معرفی 6 برنامه کاربردی گوگل که سامسونگ جایگزین مناسبی برای آن‌ها ندارد

سامسونگ گوشی‌های فوق‌العاده‌ای می‌سازد. با این حال، حتی درخشان‌ترین گوشی‌های سری گلکسی این شرکت هم نمی‌توانند جایگزین یکپارچگی بی‌نقص و ویژگی‌های منحصربه‌فرد برنامه‌های گوگل شوند. از هوش مصنوعی قدرتمند جمینی (Gemini) گرفته تا فضای ذخیره‌سازی ابری بی‌نظیر گوگل درایو (Google Drive) و سادگی و زیبایی ساعت گوگل (Google Clock)، این برنامه‌ها بهترین‌های گوگل را در […]

۱۲ دی , ۱۴۰۳ - 16:00
 0  3
معرفی 6 برنامه کاربردی گوگل که سامسونگ جایگزین مناسبی برای آن‌ها ندارد

سامسونگ گوشی‌های فوق‌العاده‌ای می‌سازد. با این حال، حتی درخشان‌ترین گوشی‌های سری گلکسی این شرکت هم نمی‌توانند جایگزین یکپارچگی بی‌نقص و ویژگی‌های منحصربه‌فرد برنامه‌های گوگل شوند. از هوش مصنوعی قدرتمند جمینی (Gemini) گرفته تا فضای ذخیره‌سازی ابری بی‌نظیر گوگل درایو (Google Drive) و سادگی و زیبایی ساعت گوگل (Google Clock)، این برنامه‌ها بهترین‌های گوگل را در اندروید به نمایش می‌گذارند. بنابراین، دفعه بعدی که گوشی سامسونگ خود را برمی‌دارید، مجبور نیستید به برنامه‌های One UI پایبند باشید، چرا که دنیایی از امکانات عالی در اکوسیستم نرم‌افزاری گوگل پیش روی شما قرار دارد. با دیجی رو همراه باشید.

1- گوگل درایو: انتخاب بی چون و چرای کاربران اندروید

معرفی 6 برنامه کاربردی گوگل که سامسونگ جایگزین مناسبی برای آن‌ها ندارد

جای تعجب نیست که گوگل درایو در صدر این فهرست قرار دارد. در حالی که سامسونگ یک سیستم ذخیره‌سازی ابری مختص به خود را ارائه می‌دهد، اما این سرویس به هیچ وجه قابل مقایسه با گوگل درایو نیست. سامسونگ کلود (Samsung Cloud) فقط تنظیمات دستگاه، مخاطبین، پیام‌ها، داده‌های سلامت، یادآورها و موارد دیگر را همگام‌سازی می‌کند و برای ذخیره فایل‌های رسانه‌ای و اسناد خود، باید از پلتفرم وان‌درایو (OneDrive) مایکروسافت استفاده کنید. مدیریت همزمان دو فضای ذخیره‌سازی ابری برای پوشش دادن تمام نیازها، مسلماً امری ناخوشایند است و پیچیدگی‌های خاص خود را به همراه دارد. این موضوع می‌تواند باعث سردرگمی کاربر و همچنین اتلاف وقت و منابع شود.

گوگل درایو یک پلتفرم ابری غنی از ویژگی‌ها با برنامه‌های کاربردی در تمام پلتفرم‌ها است. می‌توانید از دستگاه، کتابخانه رسانه‌ای و فایل‌ها پشتیبان تهیه کنید و از هر دستگاهی به آن‌ها دسترسی داشته باشید. همچنین به طور مرتب با سایر برنامه‌های بهره‌وری مانند Docs، Sheets، Slides، Keep و موارد دیگر یکپارچه شده است. گوگل در ابتدا 15 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی رایگان ارائه می‌دهد. پس از آن، قیمت از 2 دلار در ماه برای 100 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی شروع می‌شود که گزینه‌های متنوعی را برای کاربران با نیازهای مختلف فراهم می‌کند. این انعطاف‌پذیری در انتخاب پلن‌های مختلف، یکی از مزایای رقابتی گوگل درایو محسوب می‌شود.

2- ساعت گوگل: هرگز زنگ هشداری را از دست ندهید

معرفی 6 برنامه کاربردی گوگل که سامسونگ جایگزین مناسبی برای آن‌ها ندارد

آیا از دیدن ساعت گوگل در این لیست تعجب کردید؟ برنامه ساعت گوگل از جنبه‌های مختلفی از رقیب سامسونگی خود پیشی می‌گیرد. اولاً، برنامه ساعت One UI فقط از ادغام Spotify پشتیبانی می‌کند، در حالی که ساعت گوگل به شما امکان می‌دهد از آهنگ‌های Spotify و YouTube Music به عنوان آهنگ زنگ هشدار استفاده کنید. بسیاری از افراد که اشتراک پریمیوم یوتیوب را دارند، YouTube Music را به Spotify ترجیح می‌دهند و فقط همین گزینه ارزش استفاده از برنامه ساعت گوگل نسبت به سایرین را دارد. این امکان، تجربه کاربری بهتری را برای افرادی که از سرویس‌های گوگل استفاده می‌کنند، فراهم می‌سازد.

یکی دیگر از ویژگی‌های مفید، ادغام زمان خواب است که به شما امکان می‌دهد زنگ هشدار، صدا، الگوی لرزش و روتین Google Assistant خود را تنظیم کنید و دستگاه خود را در ساعاتی که مشغول استراحت هستید، بی‌صدا کنید. با سامسونگ، باید از حالت Sleep استفاده کنید که در تنظیمات پنهان شده است و دسترسی به آن کمی دشوارتر است. در مقابل، ساعت گوگل دسترسی سریع‌تر و آسان‌تری را به این تنظیمات ارائه می‌دهد.

3- فروشگاه گوگل پلی: دروازه ورود به دنیای میلیون‌ها برنامه

معرفی 6 برنامه کاربردی گوگل

فروشگاه گوگل پلی برنامه دیگری است که فروشگاه سامسونگ گلکسی نمی‌تواند با آن رقابت کند. فروشگاه گوگل پلی بخش اساسی اندروید است و از قبل روی همه دستگاه‌ها نصب شده است. این فروشگاه مجازی، در مقایسه با انتخاب محدود فروشگاه گلکسی، میلیون‌ها برنامه دارد. این به معنای گزینه‌های بیشتر، برنامه‌های تخصصی‌تر و شانس بیشتر برای یافتن آنچه نیاز دارید است. تنوع بالای برنامه‌ها در گوگل پلی، به کاربران امکان می‌دهد تا دقیقاً برنامه‌ای را که به دنبال آن هستند، پیدا کنند.

برنامه‌های فروشگاه گوگل پلی در کل اکوسیستم اندروید، نه فقط دستگاه‌های سامسونگ، کار می‌کنند. این امر سازگاری بهتر و تجربه یکپارچه‌تر را حتی هنگام تغییر به دستگاه دیگر در آینده تضمین می‌کند. در مقایسه، فروشگاه گلکسی ضعیف‌تر به نظر می‌رسد و به نظر می‌رسد سامسونگ آن را برای مدیریت برنامه‌ها و بازی‌های شرکای خود طراحی کرده است. این مسئله، کاربران را به استفاده از برنامه‌های خاص سامسونگ محدود می‌کند.

4- دستیار هوش مصنوعی جمینی: جایگزینی شیک برای Google Assistant

معرفی 6 برنامه کاربردی گوگل که سامسونگ جایگزین مناسبی برای آن‌ها ندارد

جمینی جایگزین Google Assistant در اندروید شده است. این مدل هوش مصنوعی نسل بعدی از گوگل، درخواست‌های پیچیده را با دقت و ظرافت بیشتری درک و پاسخ می‌دهد. جمینی برای تجربه کاربری بهتر به نمودار دانش عظیم گوگل دسترسی دارد. این دسترسی به اطلاعات گسترده، به جمینی امکان می‌دهد تا پاسخ‌های دقیق‌تر و مرتبط‌تری ارائه دهد.

جمینی به طور یکپارچه با مجموعه برنامه‌ها و خدمات گوگل ادغام می‌شود. در مقابل، بیکسبی (Bixby) محدود به اکوسیستم سامسونگ است و فقط برای اجرای وظایف محلی مفید می‌باشد. در واقع، در این بخش هیچ رقابتی وجود ندارد! گوگل در مقایسه در کنار سایر بزرگان صنعت فناوری مانند مایکروسافت، اپل و سامسونگ، برتری آشکاری در تحقیق و توسعه هوش مصنوعی دارد. اگر چه سامسونگ بیکسبی را طی سال‌ها بهبود بخشیده است، اما توصیه می‌کنیم از همان روز اول آن را با جمینی جایگزین کنید.

5- برنامه گوگل اپ یا سامسونگ نیوز؟

معرفی 6 برنامه کاربردی گوگل که سامسونگ جایگزین مناسبی برای آن‌ها ندارد

در حالی که سامسونگ نیوز (که قبلاً با نام Samsung Free شناخته می‌شد) ممکن است به عنوان یک مرکز اطلاع‌رسانی مناسب به نظر برسد، اما برنامه گوگل اپ تجربه شخصی‌تر و یکپارچه‌تری را ارائه می‌دهد که شکست دادن آن دشوار است. برنامه گوگل فیدی از اخبار، مقالات و اطلاعات متناسب با علایق شما را توصیه کرده و به شما کمک می‌کند بدون جابجایی بین برنامه‌های مختلف از موضوعاتی که به آن‌ها اهمیت می‌دهید مطلع شوید. این ویژگی، باعث صرفه‌جویی در وقت کاربر و دسترسی آسان‌تر به اطلاعات مورد نظر می‌شود.

می‌توانید نتایج مسابقات ورزشی را مرور کنید، وضعیت سهام مورد علاقه خود را پیگیری کنید، نگاهی به رویدادهای آینده و جزئیات آب و هوا بیندازید و موارد دیگر. گزینه‌های سفارشی‌سازی فراوانی برای تنظیم فید گوگل در صورت لزوم دارید. بنابراین، توصیه می‌کنیم بلافاصله پس از راه‌اندازی گوشی گلکسی خود، با کشیدن انگشت به سمت راست به بخش فید بروید و سامسونگ نیوز (یا سامسونگ فری) را به فید گوگل تغییر دهید.

6- گوگل فوتوز: پیشی گرفتن از گالری سامسونگ

معرفی 6 برنامه کاربردی گوگل

اگر چه گالری سامسونگ هماهنگی بهتری با OneDrive داشته و دارای ده‌ها ابزار ویرایش به کمک برچسب‌ها و فیلترها است، اما هنوز هم برای کاربران حرفه‌ای چیزهای زیادی برای ارائه کردن ندارد. گوگل فوتوز به طور مرتب با گوگل درایو ادغام می‌شود، چندین ویژگی هوش مصنوعی را ارائه می‌دهد و همکاری ساده‌تری را با دوستان و همکاران ارائه می‌دهد. امکانات اشتراک گذاری و همکاری در گوگل فوتوز بسیار پیشرفته‌تر از گالری سامسونگ است.

می‌توانید با گزینه‌های داخلی آلبوم، فیلم، عکس پانوراما و موارد دیگر ایجاد کنید. می‌توانید با اتصال به اینترنت، از هر دستگاهی به فایل‌های رسانه‌ای خود دسترسی داشته باشید. با هوش مصنوعی داخلی، می‌توانید عکس‌های خود را بر اساس افراد، مکان‌ها، اشیاء و متن درون تصاویر جستجو کنید. گالری سامسونگ ممکن است برخی از ویژگی‌های اولیه ایجاد آلبوم را داشته باشد، اما نه به میزانی که گوگل فوتوز در اختیار شما قرار می‌دهد.

سامسونگ باید به خود بیاید!

در حالی که برنامه‌های One UI راه زیادی را پیموده و پیشرفت‌های خوبی داشته‌اند، اما بسیاری از آن‌ها هنوز توان رقابت با همتایان گوگلی خود را ندارند. از آنجا که صحبت از برنامه‌های اندروید است، شما محدود به یک اکوسیستم خاص نیستید. در حالی که گوگل با برنامه‌هایی مانند Gemini، Drive و Photos عملکردی بی‌نظیر ارائه می‌دهد، سامسونگ نیز ابزارهای جذابی مانند Internet، Reminders، Notes و موارد دیگر را ارائه می‌کند. بنابراین، جستجو کنید، آزمایش کنید و تجربه‌ای منحصر به فرد برای گوشی گلکسی خود ایجاد کنید.

واکنش شما چیست؟

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow