رصد آسمان با بالنهای هوشمند/مقابله با آتش سوزی و طوفان
این استارتاپ مشاهدات دقیق مکرری از مناطقی که تحت تأثیر بلایای طبیعی قرار گرفتهاند جمعآوری میکند و این اطلاعات را در اختیار شرکتهای بیمه قرار میدهد. این بالنها همان چیزی را که ۸۰۰ هزار پهپاد با یک پرواز انجام میدهند به تصویر میکشند و میتوانند عملیات نقشهبرداری را که در شرایط عادی چندین هفته طول میکشد تنها ظرف چند ساعت انجام دهند. آتشسوزیهای گسترده و طوفانهای پی در پی در امریکا تبدیل به معضلی بزرگ برای شرکتهای بیمه شده است و اغلب این شرکتها در ایالتهای پرخطری چون فلوریدا، کالیفرنیا و تگزاس تمایلی به عقد قرارداد با شهروندان ندارند. برای حل این مشکل، یک استارتاپ در امریکا برای رصد تغییرات آب و هوایی و میزان خسارتهای ناشی از طوفان و آتشسوزی، بالنهای مجهز به هوش مصنوعی را به استراتوسفر پرتاب کرده تا اطلاعات دقیقی در اختیار شرکتهای بیمه قرار دهد. به گزارش ایران، استارتاپ Near Space Labs مستقر در نیویورک، شبکهای از بالنهایی مجهز به هوش مصنوعی و دوربینهای روباتیک پیشرفته را برای ثبت تصاویری با وضوح بالا و رصد تغییرات آب و هوایی در سراسر امریکا مستقر کرده است تا کار ارزیابی و پاسخ به آسیبهای ناشی از رویدادهای شدید آب و هوایی آسانتر شود.
این استارتاپ مشاهدات دقیق مکرری از مناطقی که تحت تأثیر بلایای طبیعی قرار گرفتهاند جمعآوری میکند و این اطلاعات را در اختیار شرکتهای بیمه قرار میدهد. این بالنها همان چیزی را که ۸۰۰ هزار پهپاد با یک پرواز انجام میدهند به تصویر میکشند و میتوانند عملیات نقشهبرداری را که در شرایط عادی چندین هفته طول میکشد تنها ظرف چند ساعت انجام دهند.
آتشسوزیهای گسترده و طوفانهای پی در پی در امریکا تبدیل به معضلی بزرگ برای شرکتهای بیمه شده است و اغلب این شرکتها در ایالتهای پرخطری چون فلوریدا، کالیفرنیا و تگزاس تمایلی به عقد قرارداد با شهروندان ندارند. برای حل این مشکل، یک استارتاپ در امریکا برای رصد تغییرات آب و هوایی و میزان خسارتهای ناشی از طوفان و آتشسوزی، بالنهای مجهز به هوش مصنوعی را به استراتوسفر پرتاب کرده تا اطلاعات دقیقی در اختیار شرکتهای بیمه قرار دهد.
به گزارش ایران، استارتاپ Near Space Labs مستقر در نیویورک، شبکهای از بالنهایی مجهز به هوش مصنوعی و دوربینهای روباتیک پیشرفته را برای ثبت تصاویری با وضوح بالا و رصد تغییرات آب و هوایی در سراسر امریکا مستقر کرده است تا کار ارزیابی و پاسخ به آسیبهای ناشی از رویدادهای شدید آب و هوایی آسانتر شود.
واکنش شما چیست؟