این روش طبیعی با آلرژیهای غذایی مبارزه می کند
تحقیقی جدید نشان داده است که کامفرول، ترکیب طبیعی موجود در میوهها و سبزیجات، میتواند با تأثیر بر سیستم ایمنی بدن، پاسخ آلرژیک به آلرژیهای غذایی را کاهش دهد و به عنوان یک درمان طبیعی امیدوارکننده برای این مشکل رو به گسترش مطرح شود. به گزارش تکناک، فلاونوئیدها گروهی از ترکیبات طبیعی هستند که در […] نوشته این روش طبیعی با آلرژیهای غذایی مبارزه می کند اولین بار در تک ناک. پدیدار شد.
تحقیقی جدید نشان داده است که کامفرول، ترکیب طبیعی موجود در میوهها و سبزیجات، میتواند با تأثیر بر سیستم ایمنی بدن، پاسخ آلرژیک به آلرژیهای غذایی را کاهش دهد و به عنوان یک درمان طبیعی امیدوارکننده برای این مشکل رو به گسترش مطرح شود.
به گزارش تکناک، فلاونوئیدها گروهی از ترکیبات طبیعی هستند که در مواد غذایی گیاهی مانند: میوهها، سبزیجات و برگها یافت میشوند و پیشتر فواید متعددی از جمله محافظت در برابر دمانس (زوال عقل)، خواص ضد پیری و حتی کمک به تولید نان مناسب برای دیابتیها از آنها گزارش شده بود.
حالا، مطالعهای جدید از دانشگاه علوم توکیو (TUS) نشان داده است که فلاونوئید خاصی به نام کامفرول میتواند با تأثیر بر سیستم ایمنی بدن، پاسخ آلرژیک از جمله آلرژیهای غذایی را سرکوب کند.
آلرژیهای غذایی و سایر شرایط آلرژیک مانند: تب یونجه و آسم در سالهای اخیر به طور قابل توجهی افزایش یافتهاند. یکی از دلایل این افزایش، تغییرات محیطی و سبک زندگی میباشد، اما موضوع مسلم این است که آلرژیها به یک معضل جهانی تبدیل شدهاند.
سلولهای خاصی در روده به نام سلولهای دندریتیک (DC) وجود دارند، که نقش مهمی در تنظیم پاسخهای ایمنی، به ویژه در توسعه آلرژیهای غذایی ایفا میکنند.
این سلولها از طریق معرفی آنتیژنها به سلولهای T، آنها را فعال میکنند و به این ترتیب واکنشهای ایمنی بدن را تحریک مینمایند. در این فرایند، آنزیمی به نام RALDH2 که توسط این سلولها تولید میشود، نقش کلیدی دارد.
این آنزیم باعث تبدیل یک ماده شیمیایی به نام رتینال به اسید رتینوئیک میشود، که سلولهای ایمنی T تنظیمی را تولید میکند؛ سلولهایی که میتوانند واکنشهای آلرژیک را سرکوب نمایند.
محققان در این تحقیق برای مقابله با آلرژیهای غذایی، حدود ۴۰ فلاونوئید مختلف را مورد بررسی قرار دادند تا ببینند آیا میتوانند تولید RALDH2 را در سلولهای دندریتیک افزایش دهند. آنها متوجه شدند که کامفرول بیشترین تأثیر را داشته است.
کامفرول که در مواد غذایی مانند: چای، لوبیا، بروکلی، سیب و توتفرنگی وجود دارد، به دلیل خواص ضد التهابی خود شناخته شده و پیشتر نیز ارتباطهایی با کاهش خطر سرطان و بیماریهای قلبی، همچنین کاهش آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد نشان داده است.
محققان در آزمایشها، به این نتیجه رسیدند که درمان سلولهای دندریتیک با کامفرول باعث افزایش تولید RALDH2 میشود.
همچنین بررسیهای مولکولی نشان داد که کامفرول به گیرنده خاصی به نام AhR متصل میشود و با مسدود کردن آن، فرایند تولید سلولهای T تنظیمی را تسریع میکند.
محققان سپس این تأثیرات را در نمونههای حیوانی مورد بررسی قرار دادند. آنها به موشها با استفاده از پروتئین اوالبومین (OVA) موجود در سفیده تخممرغ، آلرژی غذایی القا کردند و دیدند که تجویز کامفرول به طور چشمگیری تعداد سلولهای T تنظیمی را افزایش و علائم فیزیکی آلرژی مانند: کاهش دمای بدن و اسهال را کاهش داد.
این تحقیق نویدبخش است و محققان قصد دارند اثرات مشابه را در سلولهای انسانی بررسی کنند. آنها معتقد هستند که مصرف روزانه فلاونوئیدها مانند کامفرول میتواند به کاهش آلرژیهای غذایی، التهاب و بیماریهای خودایمنی کمک کند و راهی امیدوارکننده برای درمان این مشکلات باشد.
این مطالعه در مجله Allergy منتشر شده است و در آینده میتواند به عنوان یک گزینه درمانی جدید برای مبتلایان به آلرژیهای غذایی و سایر بیماریهای مرتبط با پاسخ ایمنی بیش از حد مطرح شود.
نوشته این روش طبیعی با آلرژیهای غذایی مبارزه می کند اولین بار در تک ناک. پدیدار شد.
واکنش شما چیست؟