ساخت کاوشگر آرگونات برای اکتشاف پایدار در ماه

به تازگی آژانس فضایی اروپا (ESA) قراردادی مهم با شرکت ایتالیایی تالس آلنیا اسپیس (Thales Alenia Space) برای ساخت کاوشگری به نام آرگونات (Argonaut) امضا کرده است تا مسیری پایدار برای اکتشاف در ماه فراهم شود. به گزارش تک‌ناک، شرکت تالس آلنیا اسپیس با دریافت قراردادی به ارزش حدود ۹۰۰ میلیون دلار از ESA، مسئول […] نوشته ساخت کاوشگر آرگونات برای اکتشاف پایدار در ماه اولین بار در تک ناک - اخبار تکنولوژی روز جهان و ایران. پدیدار شد.

۱۳ بهمن , ۱۴۰۳ - 17:00
 0  3
ساخت کاوشگر آرگونات برای اکتشاف پایدار در ماه

به تازگی آژانس فضایی اروپا (ESA) قراردادی مهم با شرکت ایتالیایی تالس آلنیا اسپیس (Thales Alenia Space) برای ساخت کاوشگری به نام آرگونات (Argonaut) امضا کرده است تا مسیری پایدار برای اکتشاف در ماه فراهم شود.

به گزارش تک‌ناک، شرکت تالس آلنیا اسپیس با دریافت قراردادی به ارزش حدود ۹۰۰ میلیون دلار از ESA، مسئول توسعه عنصر فرود قمری (LDE) برای این کاوشگر باری خواهد بود. آرگونات در مأموریت‌های آینده ESA به ماه در دهه ۲۰۳۰ نقشی اساسی خواهد داشت و محموله‌ها و ابزارهای علمی را به سطح ماه منتقل خواهد کرد.

طبق اعلام ESA، از اوایل دهه آینده، کاوشگر آرگونات در مأموریت‌های منظم به ماه پرتاب خواهد شد. این مأموریت‌ها می‌توانند شامل تحویل زیرساخت‌ها، ابزارهای علمی، مریخ‌نوردها، آزمایش‌های فناوری و منابع حیاتی برای فضانوردان مانند: غذا، آب و هوا باشند.

اکتشاف پایدار ماه با استفاده از کاوشگر آرگونات

کاوشگری با قابلیت‌های ویژه

آرگونات به عنوان یک کاوشگر باری، این امکان را به اروپا می‌دهد که به طور مستقل به ماه دسترسی پیدا کند. این کاوشگر قادر خواهد بود شرایط سخت ماه از جمله شب‌های طولانی و روزهای داغ آن را تحمل کند.

علاوه بر این، پیش‌بینی می‌شود که آرگونات برای پنج سال به‌ طور مداوم فعالیت کند و به یک ابزار کلیدی برای اکتشاف پایدار ماه تبدیل شود.

فضاپیمای آرگونات از سه بخش اصلی تشکیل شده است: ماژول فرود قمری (برای سفر به ماه و فرود)، محموله و پلتفرم باری که این دو بخش را به هم متصل می‌کند.

شرکت تالس آلنیا اسپیس به همراه شرکت OHB، یک کنسرسیوم اروپایی برای ساخت دستگاه فرود قمری آرگونات تشکیل داده‌اند. طبق برنامه‌ریزی‌ها، این دستگاه در سال ۲۰۳۰ آماده و مأموریت‌های عملیاتی آغاز خواهد شد. اولین مأموریت این پروژه با نام ArgoNET در سال ۲۰۳۱ انجام می‌شود.

کمک به برنامه‌های بین‌المللی و مأموریت‌های آرتمیس

آرگونات تنها یک پروژه مستقل نیست، بلکه جزئی از یک برنامه بزرگ‌تر از سوی ESA برای ایجاد یک حضور پایدار در ماه است. این کاوشگر به‌ طور ویژه طراحی شده است تا با دیگر سیستم‌های ESA مثل Gateway (یک ایستگاه فضایی در مدار ماه) هماهنگ باشد. همچنین این پروژه با Lunar Link یکپارچه خواهد شد، که ارتباط بین ایستگاه Gateway و سطح ماه را فراهم می‌کند.

علاوه بر این، آرگونات به پروژه Moonlight ESA متصل خواهد شد تا خدمات ارتباطی و ناوبری روی ماه فراهم کند. این پروژه نقش مهمی در طرح‌های بین‌المللی مربوط به ماه و به ویژه برنامه‌های ناسا برای ارسال انسان به ماه تحت چارچوب برنامه فضایی آرتمیس ایفا خواهد کرد.

توانمندی‌های ویژه کاوشگر آرگونات

کاوشگر آرگونات طراحی شده است تا یک وسیله چندمنظوره باشد. این کاوشگر می‌تواند محموله‌های مختلفی را تحویل دهد، مریخ‌نوردها را مستقر کند، آزمایش‌های فناوری انجام دهد، از منابع ماه استفاده کند و حتی تجهیزات علمی مثل تلسکوپ یا ایستگاه برق را حمل نماید.

انتخاب کنسرسیوم برای عملیات اولین عنصر فرود قمری تا پایان سال ۲۰۲۶ نهایی خواهد شد. دانیل نیونشواندر که در ESA مشغول است، در این خصوص گفت: «امضای قرارداد آرگونات یک گام مهم در تحقق آرزوهای اروپا در زمینه اکتشاف ماه است.»

وی تصریح کرد: «این کاوشگر ماه منحصربه‌فرد نشان‌دهنده تعهد ESA به توسعه توانمندی‌های صنعتی در اکتشاف فضا است و به اروپا این فرصت را می‌دهد که در مشارکت‌های بین‌المللی سهم مهمی داشته باشد و مسیری هموار برای حضور پایدار انسان روی ماه ایجاد کند.»

نوشته ساخت کاوشگر آرگونات برای اکتشاف پایدار در ماه اولین بار در تک ناک - اخبار تکنولوژی روز جهان و ایران. پدیدار شد.

واکنش شما چیست؟

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow