محققان ایرانی پلاستیک را با چای بهینه کردند

گروهی از محققان ایرانی از چای سیاه به عنوان یک افزودنی حافظ محیط زیست و قابل بازیافت برای ارتقای قابلیت های مکانیکی پلی لاکتیک اسید  که نوعی ترموپلاستیک تجزیه پذیر زیستی است، استفاده کردند.

۱۸ آبان , ۱۴۰۳ - 14:00
 0  5
محققان ایرانی پلاستیک را با چای  بهینه کردند
گروهی از محققان ایرانی از چای سیاه به عنوان یک افزودنی حافظ محیط زیست و قابل بازیافت برای ارتقای قابلیت های مکانیکی پلی لاکتیک اسید  که نوعی ترموپلاستیک تجزیه پذیر زیستی است، استفاده کردند.

واکنش شما چیست؟

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow