یوتیوب سیاستهای خود را برای مقابله با محتوای هوش مصنوعی بهروزرسانی میکند
یوتیوب با هدف مقابله با محتواهای «تولید انبوه» و تکراری که بهواسطه فناوریهای تولید هوش مصنوعی ایجاد شدهاند، قصد دارد از ۱۵ ژوئیه ۲۰۲۵ سیاستهای برنامه مشارکتکنندگان یوتیوب (YPP) را بهروزرسانی و تشدید کند. به گزارش تکناک،این اقدام در پاسخ به نگرانیهای فزاینده درباره افزایش محتوای بیکیفیتی صورت میگیرد که با استفاده از ابزارهای هوش […] نوشته یوتیوب سیاستهای خود را برای مقابله با محتوای هوش مصنوعی بهروزرسانی میکند اولین بار در تک ناک - اخبار تکنولوژی روز جهان و ایران. پدیدار شد.
یوتیوب با هدف مقابله با محتواهای «تولید انبوه» و تکراری که بهواسطه فناوریهای تولید هوش مصنوعی ایجاد شدهاند، قصد دارد از ۱۵ ژوئیه ۲۰۲۵ سیاستهای برنامه مشارکتکنندگان یوتیوب (YPP) را بهروزرسانی و تشدید کند.
به گزارش تکناک،این اقدام در پاسخ به نگرانیهای فزاینده درباره افزایش محتوای بیکیفیتی صورت میگیرد که با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی تولید میشوند.
به گفته یوتیوب، دستورالعملهای جدید، مرزهای مشخصتری برای محتوای قابل درآمدزایی تعیین خواهد کرد و سازندگان را ملزم میسازد محتوایی «اصیل» و «اورجینال» تولید کنند. هرچند متن دقیق این سیاستها هنوز منتشر نشده، اما در بخش راهنمای این پلتفرم آمده که هدف از این تغییر، شفافسازی معیارهایی است که یوتیوب بر اساس آنها محتوای «غیر اصیل» را شناسایی میکند.
در پی اعلام این خبر، برخی از سازندگان نگران شدند که محدودیتهای جدید ممکن است مانع کسب درآمد از ویدیوهایی نظیر ویدیوهای واکنشی یا کلیپهای ویرایششده شود. با این حال، Rene Ritchie، رئیس بخش تحریریه و ارتباط با سازندگان یوتیوب، اعلام کرد که این سیاستها تغییری در وضعیت این نوع ویدیوها ایجاد نخواهد کرد.
به نقل از تککرانچ، Ritchie در یک بهروزرسانی ویدیویی گفت: «این تغییر تنها یک بهروزرسانی جزئی از سیاستهای همیشگی YPP است و تمرکز آن، شناسایی بهتر محتوای انبوه و تکراری است.» او تأکید کرد که چنین محتوایی مدتهاست که در دسته محتوای غیر قابل درآمدزایی قرار داشته، چراکه بسیاری از کاربران آن را به عنوان اسپم تلقی میکنند.
با این حال، منتقدان میگویند یوتیوب در این بهروزرسانی، سادگی روزافزون تولید چنین ویدیوهایی را نادیده گرفته است. ظهور فناوریهای مولد هوش مصنوعی، باعث افزایش چشمگیر تولید محتوای بیکیفیت موسوم به AI slop در این پلتفرم شده است. نمونههایی از این محتوا شامل ویدیوهایی با صداهای مصنوعی، تصاویر بازاستفادهشده، و ویدیوهای خبری جعلی هستند که میلیونها بازدید بهدست آوردهاند.
در یک نمونه، رسانه 404 Media گزارش داد که مجموعهای از ویدیوهای جنایی که در یوتیوب وایرال شده بودند، بهطور کامل توسط هوش مصنوعی تولید شده بودند. حتی از چهره مدیرعامل یوتیوب، Neal Mohan، در یک کلاهبرداری فیشینگ تولیدشده توسط هوش مصنوعی استفاده شده بود، با وجود ابزارهایی که برای گزارش ویدیوهای دیپفیک در اختیار کاربران قرار دارد.
در مجموع، تحلیلگران بر این باورند که هرچند یوتیوب این تغییرات را به عنوان «اصلاحات جزئی» معرفی میکند، اما در واقع هدف اصلی آن، مقابله با آسیبپذیریهای جدی در برابر رشد سریع و کنترلنشده محتوای تولیدشده توسط هوش مصنوعی است. این اقدام، تلاشی است برای حفظ اعتبار پلتفرم و جلوگیری از افت کیفیت کلی محتوای موجود در آن.
نوشته یوتیوب سیاستهای خود را برای مقابله با محتوای هوش مصنوعی بهروزرسانی میکند اولین بار در تک ناک - اخبار تکنولوژی روز جهان و ایران. پدیدار شد.
واکنش شما چیست؟






