل‌ونقل هوایی و تجاری برداشت. به گزارش تک‌ناک، این هواپیما که از فناوری هیبریدی و سامانه مدیریت بار خودکار (ALMS) بهره می‌برد، بدون دخالت انسان توانست عملیات بارگیری، پرواز و تخلیه […] نوشته رونمایی آمریکا از هواپیمای باری برقی خودران Cento با برد بیش از ۹۶۰ کیلومتر اولین بار در تک ناک - اخبار تکنولوژی روز جهان و ایران. پدیدار شد.

۱۶ تیر , ۱۴۰۴ - 14:04
 1
رونمایی آمریکا از هواپیمای باری برقی خودران Cento با برد بیش از ۹۶۰ کیلومتر

شرکت MightyFly با پرواز آزمایشی موفق هواپیمای باری خودران و هیبریدی Cento خود با برد بیش از ۹۶۰ کیلومتر، گامی مهم در تحول صنعت حمل‌ونقل هوایی و تجاری برداشت.

به گزارش تک‌ناک، این هواپیما که از فناوری هیبریدی و سامانه مدیریت بار خودکار (ALMS) بهره می‌برد، بدون دخالت انسان توانست عملیات بارگیری، پرواز و تخلیه را با دقت بالا انجام دهد.

این آزمایش در فرودگاه نیو جروزالم در کالیفرنیا انجام شد، که هدف آن ارتقای خدمات لجستیکی برای وزارت دفاع آمریکا (DoD) بود و بخش مهمی از مأموریت‌های پیش‌روی پهپادها و هواپیماهای برقی عمودپرواز نظامی را شبیه‌سازی می‌کرد.

آمریکا از هواپیمای باری برقی خودران Cento با برد بیش از ۹۶۰ کیلومتر رونمایی کرد

بارگیری و تخلیه خودکار بدون دخالت انسان

در این پرواز، جعبه‌ها پیش از پرواز توسط سامانه ALMS به‌ صورت خودکار در محفظه بار قرار گرفتند و قفل شدند. سپس درب دماغه هواپیما بسته شد و Cento به‌ طور خودکار برخاست، به مقصد پرواز کرد، فرود آمد و محموله‌ها را تخلیه کرد.

در ادامه نیز هواپیمای باری خودران Cento به سومین مقصد خود پرواز کرد و همه این مراحل بدون نیاز به کنترل انسانی انجام شد. این دستاورد نمایانگر آینده‌ای است که در آن هواپیماهای خودران نقشی کلیدی در زنجیره تأمین و حمل‌ونقل خواهند داشت.

سامانه Autonomous Load Mastering System (ALMS) نوآوری انحصاری MightyFly است، که به هواپیما قابلیت‌های زیر را می‌دهد:

  • به‌ صورت خودکار درب محفظه بار را باز و بسته کند.
  • محموله‌ها را در محفظه قرار دهد یا خارج کند.
  • بسته‌ها را جابه‌جا و در موقعیت خود قفل کند.
  • وزن و مرکز ثقل بار را محاسبه و تنظیم کند.

این ویژگی‌ها باعث می‌شود که Cento بتواند طیف گسترده‌ای از بارها را با شکل، وزن و تراکم متفاوت حمل کند؛ بدون آنکه توازن پرواز به‌خطر بیفتد.

کاربردهای گسترده هواپیمای باری خودران Cento

در این پرواز آزمایشی، Cento بسته‌هایی نمایشی از حوزه‌های مختلف مانند: سلامت، خرده‌فروشی، لجستیک، تولید، امدادرسانی و دفاعی را حمل کرد تا نشان دهد این فناوری در صنایع متعددی قابل استفاده است.

طراحی Cento به‌گونه‌ای است که می‌تواند حداکثر ۴۵.۴ کیلوگرم بار را تا شعاع ۹۶۵.۶ کیلومتری حمل کند. بدنه آیرودینامیک، محفظه بار بزرگ و توانایی تعیین خودکار مرکز ثقل، از ویژگی‌هایی هستند که این هواپیمای برقی را از سایر رقبا متمایز می‌کنند.

معرفی هواپیمای باری برقی خودران Cento با برد بیش از ۹۶۰ کیلومتر

حمایت دولت آمریکا از تجاری‌سازی پهپادها

آزمایش موفق شرکت MightyFly هم‌زمان با سیاست‌های جدید دولت آمریکا برای تسریع تجاری‌سازی ایمن فناوری پهپادها و ادغام آنها در سامانه هوایی ملی صورت گرفته است.

در سند منتشرشده از سوی دولت این کشور آمده است: «زمان آن فرا رسیده است که آزمایش‌ها تسریع شود، تولید داخلی پهپادها افزایش یابد و صادرات فناوری‌های قابل اعتماد و ساخت آمریکا به بازارهای جهانی توسعه یابد.»

همچنین ایالات متحده بر لزوم کاهش وابستگی به منابع خارجی و تقویت زنجیره تأمین ملی تأکید کرده است.

شرکت MightyFly با موفقیت پرواز هواپیمای باری برقی خودران Cento، نشان داد که آینده حمل و نقل هوایی وابسته به پهپادهای هوشمند، پرنده‌های هیبریدی و خودران و سامانه‌های بارگیری خودکار خواهد بود. این فناوری می‌تواند حمل‌ونقل را سریع‌تر، دقیق‌تر و امن‌تر از همیشه کند و تحولی بنیادین در صنایع مختلف رقم بزند.

نوشته رونمایی آمریکا از هواپیمای باری برقی خودران Cento با برد بیش از ۹۶۰ کیلومتر اولین بار در تک ناک - اخبار تکنولوژی روز جهان و ایران. پدیدار شد.

واکنش شما چیست؟

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow