نحوه کالیبره کردن باتری گوشی به صورت اصولی و حرفهای
در گذر زمان، باتری گوشیهای امروزی تا حد زیادی افت میکنند و همین باعث میشود تا این گوشیها نتوانند عملکرد آنچنان خوبی از نظر شارژدهی داشته باشند. به همین خاطر، اگر از سلامت باتری مطمئن هستید، میتوانید آنها را کالیبره کنید. در این مطلب از تکناک قصد داریم تا روش کالیبره کردن باتری گوشی را […] نوشته نحوه کالیبره کردن باتری گوشی به صورت اصولی و حرفهای اولین بار در تک ناک. پدیدار شد.
در گذر زمان، باتری گوشیهای امروزی تا حد زیادی افت میکنند و همین باعث میشود تا این گوشیها نتوانند عملکرد آنچنان خوبی از نظر شارژدهی داشته باشند.
به همین خاطر، اگر از سلامت باتری مطمئن هستید، میتوانید آنها را کالیبره کنید. در این مطلب از تکناک قصد داریم تا روش کالیبره کردن باتری گوشی را در همه مدلها و سیستمعاملها برای شما معرفی کنیم.
مراحل کالیبره کردن گوشی برای همه برندها
کالیبره کردن باتری گوشی یک فرایند ساده است که میتواند به بهبود دقت درصد شارژ نمایش داده شده روی صفحه کمک کند. اگر احساس میکنید درصد شارژ باتری گوشی شما دچار مشکل شده و به درستی نشان داده نمیشود، یا گوشی به طور ناگهانی خاموش میشود، شاید زمان آن رسیده باشد که باتری خود را کالیبره کنید. در ادامه این مراحل را توضیح دادهایم.
تخلیه کامل باتری
اولین مرحله در کالیبره کردن باتری گوشی، تخلیه کامل باتری است. برای این کار کافی است گوشی خود را به طور معمول استفاده کنید تا شارژ باتری به صفر درصد برسد. ممکن است کمی زمان ببرد، اما هدف این است که مطمئن شوید هیچ شارژی در باتری باقی نمانده است. برای اطمینان بیشتر، گوشی را پس از رسیدن به صفر درصد تا زمانی که خاموش شود، در حالت روشن نگه دارید. این مرحله به تنظیم بهتر میزان شارژ واقعی باتری کمک میکند.
پس از خاموش شدن گوشی، میتوانید گوشی را برای مدتی کنار بگذارید. این کار به باتری کمک میکند تا به طور طبیعی شارژ خود را تمام کند. تخلیه کامل باتری معمولا نیاز به زمان زیادی ندارد، اما مهم است که گوشی به طور کامل خاموش شود. در این مرحله، هیچگونه استفاده از گوشی یا شارژ کردن آن نباید انجام شود، زیرا هدف فقط تخلیه کامل شارژ است.
شارژ کامل باتری
پس از اینکه باتری گوشی کاملا تخلیه شد، نوبت به شارژ کردن آن میرسد. گوشی خود را به شارژر متصل کنید و بگذارید باتری به طور کامل به 100% برسد. این مرحله باید به آرامی انجام شود و نیازی نیست که حتما گوشی را در حین شارژ روشن کنید. اگر گوشی شما خاموش است، بهتر است از آن استفاده نکنید و اجازه دهید تا شارژ کامل شود. به این ترتیب، باتری گوشی به طور کامل شارژ خواهد شد.
در این مرحله، میتوانید گوشی را روشن کرده و از آن استفاده کنید تا وقتی که به 100% برسد. پس از آن، بگذارید گوشی حداقل 30 تا 60 دقیقه دیگر هم به شارژر متصل باشد. این زمان اضافی به باتری کمک میکند تا از هرگونه نوسان در درصد شارژ جلوگیری شود و مقدار شارژ واقعی آن بهتر ثبت شود. همچنین این مرحله میتواند به افزایش دقت در نشان دادن درصد باتری کمک کند.
تخلیه دوباره باتری
پس از شارژ کامل، مرحله بعدی تخلیه دوباره باتری است. این بار، از گوشی به طور عادی استفاده کنید تا شارژ آن کاهش پیدا کند و به صفر درصد برسد. باید توجه داشته باشید که در این مرحله هم گوشی نباید خاموش شود تا زمانی که باتری کاملا خالی شود. سپس، به همان اندازه که به شارژ کامل نیاز داشتید، باید اجازه دهید تا باتری به طور کامل تخلیه شود.
تخلیه کامل باتری برای کالیبره کردن بسیار مهم است، زیرا در طول این فرایند گوشی شما از نظر نرمافزاری با میزان واقعی شارژ باتری هماهنگ خواهد شد. اگر باتری به طور کامل تخلیه نشود، ممکن است نتایج کالیبره کردن دقیق نباشد. پس از اینکه باتری به صفر رسید و گوشی خاموش شد، میتوانید آن را برای شارژ مجدد آماده کنید.
شارژ مجدد تا 100 درصد
حالا که باتری دوباره به صفر درصد رسید، گوشی را دوباره به شارژر وصل کنید و بگذارید تا به طور کامل شارژ شود. در این مرحله، گوشی را روشن کنید و اجازه دهید که باتری به 100% برسد. این مرحله باید به آرامی و بدون وقفه انجام شود تا شارژ واقعی باتری به درستی ثبت شود. مهم است که گوشی را در این مرحله از استفاده بیش از حد شارژ جلوگیری کنید، زیرا هدف اصلی این است که باتری به طور کامل و دقیق شارژ شود.
در این مرحله، اگر گوشی شما به طور منظم شارژ میشود و هیچ اختلالی در روند شارژ آن مشاهده نمیشود، میتوانید مطمئن باشید که فرایند کالیبره کردن باتری به درستی انجام شده است. حالا سیستم گوشی شما اطلاعات دقیقی از وضعیت باتری دارد و درصد شارژ نمایش داده شده باید دقیقتر باشد.
چند نکته مهم درباره کالیبره کردن باتری گوشی
کالیبره کردن باتری گوشی کار مفیدی است، اما نباید این کار را زیاد انجام دهید. باتریهای لیتیومیونی که در اکثر گوشیهای هوشمند استفاده میشوند، بهطور طبیعی نیازی به کالیبره شدن ندارند. اما اگر متوجه شدید که درصد شارژ به درستی نمایش داده نمیشود یا گوشی به طور ناگهانی خاموش میشود، این روش میتواند مفید باشد.
کالیبره کردن باتری باید به طور متوسط هر 2-3 ماه یک بار انجام شود. انجام مکرر این کار میتواند به باتری آسیب بزند و عمر آن را کوتاه کند. بنابراین، بهتر است فقط زمانی این کار را انجام دهید که مشکلی با درصد شارژ باتری دارید.
لیست بهترین اپلیکیشنها برای کالیبره کردن باتری گوشی
برای کالیبره کردن باتری گوشی، میتوانید از برخی اپلیکیشنهای خاص استفاده کنید که به شما کمک میکنند تا وضعیت باتری را بررسی کرده و در صورت نیاز آن را کالیبره کنید.
این برنامهها معمولا اطلاعات دقیقی از وضعیت سلامت باتری، ظرفیت آن و حتی میزان شارژ واقعی باتری ارائه میدهند. همچنین، برخی از این اپلیکیشنها ویژگیهایی مانند نمایش درصد دقیقتر شارژ و امکان انجام فرآیندهای کالیبره کردن به صورت خودکار دارند. استفاده از این برنامهها میتواند کمک کند تا عمر باتری گوشی شما بهبود یابد و عملکرد آن دقیقتر شود.
بهترین برنامهها برای کالیبره کردن باتری گوشی عبارتند از:
- AccuBattery
- GSam Battery Monitor
- Battery Calibration
- Battery Doctor
- Ampere
- Battery HD
- Greenify
تکناک را برای مقالات بیشتر دنبال کنید
در این مطلب از سایت تکناک روش اصولی کالیبره کردن باتری گوشی را توضیح دادیم. شما میتوانید هر مدل گوشی از هر برندی را با این روش کالیبره کنید. در بخش نظرات نیز میتوانید هرگونه سوالی که دارید را با ما به اشتراک بگذارید.
نوشته نحوه کالیبره کردن باتری گوشی به صورت اصولی و حرفهای اولین بار در تک ناک. پدیدار شد.
واکنش شما چیست؟