چگونه گلس گوشی را به درستی بچسبانیم؟ آموزش تصویری نصب گلس

از آنجایی که صفحه نمایش گوشی مهم ترین جز آن محسوب می شود و نمی توان حتی با استفاده از قاب و گارد گوشی از آن محافظت کرد، بهتر است برای محافظت از آن به استفاده از گلس گوشی روی آورد تا خطرات و صدمات احتمالی را به حداقل رساند. احتمالا شما هم از آن …

۰۹ دی , ۱۴۰۳ - 17:00
 0  6
چگونه گلس گوشی را به درستی بچسبانیم؟ آموزش تصویری نصب گلس

از آنجایی که صفحه نمایش گوشی مهم ترین جز آن محسوب می شود و نمی توان حتی با استفاده از قاب و گارد گوشی از آن محافظت کرد، بهتر است برای محافظت از آن به استفاده از گلس گوشی روی آورد تا خطرات و صدمات احتمالی را به حداقل رساند.

احتمالا شما هم از آن دسته افرادی هستید که بعد از خرید گوشی موبایل، نصب گلس گوشی را به فروشنده سپرده و خود از انجام آن فرار می کنید چون نگران لرزش دست یا حباب افتادن زیر گلس یا شکستن آن هستید. اما با مطالعه این مقاله از فروشگاه اینترنتی فرفره پی می برید این کار نه تنها کار سختی نیست، بلکه کاری آسان است که انجام آن به وسیله خود باعث صرفه جویی در هزینه های مازاد خواهد شد. این فروشگاه با ارائه انواع گلس ها در بالاترین کیفیت به کمک کاربران خود آمده است و شما می توانید برای خرید و نصب گلس گوشی به این فروشگاه مراجعه کرده و از خدمات آن لذت ببرید.

گلس گوشی چیست؟

در ابتدا به این سوال پاسخ می دهیم که گلس گوشی چیست؟ گلس گوشی یا اسکرین پروتکتور لایه ای شفاف و شیشه ای است که در انواع مختلف تعبیه شده و وظیفه آن حفظ و مراقبت از صفحه نمایش تلفن همراه شما در برابر ضربه یا خط و خش است. می توان گفت بعد از خرید گوشی مهم ترین نکته، خرید و نصب گلس گوشی و قاب گوشی است که می توانید به راحتی از فروشگاه فرفره اقدام به چک کردن قیمت قاب گوشی و گلس کرده و آن ها را تهیه کنید و با استفاده از همین مقاله اقدام به نصب گلس گوشی کنید.

انواع گلس گوشی

گلس های گوشی بر اساس نوع متریال آن ها به دو دسته کلی پلاستیکی و شیشه ای تقسیم می شوند. گلس های پلاستیکی مدل ضعیف تر گلس های شیشه ای هستند که قیمت مناسب تری دارند و در مقابل ضربات از مقاومت کمتری برخوردارند. گلس های شیشه ای نیز در انواع مختلفی به بازار عرضه می شوند. بعضی از آن ها حتی در مقابل اثر انگشت نیز مقاومت بالایی دارند و یا دارای قابلیت محافظت از چشم در مقابل نور هستند. با اینکه بعضی از افراد ممکن است به دلایلی مخالف استفاده از گلس باشند اما همچنان به دلیل مزایا و مقاومت بالای گلس، استفاده از آن بر استفاده نکردن از آن ارجحیت دارد. اگر قیمت برایتان خیلی موضوع با اهمیتی نیست پیشنهاد می کنیم از طریق فروشگاه فرفره، اقدام به خرید و نصب گلس گوشی از نوع شیشه ای کنید تا علاوه بر مزیت های گفته شده از طول عمر دستگاه و وضوح تصویر صفحه نمایش خود نیز مطمئن شوید.

از دیگر انواع گلس ها می توان موارد زیر را نام برد:

  • گلس تمپرد یا حرارت دیده: که خود نوعی گلس شیشه ای است با این تفاوت که شیشه آن طوری تولید شده که مقاومت بیشتری در برابر ضربه نسبت به گلس شیشه ای معمولی دارد.
  • گلس سرامیکی: دارای مقاومت و استحکام بالا در برابر ضربه و مناسب انواع گوشی ها حتی با لبه های منحنی هستند.
  • گلس نانو مایع: باعث محافظت گوشی در برابر مایعات می شود.
  • گلس مات: مناسب افرادی که در مقابل بازتاب نور از صفحه حساس هستند.
  • گلس سه بعدی: محافظ تمام حوالی اطراف صفحه نمایشگر هستند.

مزایای نصب گلس گوشی

به طور کلی مزایای استفاده از انواع گلس گوشی را می توان در موارد زیر جمع بندی کرد:

  • گلس شیشه ای: مقاومت و استحکام بالا در برابر ضربات
  • گلس سرامیکی: قیمت پایین تر، انعطاف پذیری، ضد لک و ضد چربی بودن
  • گلس نانو مایع: مقاومت در برابر شکستگی و حباب افتادن زیر گلس، محافظت از صفحه نمایش مقابل آب و زیر باران
  • گلس سه بعدی: نصب آسان، پوشش دهی بالا و همه جانبه از صفحه نمایش گوشی
  • گلس مات: عدم لغزش انگشت روی صفحه و عدم بازتاب نور از صفحه
  • گلس تمپرد: مقاومت و محافظت بالاتر نسبت به سایر گلس ها

معایب نصب گلس گوشی

مشخصا گلس گوشی نیز مانند سایر کالاها در کنار مزایا، دارای معایبی نیز است. اما چیزی که واضح است، ارجحیت داشتن مزایا بر معایب و چشم پوشی از آن ها است. مهم ترین عیب گلس که کاربران را از خرید آن منصرف می کند، این است که بعضی گلس ها باعث کاهش کیفیت تصویر و مختل شدن عملیات لمس در گوشی می شوند. در ادامه این معایب را به تفصیل نوع گلس، بیان می کنیم:

  • گلس شیشه ای: عدم انعطاف بالا که باعث شکنندگی گلس می شود، قیمت بالا و کند شدن عملیات لمس گوشی در صورت ضخامت بالای گلس از دیگر معایب این نوع گلس است.
  • گلس سرامیکی: تنها نکته منفی این نوع گلس قیمت نسبتا بالای آن نسبت به سایر گلس ها است.
  • گلس تمپرد: سخت بودن عملیات نصب.
  • گلس نانو مایع: نمی توان به طور صد در صد از عدم نفوذ مایعات اطمینان داشت. قیمت آن بسیار بالا و یافتن جنس مرغوب این گلس کمی مشکل است و مهم ترین نکته منفی این گلس، جدا نشدن آن از گوشی است. این گلس به مرور زمان از بین می رود.

نکات قابل توجه قبل از نصب گلس گوشی

نصب گلس گوشی
نصب گلس گوشی

برای نصب گلس گوشی توجه به چند نکته لازم و ضروری است. این نکات شامل موارد زیر می شوند:

  • محل مناسبی را برای این کار انتخاب کنید. محلی عاری از هرگونه گرد و غبار و پرز و مو به شما کمک می کند تا این کار را به خیال راحت تر و تمیزتر انجام دهید. همچنین داشتن نور کافی در محل از دیگر نکات قابل توجه در رابطه با مکان این کار است.
  • دست ها و گوشی خود را کاملا تمیز کنید. قبل از شروع به نصب گلس گوشی از پاک بودن دست های خود مطمئن شوید تا اثرات چربی و لک روی گلس مشخص نشود. برای پاک کردن گوشی و صفحه نمایش آن نیز، بهتر است از دستمال های نانو مخصوص شیشه عینک و پاک کننده مناسب استفاده کنید.

ویژگی های یک گلس خوب و با کیفیت

در این بخش از این مقاله قصد داریم ویژگی های یک گلس خوب را بیان کنیم تا شما بتوانید متناسب با نیاز خود و از طریق این فروشگاه اینترنتی اقدام به خرید و نصب گلس گوشی خود کنید.

درجه سختی و مقاومت گلس

بدیهی است مهم ترین و اولین ویژگی قابل توجه در خرید گلس، توجه به میزان سختی آن است و مشخصا افرادی که در فضاهای ناامن مشغول کار هستند نسبت به افرادی که تنها در منزل از گوشی خود استفاده می کنند، نیاز به گلس، با سختی و مقاومت بالاتری دارند. عبارتی که به این منظور روی بسته بندی گلس ها استفاده می شود، عبارت 9H است. این عبارت به معنای این است که گلس در برابر خط و خش ناشی از اشیا با این ضخامت مقاومت می کند. برای اطمینان از اصل بودن کالا و صحت این عبارت، بهتر است یا از فروشنده ضمانت کالا را بگیرید و یا از فروشگاه های معتبری چون فرفره خرید کنید.

عدم جذب مایعات

این ویژگی که به قابلیت نانو معروف است، از دیگر ویژگی های مهم هنگام نصب گلس گوشی محسوب می شود. این ویژگی علاوه بر ممانعت در مقابل نفوذ آب، مقابل لک و چربی و دیگر آلودگی ها نیز ایستادگی می کند.

مقاوم در برابر خط و خش

از دیگر ویژگی های مهم یک گلس خوب میزان مقاومت آن در برابر ضربات و خط و خش های خارجی است. بعضی از انواع گلس ها مانند سرامیکی دارای مقاومت بیشتر و بعضی دیگر از مقاومت کمتری برخوردار هستند که شما می توانید متناسب با نیاز خود اقدام به تهیه و نصب گلس گوشی از این فروشگاه کنید.

ضعیف نکردن عملیات لمس

همانطور که گفتیم یکی از دلایلی که ممکن است کاربران را از خرید گلس منصرف کند، کند شدن تاچ گوشی و یا ممانعت از نصب قاب گوشی است. پس استفاده از گلس گوشی که این مشکلات را نداشته باشد، نکته با اهمیتی است.

شفافیت تصویر و جلوگیری از انعکاس نور

اگر از آن دسته افراد هستید که هنگام استفاده از گوشی، بازتاب نور صفحه چشمانتان را آزار می دهد، انتخاب یک گلس که از این مشکل جلوگیری کند اهمیت زیادی دارد. گلس هایی مانند گلس مات مناسب شما خواهند بود که علاوه بر جلوگیری از بازتاب نور به وضوح تصویر نیز کمک می کنند.

راحتی نصب و حباب نیفتادن زیر آن

بعضی گلس ها به دلیل عدم انعطاف پذیری از قابلیت نصب آسان محروم بوده و باعث شکنندگی آن ها می شوند. پس انتخاب یک گلس منعطف که بتوان به راحتی نصب کرد و به مشکلاتی مانند حباب افتادن دچار نشد، از دیگر ویژگی های مهم انتخاب گلس است.

متریال مناسب و لبه های گرد و بدون تیزی

در نهایت آخرین ویژگی مهم در انتخاب و نصب گلس گوشی توجه به جنس و متریال به کار رفته در آن است تا به خوبی بتواند وظیفه خود یعنی محافظت از نمایشگر را انجام داده و مانع از ایجاد خط و خش شود. همچنین انتخاب گلس هایی با لبه های گرد و بدون تیزی از دیگر ویژگی های مهمی است که کمک می کند گلس بهتر به صفحه بچسبد و از گوشه ها بلند نشود.

مراحل نصب گلس گوشی

مراحل نصب گلس گوشی
مراحل نصب گلس گوشی

در ادامه مراحل گام به گام نصب گلس گوشی به تفصیل و با تصویر گفته می شود تا شما بتوانید با استفاده از آن به راحتی این کار را به تنهایی انجام دهید.

تمیز کردن گوشی

همانطور که پیش تر اشاره کردیم تمیز کردن گوشی از مهم ترین نکات قبل از نصب گلس گوشی است. توجه داشته باشید برای این کار به هیچ عنوان از تماس و اسپری مستقیم مواد پاک کننده به صفحه گوشی استفاده نکنید زیرا باعث به وجود آمدن آسیب های جبران ناپذیری به دستگاه تلفن همراه شما می شود. استفاده از الکل صنعتی نیز می تواند باعث از کار افتادن لمس گوشی به مرور زمان شود. پس بهتر است به استفاده از دستمال نانو مخصوص عینک اکتفا کنید.

جدا کردن گلس از چسب

بعد از تمیز کردن صفحه نمایشگر و آماده کردن گلس نو و یک کارت محکم و چسب اقدام به جدا کردن گلس از چسب خود کنید و آن را به صفحه نمایشگر بچسبانید.

تنظیم و فیکس گلس

حتما توضیحات روی بسته بندی گلس را مطالعه کنید. بعضی گلس ها برای اینکه با قاب گوشی تماس نداشته باشند، مقداری کوچکتر از صفحه نمایش تعبیه شده اند. به محل دوربین و اسپیکر و غیره توجه داشته باشید تا گلس روی آن ها نیفتد. در نهایت از مرکز گلس شروع کنید و به اطراف آن فشار آورید تا کم کم سایر نقاط به صفحه نمایش بچسبند.

حذف مشکلات احتمالی

برای جلوگیری از پرز گرفتن هنگام نصب گلس گوشی از یک سطح صاف و تمیز استفاده کنید. همچنین می توانید با استفاده از تکه ای چسب نواری، صفحه نمایش را به دقت تمیز کنید. برای از بین بردن حباب ها می توانید با استفاده از یک کارت محکم و فشار آوردن به سمت لبه ها، هوا و حباب ایجاد شده را به بیرون هدایت کنید و یا با بلند کردن لبه های گلس نزدیک به حباب و جابجا کردن آن، این مشکل را حل کنید.

سخن پایانی

نصب گلس گوشی یک چالش نسبتا سخت محسوب می شود که کاربران همواره در جهت فرار از انجام آن و سپردن این کار به متخصصین هستند. حال با توجه به مقاله ای که خواندید، دیدید با کمی دقت و ظرافت می توان این کار را با کمترین ابزار و به راحتی در منزل انجام داد.

تنها نکته قابل توجه در این مورد، دقت در خرید گلس با کیفیت و اصل است که با وجود فرفره نگرانی ای از این بابت نخواهید داشت. این فروشگاه اینترنتی به شمااین امکان را می دهد تا با مقایسه و مطالعه ویژگی انواع گلس ها، اقدام به تهیه و نصب گلس گوشی متناسب با نیاز خود کنید و از استفاده از آن لذت ببرید.

واکنش شما چیست؟

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow