توقف فعالیت برخی از کارخانه‌های تولید تراشه سامسونگ به‌دلیل کاهش تقاضا

سامسونگ به‌دلیل کاهش تقاضا برای تراشه‌ها، فعالیت چندین کارخانه تولید تراشه خود را متوقف کرده است. این تصمیم به کاهش فراوان سود عملیاتی این شرکت منجر شده است. به گزارش سامسونگ، سامسونگ عملیات تعدادی از کارخانه های تولید تراشه خود را به‌دلیل کاهش شدید تقاضا به‌طور موقت متوقف کرده است. بر‌اساس گزارش رسانه کره‌ای Chosung، […] نوشته توقف فعالیت برخی از کارخانه‌های تولید تراشه سامسونگ به‌دلیل کاهش تقاضا اولین بار در تک ناک. پدیدار شد.

۱۲ آبان , ۱۴۰۳ - 02:00
 0  2
توقف فعالیت برخی از کارخانه‌های تولید تراشه سامسونگ به‌دلیل کاهش تقاضا

سامسونگ به‌دلیل کاهش تقاضا برای تراشه‌ها، فعالیت چندین کارخانه تولید تراشه خود را متوقف کرده است. این تصمیم به کاهش فراوان سود عملیاتی این شرکت منجر شده است.

به گزارش سامسونگ، سامسونگ عملیات تعدادی از کارخانه های تولید تراشه خود را به‌دلیل کاهش شدید تقاضا به‌طور موقت متوقف کرده است. بر‌اساس گزارش رسانه کره‌ای Chosung، غول فناوری کره‌ای تصمیم گرفته است تا فعالیت ۳۰ درصد از کارخانه‌های ۴ و ۵ و ۷ نانومتری خود را متوقف کند. این توقف دائمی نیست و تجهیزات در این کارخانه‌ها همچنان فعال خواهند بود؛ اما با حداقل مصرف برق کار می‌کنند تا هزینه‌های انرژی کاهش یابد.

اندرویدهدلاینز می‌نویسد که چند سال اخیر برای تراشه‌های اگزینوس چالش‌برانگیز بوده است. مشکلات بازده اندک ویفرهای Samsung Foundry موجب شده است تا این شرکت برخی از مشتریان بزرگ خود را از دست بدهد. کارخانه‌های سامسونگ فقط تراشه‌های اگزینوس را تولید و تعداد محدودی از قراردادهای دیگر را عملیاتی می‌کنند و با توجه به تقاضای اندک، بسیاری از کارخانه‌ها فعال هستند؛ اما محصولی تولید می‌کنند.

طبق این گزارش، سامسونگ پیش‌بینی کرده است که درصد کارخانه‌های نیمه‌فعال تا پایان سال جاری به ۵۰ درصد خواهد رسید. از میان ویفرهای فعال، تنها ویفرهای ۴ نانومتری به‌طور دائمی در حال کار هستند و تراشه‌های اگزینوس ۲۴۰۰ و برخی مدل‌های اسنپدراگون را تولید می‌کنند. با‌این‌حال، تقاضای اندک سایر شرکت‌ها سبب شده است تا ظرفیت کامل این ویفرها نیز تکمیل نشود.

توقف چندین کارخانه تولید تراشه سامسونگ

تلاش سامسونگ برای بهبود عملکرد ویفرهای ۳ نانومتری

در‌حال‌حاضر، سامسونگ با مشکل بازده ناچیز ویفرهای ۳ نانومتری GAA خود مواجه است و این امر باعث شده که تراشه اگزینوس ۲۵۰۰ از برنامه تولید سری گلکسی S25 حذف شود. سامسونگ همچنان در تلاش است تا عملکرد ویفرهای ۳ نانومتری خود را بهبود ببخشد و امیدوار است که تا سال ۲۰۲۵ این تراشه در دستگاه‌های تاشو گلکسی استفاده شود.

درمقابل، فرایند تولید تراشه‌های ۲ نانومتری سامسونگ با شرایط بهتری روبه‌رو است. این شرکت امیدوار است که با ارائه کارخانه‌های رقابتی، مشتریان بزرگی را جذب کند. حتی شرکت کوالکام نیز احتمال همکاری مجدد با سامسونگ را برای تولید تراشه‌های پرچم‌دار اسنپدراگون در آینده نزدیک در نظر گرفته است.

مشکلات Samsung Foundry از سال ۲۰۲۱ آغاز شد

مشکلات Samsung Foundry از سال ۲۰۲۱ با عرضه تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۱ شدت گرفت. کوالکام این تراشه را با انتظارات فراوانی طراحی کرده بود؛ اما ویفرهای ۴ نانومتری سامسونگ به‌دلیل مصرف برق زیاد و مدیریت حرارتی نامناسب نتوانستند عملکرد مورد انتظار را ارائه دهند. بازده اندک کارخانه‌ها نیز در آن زمان مشکل‌ساز بود و درصد تراشه‌های قابل‌ استفاده تولید‌شده کمتر از حد مطلوب بود.

در پی این مشکلات، کوالکام در نیمه دوم سال تولید تراشه‌های خود را به شرکت TSMC منتقل کرد. کوالکام با اندکی افزایش در سرعت پردازنده، تراشه اسنپدراگون 8+ نسل ۱ را عرضه کرد که یکی از بهترین محصولات این شرکت محسوب می‌شود. این تغییر به‌دلیل مشکلات فنی در کارخانه‌های سامسونگ صورت گرفت و سبب شد تا این شرکت انتقادات گسترده‌ای را به‌عنوان منبع اصلی مشکلات تراشه اصلی متحمل شود.

علاوه‌بر این، تراشه اسنپدراگون ۸۸۸، نسخه پیشین اسنپدراگون ۸ نسل ۱، با مشکلاتی مواجه بود و نشانه‌هایی از کاهش کنترل حرارت و بازده انرژی را نشان می‌داد. شرکت انویدیا، از مشتریان بزرگ سامسونگ، به‌دلیل مشکلات مشابه تصمیم گرفت که تولید تراشه‌های خود را به TSMC واگذار کند. بدین‌ترتیب، سامسونگ به‌طور ناگهانی مشتریان اصلی خود را در آن زمان از دست داد.

نوشته توقف فعالیت برخی از کارخانه‌های تولید تراشه سامسونگ به‌دلیل کاهش تقاضا اولین بار در تک ناک. پدیدار شد.

واکنش شما چیست؟

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow