همه محصولات رونمایی‌شده در رویداد گلکسی آنپکد سامسونگ

در دومین رویداد گلکسی آنپکد در سال ۲۰۲۵، سامسونگ گلکسی زد فولد ۷، گلکسی زد فلیپ ۷، گلکسی زد فلیپ ۷ FE و سری گلکسی واچ ۸ را معرفی کرد. سامسونگ در رویداد تابستانی گلکسی آنپکد، از جدیدترین گوشی‌های تاشو خود و سه مدل ساعت هوشمند جدید پرده برداشت. این مراسم که با تمرکز بر طراحی […] نوشته همه محصولات رونمایی‌شده در رویداد گلکسی آنپکد سامسونگ اولین بار در تک ناک - اخبار تکنولوژی روز جهان و ایران. پدیدار شد.

۱۸ تیر , ۱۴۰۴ - 22:04
 1
همه محصولات رونمایی‌شده در رویداد گلکسی آنپکد سامسونگ

در دومین رویداد گلکسی آنپکد در سال ۲۰۲۵، سامسونگ گلکسی زد فولد ۷، گلکسی زد فلیپ ۷، گلکسی زد فلیپ ۷ FE و سری گلکسی واچ ۸ را معرفی کرد.

سامسونگ در رویداد تابستانی گلکسی آنپکد، از جدیدترین گوشی‌های تاشو خود و سه مدل ساعت هوشمند جدید پرده برداشت. این مراسم که با تمرکز بر طراحی باریک‌تر و سخت‌افزار قدرتمندتر و تجربه نرم‌افزاری پیشرفته‌تر برگزار شد، مجموعه‌ای از نوآوری‌های سامسونگ در حوزه موبایل و گجت‌های پوشیدنی را به نمایش گذاشت.

گلکسی زد فولد ۷؛ باریک‌تر و قدرتمندتر، اما بدون قلم

ورج می‌نویسد که سامسونگ نسل جدید گوشی تاشو خود با نام گلکسی زد فولد ۷ را رونمایی کرد؛ دستگاهی که با ضخامت تنها ۴/۲ میلی‌متر در حالت باز و ۸/۹ میلی‌متر در حالت بسته، به باریک‌ترین گوشی تاشو سامسونگ تبدیل شده است. نمایشگر بیرونی این مدل ۶/۵ اینچ و نمایشگر داخلی‌اش ۸ اینچی است.

قلب تپنده این گوشی پردازنده اسنپدراگون ۸ الیت است که آن را حداکثر ۱۶ گیگابایت رم و ۱ ترابایت فضای ذخیره‌سازی همراهی می‌کند. دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی گوشی مذکور با دوربین فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی و دوربین تله‌فوتو ۱۰ مگاپیکسلی همراه شده است. با‌این‌حال، پشتیبانی از قلم S Pen که در نسل‌های پیشین وجود داشت، در این مدل حذف شده است.

گلکسی زد فولد ۷ با قیمت پایه ۱,۹۹۹/۹۹ دلار در رنگ‌های نقره‌ای، مشکی، آبی و سبز نعنایی (تنها در فروش اینترنتی) عرضه می‌شود. پیش‌فروش این گوشی از همین امروز آغاز شده است و عرضه آن از ۲۵ جولای شروع خواهد شد.

گلکسی زد فولد ۷

گلکسی زد فلیپ ۷؛ نمایشگر دوم بزرگ‌تر و طراحی نازک‌تر

گلکسی زد فلیپ ۷ با نمایشگر بیرونی ۴/۱ اینچی که فراتر از ماژول دوربین گسترش یافته، تحولی در طراحی گوشی‌های تاشو پوسته صدفی ایجاد کرده است. نمایشگر داخلی نیز از ۶/۷ به ۶/۹ اینچ افزایش یافته و ضخامت آن در حالت باز فقط ۶/۵ میلی‌متر است.

این گوشی به پردازنده اگزینوس ۲۵۰۰، رم ۱۲ گیگابایتی، باتری ۴,۳۰۰ میلی‌آمپرساعتی و فضای ذخیره‌سازی حداکثر ۵۱۲ گیگابایتی مجهز است. دوربین‌های آن شامل دوربین ۵۰ مگاپیکسلی اصلی و دوربین فوق‌عریض ۱۲ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۱۰ مگاپیکسلی می‌شوند.

گلکسی زد فلیپ ۷ با قیمت پایه ۱,۰۹۹/۹۹ دلار در رنگ‌های آبی، مشکی، قرمز مرجانی و نعنایی (سفارش آنلاین) عرضه می‌شود. پیش‌فروش از امروز شروع شده است و عرضه رسمی از ۲۵ جولای آغاز خواهد شد.

گلکسی زد فلیپ ۷

گلکسی زد فلیپ ۷ FE؛ گزینه اقتصادی برای عاشقان گوشی‌های تاشو

سامسونگ از مدل Fan Edition گوشی زد فلیپ ۷ نیز در رویداد گلکسی آنپکد رونمایی کرد. طراحی این گوشی مشابه گلکسی زد فلیپ ۶ و نمایشگر دوم آن ۳/۴ اینچی است که با قیمت ارزان‌تری عرضه می‌شود. گلکسی زد فلیپ ۷ FE از نمایشگر داخلی ۶/۷ اینچ استفاده می‌کند و دیگر مشخصات فنی آن شامل ۸ گیگابایت رم و حداکثر ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی و باتری ۴,۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی می‌شود.

دوربین‌های این مدل نیز مشابه گلکسی زد فلیپ ۶ شامل دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و دوربین فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی هستند. گلکسی زد فلیپ ۷ FE با قیمت پایه ۸۹۹/۹۹ دلار در دو رنگ مشکی و سفید عرضه می‌شود.

گلکسی زد فلیپ ۷ FE - رویداد گلکسی آنپکد سامسونگ

نسل دوم گلکسی واچ اولترا؛ ظرفیت دوبرابر حافظه

در رویداد گلکسی آنپکد سامسونگ، گلکسی واچ اولترا ۲۰۲۵ نیز با ۶۴ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی (دو برابر نسل پیشین) معرفی شد. این ساعت همچنان از نمایشگر ۴۷ میلی‌متری و بدنه تیتانیومی و باتری ۵۹۰ میلی‌آمپرساعتی استفاده می‌کند که در حالت صرفه‌جویی انرژی تا ۱۰۰ ساعت شارژدهی دارد. ویژگی‌های نرم‌افزاری جدید شامل شاخص آنتی‌اکسیدان و پیشنهاد زمان خواب و مربی دویدن نیز در این مدل پشتیبانی می‌شوند. قیمت پایه گلکسی واچ اولترا برابر با ۶۴۹/۹۹ دلار است.

نسل دوم گلکسی واچ اولترا - رویداد گلکسی آنپکد سامسونگ

گلکسی واچ ۸؛ طراحی مربعی‌گرد با ضخامت کمتر

سامسونگ با الهام از طراحی مربعی‌گرد گلکسی واچ اولترا، آن را به سری گلکسی واچ ۸ نیز آورده است. گلکسی واچ ۸ در دو اندازه ۴۰ و ۴۴ میلی‌متری عرضه می‌شود و در مقایسه با نسل قبل ۱۱ درصد نازک‌تر شده است. قلب تپنده این مدل پردازنده اگزینوس W1000 است که آن را ۲ گیگابایت رم و ۳۲ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی همراهی می‌کند. قیمت پایه این ساعت هوشمند ۳۴۹/۹۹ دلار برای نسخه بلوتوثی و ۳۹۹/۹۹ دلار برای نسخه LTE تعیین شده است.

گلکسی واچ ۸ - رویداد گلکسی آنپکد سامسونگ

گلکسی واچ ۸ کلاسیک؛ بازگشت دکمه چرخان

پس از یک سال غیبت، نسخه کلاسیک ساعت هوشمند سامسونگ با دکمه چرخان و نمایشگر ۴۶ میلی‌متری بازگشته است. این مدل به باتری ۴۴۵ میلی‌آمپرساعتی، فضای ذخیره‌سازی ۶۴ گیگابایتی و کوییک باتن مدل اولترا مجهز است. قیمت پایه برای نسخه بلوتوثی ساعت مذکور ۴۹۹/۹۹ دلار و برای نسخه LTE برابر با ۵۴۹/۹۹ دلار اعلام شده است.

گلکسی واچ ۸ کلاسیک - رویداد گلکسی آنپکد سامسونگ

ورود هوش مصنوعی جمنای به دستگاه‌های سامسونگ

ریک اوستِرلو، معاون ارشد گوگل، در این رویداد اعلام کرد که حالت AI Mode در ابزار Circle to Search فعال شده است. این قابلیت به کاربران امکان می‌دهد تا پس‌از جست‌وجوی تصویری، سؤالات تکمیلی را نیز از هوش مصنوعی بکنند.

همچنین، اپلیکیشن‌های تقویم و نوت و ریمایندر سامسونگ اکنون با جمنای یکپارچه شده‌اند. نسخه زنده Gemini Live نیز به گلکسی زد فلیپ ۷ آمده است و امکان اشتراک‌گذاری تصویر دوربین از نمایشگر دوم را فراهم می‌کند.

ورود هوش مصنوعی جمنای - رویداد گلکسی آنپکد سامسونگ

تمامی دستگاه‌های جدید سامسونگ با سیستم‌عامل اندروید ۱۶ و رابط کاربری One UI 8 عرضه خواهند شد.

نوشته همه محصولات رونمایی‌شده در رویداد گلکسی آنپکد سامسونگ اولین بار در تک ناک - اخبار تکنولوژی روز جهان و ایران. پدیدار شد.

واکنش شما چیست؟

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow