هوش مصنوعی را به برق بزنید/در حد تقلید صدای هایده باقی ماندیم/ماشین‌ها چه بخواهید چه نخواهید، آمدند/

در حالی رقابت سنگین کشورها برای پیشرفت در زمینه هوش مصنوعی قابل لمس است که در ایران پذیرش آن در مرحله تدوین اسناد و اعلام نیاز و تعیین متولی باقی مانده است. پس از پایان جنگ جهانی دوم هوش مصنوعی به عنوان یکی از مهمترین شاخه‌های علمی‌ مطرح و در کمتر از نیم قرن پیشتاز قدرت‌نمایی کشورها شد. یادگیری، حل مسئله و واکنش به محیط توسط ماشین‌ها موضوعی بود که در هوش مصنوعی به میان آمد. این علم به عنوان شاخه‌ای از علوم کامپیوتر به هوشمندسازی سیستم‌ها و برنامه‌هایی اشاره دارد که قادر به درک حجم زیادی از داده‌ها هستند و می‌توانند واکنش‌ها و رفتارهای انسانی مانند یادگیری، استدلال، حل مسائل پیچیده، تفکر، تصمیم‌گیری بر اساس داده‌های قبلی و غیره را انجام دهند. این رشته مباحث علوم کامپیوتر، ریاضیات و آمار و احتمال را شامل می‌شود و هدف آن هوشمندسازی سیستم‌ها به‌گونه‌ای است که بتوانند مانند انسان تصمیم‌گیری کنند.

۳۰ دی , ۱۴۰۳ - 10:00
 0  6
هوش مصنوعی را به برق بزنید/در حد تقلید صدای هایده باقی ماندیم/ماشین‌ها چه بخواهید چه نخواهید، آمدند/

در حالی رقابت سنگین کشورها برای پیشرفت در زمینه هوش مصنوعی قابل لمس است که در ایران پذیرش آن در مرحله تدوین اسناد و اعلام نیاز و تعیین متولی باقی مانده است.

پس از پایان جنگ جهانی دوم هوش مصنوعی به عنوان یکی از مهمترین شاخه‌های علمی‌ مطرح و در کمتر از نیم قرن پیشتاز قدرت‌نمایی کشورها شد. یادگیری، حل مسئله و واکنش به محیط توسط ماشین‌ها موضوعی بود که در هوش مصنوعی به میان آمد.

این علم به عنوان شاخه‌ای از علوم کامپیوتر به هوشمندسازی سیستم‌ها و برنامه‌هایی اشاره دارد که قادر به درک حجم زیادی از داده‌ها هستند و می‌توانند واکنش‌ها و رفتارهای انسانی مانند یادگیری، استدلال، حل مسائل پیچیده، تفکر، تصمیم‌گیری بر اساس داده‌های قبلی و غیره را انجام دهند. این رشته مباحث علوم کامپیوتر، ریاضیات و آمار و احتمال را شامل می‌شود و هدف آن هوشمندسازی سیستم‌ها به‌گونه‌ای است که بتوانند مانند انسان تصمیم‌گیری کنند.

واکنش شما چیست؟

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow