کاهش 30 درصدی مصرف گوشت فرآوری‌شده می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 و سرطان را کاهش دهد

گوشت فرآوری‌شده در مقایسه با گوشت قرمز با افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت نوع 2 و برخی سرطان‌ها مرتبط است. The post کاهش 30 درصدی مصرف گوشت فرآوری‌شده می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 و سرطان را کاهش دهد appeared first on دیجیاتو.

۲۱ تیر , ۱۴۰۳ - 15:00
 0  1
کاهش 30 درصدی مصرف گوشت فرآوری‌شده می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 و سرطان را کاهش دهد

گوشت فرآوری‌شده در مقایسه با گوشت قرمز با افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت نوع 2 و برخی سرطان‌ها مرتبط است.

The post کاهش 30 درصدی مصرف گوشت فرآوری‌شده می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 و سرطان را کاهش دهد appeared first on دیجیاتو.

واکنش شما چیست؟

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow