وب‌سایت دولتی واکسن ایالات متحده آمریکا هک شد

یک وب‌سایت دولتی متعلق به وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده (HHS) که برای اطلاع‌رسانی عمومی درباره واکسن‌ها طراحی شده بود، هک شد. به گزارش تک‌ناک، این وب‌سایت در حال حاضر حاوی محتوایی است که به نظر می‌رسد توسط هوش مصنوعی تولید شده باشد. بر اساس نسخه‌های آرشیوشده این سایت، از دست‌کم ۱۲ مه، […] نوشته وب‌سایت دولتی واکسن ایالات متحده آمریکا هک شد اولین بار در تک ناک - اخبار تکنولوژی روز جهان و ایران. پدیدار شد.

۲۲ خرداد , ۱۴۰۴ - 12:00
 1
وب‌سایت دولتی واکسن ایالات متحده آمریکا هک شد

یک وب‌سایت دولتی متعلق به وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده (HHS) که برای اطلاع‌رسانی عمومی درباره واکسن‌ها طراحی شده بود، هک شد.

به گزارش تک‌ناک، این وب‌سایت در حال حاضر حاوی محتوایی است که به نظر می‌رسد توسط هوش مصنوعی تولید شده باشد.

بر اساس نسخه‌های آرشیوشده این سایت، از دست‌کم ۱۲ مه، این دامنه به انتشار محتوایی با موضوعات مرتبط با جامعه +LGBTQ، به‌ویژه مضامین همجنس‌گرایانه مشغول بوده است.

هنوز مشخص نیست که چه فرد یا گروهی مسئول این حمله بوده است یا هدف اصلی از این اقدام چیست، جز آنکه به انتشار هرزنامه‌های تولیدشده با هوش مصنوعی می‌پردازد. این نخستین‌بار نیست که دامنه‌های رسمی دولت آمریکا برای میزبانی از تبلیغات کلاه‌برداری یا خدمات هکری مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرند.

هک وب‌سایت دولتی واکسن ایالات متحده

رسانه‌ «۴۰۴ مدیا» روز چهارشنبه گزارش داد که وب‌سایت واکسن وزارت بهداشت آمریکا بخشی از یک عملیات گسترده‌تر هرزنامه‌ای است که دامنه‌هایی متعلق به سازمان ملی رادیو (NPR)، شرکت انویدیا و دانشگاه استنفورد را نیز در بر می‌گیرد. طبق این گزارش، همه این وب‌سایت‌ها به صفحات بی‌معنی و پرشده از کلیدواژه‌های سئو هدایت می‌شوند، که در دامنه‌ای به نام wowlazy.com قرار دارند؛ صفحاتی که سام کول، خبرنگار این رسانه، آنها را «صفحات هرزنامه‌ای بی‌ربط» توصیف کرده است.

وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده در پاسخ به درخواست رسانه «تک‌کرانچ» برای اظهار نظر درباره هک وب‌سایت دولتی خود، پاسخی ارائه نکرده است.

نوشته وب‌سایت دولتی واکسن ایالات متحده آمریکا هک شد اولین بار در تک ناک - اخبار تکنولوژی روز جهان و ایران. پدیدار شد.

واکنش شما چیست؟

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow