نسل جدید محصولات هوش مصنوعی انویدیا در GTC 2025 رونمایی می شوند

جنسن هوانگ، مدیرعامل انویدیا تأیید کرد که معماری‌های هوش مصنوعی Blackwell Ultra و Vera Rubin طبق برنامه پیش می‌روند و در GTC 2025 به‌طور رسمی معرفی خواهند شد تا قدرت پردازشی جدیدی را ارائه دهند. به گزارش تکناک، wccftech می‌نویسد که انویدیا اعلام کرده که نسل جدید معماری‌های Blackwell Ultra و Rubin AI در مسیر […] نوشته نسل جدید محصولات هوش مصنوعی انویدیا در GTC 2025 رونمایی می شوند اولین بار در تک ناک - اخبار تکنولوژی روز جهان و ایران. پدیدار شد.

۱۰ اسفند , ۱۴۰۳ - 14:00
 0  3
نسل جدید محصولات هوش مصنوعی انویدیا در GTC 2025 رونمایی می شوند

جنسن هوانگ، مدیرعامل انویدیا تأیید کرد که معماری‌های هوش مصنوعی Blackwell Ultra و Vera Rubin طبق برنامه پیش می‌روند و در GTC 2025 به‌طور رسمی معرفی خواهند شد تا قدرت پردازشی جدیدی را ارائه دهند.

به گزارش تکناک، wccftech می‌نویسد که انویدیا اعلام کرده که نسل جدید معماری‌های Blackwell Ultra و Rubin AI در مسیر توسعه قرار دارند و موج جدیدی از فناوری هوش مصنوعی را به همراه خواهند داشت. این شرکت تأکید دارد که رویکرد آن‌ها برای پیشبرد صنعت، گسترده‌تر از هر زمان دیگری است.

عرضه هم‌زمان نسل جدید محصولات هوش مصنوعی انویدیا

گفته می‌شود که محصولات جدید انویدیا تغییرات چشمگیری نسبت به نسل‌های قبلی خواهند داشت و این شرکت همچنان با سرعت بالا در حال توسعه آن‌هاست. جنسن هوانگ در گفت‌وگو با تحلیلگران تأیید کرد که معماری‌های Blackwell Ultra و Vera Rubin AI طبق برنامه‌ریزی برای عرضه آماده می‌شوند و مشکل نرخ بازدهی GB200 تأثیری بر برنامه انتشار سالانه انویدیا نخواهد گذاشت. او در پاسخ به سوالی درباره مدیریت هم‌زمان این دو محصول گفت:

Blackwell Ultra در نیمه دوم سال عرضه خواهد شد. در توسعه اولین مدل Blackwell با وقفه‌ای روبه‌رو شدیم که چند ماه به تعویق افتاد، اما اکنون به‌طور کامل بازیابی شده‌ایم.
تیم ما عملکرد فوق‌العاده‌ای داشت و تمامی شرکای ما در زنجیره تأمین کمک کردند تا با سرعت بالایی به روند تولید بازگردیم.
اکنون تولید Blackwell در مقیاس وسیع آغاز شده، اما این تنها آغاز مسیر است. برنامه ما همچنان ادامه دارد و Blackwell Ultra با شبکه‌سازی جدید، حافظه‌های ارتقایافته و پردازنده‌های قدرتمندتر به‌زودی عرضه خواهد شد.

پل ارتباطی میان Blackwell و Vera Rubin

افزایش توان پردازشی و ظرفیت حافظه در Blackwell Ultra

براساس گزارش‌ها، انویدیا قصد دارد سطح مصرف توان را در نسل جدید پردازنده‌های هوش مصنوعی خود افزایش دهد. سرور GB300 AI احتمالاً با توان ۱۴۰۰ وات عرضه خواهد شد که جهشی قابل‌توجه نسبت به ۱۰۰۰ وات در Blackwell GB200 محسوب می‌شود. بهبودهای معماری این مدل، عملکرد FP4 را تا ۱.۴ برابر نسبت به نسل قبل افزایش داده و ظرفیت حافظه را از ۱۹۲ گیگابایت به ۲۸۸ گیگابایت خواهد رساند. این پیشرفت با استفاده از فناوری HBM3E 12-Hi stacks ممکن شده است.

پل ارتباطی میان Blackwell و Vera Rubin

Blackwell Ultra به‌عنوان پلی میان سری اولیه Blackwell و نسل آینده Vera Rubin معرفی خواهد شد. انویدیا قصد دارد از این مدل برای ارائه گزینه‌های گسترده‌تر به مشتریان اصلی خود استفاده کند. انتظار می‌رود که B300 راهکاری برای حل مشکلات نرخ بازدهی Blackwell باشد و قدرت واقعی این معماری را به نمایش بگذارد.

پس از عرضه Blackwell Ultra، نوبت به Vera Rubin خواهد رسید که به گفته انویدیا، قرار است تحولی اساسی در بازار هوش مصنوعی ایجاد کند. جنسن هوانگ در این‌باره اظهار داشت:

پس از Blackwell Ultra، نوبت به Vera Rubin خواهد رسید و تمامی شرکای ما در حال آماده‌سازی برای این تغییر هستند. این یک جهش بزرگ برای صنعت خواهد بود.

Vera Rubin و استفاده از حافظه HBM4

اطلاعات زیادی درباره معماری Rubin منتشر نشده، اما مهم‌ترین ویژگی آن استفاده از HBM4 است که نقش کلیدی در آینده بازارهای محاسباتی ایفا خواهد کرد. گزارش‌ها نشان می‌دهند که Blackwell Ultra و Rubin در مارس ۲۰۲۵ در GTC 2025 رونمایی خواهند شد. با توجه به اینکه صنعت در حال آماده‌سازی زیرساخت‌های موردنیاز برای این محصولات است، انتظار می‌رود که فاصله زیادی بین معرفی و عرضه آن‌ها وجود نداشته باشد.

نوشته نسل جدید محصولات هوش مصنوعی انویدیا در GTC 2025 رونمایی می شوند اولین بار در تک ناک - اخبار تکنولوژی روز جهان و ایران. پدیدار شد.

واکنش شما چیست؟

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow