سالم‌سازی همبرگر با کاهش سدیم

تهران- ایرنا- «بهبود طعم شوری در همبرگر با تکنیک نوین تمایز طعم توسط امولسیون دوگانه آب در روغن در آب» عنوان طرحی است که محمدهادی اسکندری در قالب پسادکتری با راهنمایی هادی هاشمی گهرویی و حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان رسانده است.

۲۹ فروردین , ۱۴۰۳ - 16:00
 0  1
سالم‌سازی همبرگر با کاهش سدیم
تهران- ایرنا- «بهبود طعم شوری در همبرگر با تکنیک نوین تمایز طعم توسط امولسیون دوگانه آب در روغن در آب» عنوان طرحی است که محمدهادی اسکندری در قالب پسادکتری با راهنمایی هادی هاشمی گهرویی و حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان رسانده است.

واکنش شما چیست؟

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow