نسل بعدی گوشیها با باتری ۹۰۰۰ میلیآمپرساعتی در راه است؛ خداحافظ پاوربانک؟
شرکتهای چینی بیسروصدا مشغول آزمایش باتری ۹۰۰۰ میلیآمپرساعتی سیلیکونکربنی هستند. آیا این پایان سلطه باتریهای لیتیومی است؟ به گزارش تکناک، درحالیکه صنعت گوشیهای هوشمند همواره بهدنبال افزایش عمر باتری و کارایی بیشتر است، نسل جدیدی از باتریها با ظرفیت ۹۰۰۰ میلیآمپرساعت در آستانه ورود به بازار قرار دارد؛ بدون آنکه ابعاد فیزیکی گوشیها را افزایش […] نوشته نسل بعدی گوشیها با باتری ۹۰۰۰ میلیآمپرساعتی در راه است؛ خداحافظ پاوربانک؟ اولین بار در تک ناک - اخبار تکنولوژی روز جهان و ایران. پدیدار شد.

شرکتهای چینی بیسروصدا مشغول آزمایش باتری ۹۰۰۰ میلیآمپرساعتی سیلیکونکربنی هستند. آیا این پایان سلطه باتریهای لیتیومی است؟
به گزارش تکناک، درحالیکه صنعت گوشیهای هوشمند همواره بهدنبال افزایش عمر باتری و کارایی بیشتر است، نسل جدیدی از باتریها با ظرفیت ۹۰۰۰ میلیآمپرساعت در آستانه ورود به بازار قرار دارد؛ بدون آنکه ابعاد فیزیکی گوشیها را افزایش دهد. این تحول بزرگ با بهرهگیری از فناوری باتریهای سیلیکونکربن ممکن شده است.
باتریهای سیلیکونکربنی که در مقایسه با باتریهای لیتیومی رایج انرژی بیشتری در حجم مشابه ذخیره میکنند، به شرکتها امکان دادهاند تا باتریهایی با ظرفیتهای غولپیکر، حتی بیشتر از ۷۰۰۰ میلیآمپرساعت را در گوشیهای نازک امروزی جای دهند.
درحالحاضر، حدود ۱۰ درصد از ترکیب این باتریها را سیلیکون تشکیل میدهد؛ اما تحقیقات جدید نشان میدهد که این میزان میتواند تا ۲۰ درصد و حتی بیشتر افزایش یابد. شرکتهایی مانند اوپو، شیائومی، وانپلاس و آنر از پیشگامان این فناوری محسوب میشوند؛ درحالیکه شرکتهای بزرگی مانند سامسونگ و اپل و گوگل هنوز بهصورت گسترده از این فناوری بهره نبردهاند.

طبق اعلام افشاگر نامآشنا، دیجیتال چت استیشن، اوپو در حال آزمایش باتری ۸۰۰۰ میلیآمپرساعتی با ۱۵ درصد سیلیکون است و برخی از تولیدکنندگان چینی نیز باتریهایی با میزان سیلیکون ۲۵ تا ۳۰ درصدی را آزمایش میکنند. این پیشرفت میتواند راه را برای تولید باتریهای ۸۵۰۰ و ۹۰۰۰ میلیآمپرساعتی هموار کند، بدون آنکه نیاز به افزایش ضخامت گوشیها باشد.
به نقل از اندروید هدلاینز، پیشبینی میشود که ظرفیت باتریهای تکسلولی تا سال ۲۰۲۶ به ۹۰۰۰ میلیآمپرساعت برسد. هرچند بررسی پایداری و ایمنی این باتریها ممکن است بین ۶ تا ۱۲ ماه زمان ببرد، انتظار میرود از نیمه دوم سال آینده، نخستین گوشیهای مجهز به این باتریها وارد بازار شوند.
در کنار این فناوری، نوع جدیدی از باتری با نام «فلزیپوسته» نیز در مرحله توسعه قرار دارد. این باتریها با بهرهوری حجمی بیشتر، ظرفیت بیشتری را در همان فضای فیزیکی ارائه میدهند و میتوانند گام بعدی در تحول انرژی گوشیهای هوشمند باشند.
بدینترتیب، آیندهای نهچندان دور در انتظار کاربران گوشیهای هوشمند است که در آن باتریهای قدرتمندتر دوام بیشتری را بدون افزایش اندازه یا وزن دستگاهها به ارمغان خواهند آورد.
نوشته نسل بعدی گوشیها با باتری ۹۰۰۰ میلیآمپرساعتی در راه است؛ خداحافظ پاوربانک؟ اولین بار در تک ناک - اخبار تکنولوژی روز جهان و ایران. پدیدار شد.
واکنش شما چیست؟






