کاشت پمپ قلب مکانیکی جدید برای درمان نارسایی قلبی

تیم جراحی قلب دانشگاه میشیگان یک پمپ قلب مکانیکی جدید را در یک بیمار کاشتند تا این دستگاه را با تنها دستگاه موجود برای درمان نارسایی قلبی مقایسه کنند. به گزارش تک‌ناک، از میان ۶ میلیون آمریکایی مبتلا به نارسایی قلبی، هزاران نفر در انتظار پیوند قلب هستند، یا نیاز به پیوند دارند اما واجد […] نوشته کاشت پمپ قلب مکانیکی جدید برای درمان نارسایی قلبی اولین بار در تک ناک - اخبار تکنولوژی روز جهان و ایران. پدیدار شد.

۲۵ بهمن , ۱۴۰۳ - 16:00
 0  3
کاشت پمپ قلب مکانیکی جدید برای درمان نارسایی قلبی

تیم جراحی قلب دانشگاه میشیگان یک پمپ قلب مکانیکی جدید را در یک بیمار کاشتند تا این دستگاه را با تنها دستگاه موجود برای درمان نارسایی قلبی مقایسه کنند.

به گزارش تک‌ناک، از میان ۶ میلیون آمریکایی مبتلا به نارسایی قلبی، هزاران نفر در انتظار پیوند قلب هستند، یا نیاز به پیوند دارند اما واجد شرایط نیستند. پزشکان اغلب این بیماران را با دستگاهی به نام دستگاه کمک بطنی (VAD) درمان می‌کنند. این دستگاه یک پمپ قلبی مکانیکی قابل کاشت است، که به عضله ضعیف بطن چپ قلب کمک می‌کند تا خون را به سراسر بدن پمپاژ نماید. در گذشته از این دستگاه به عنوان یک راه‌حل موقت قبل از پیوند قلب استفاده می‌شد، اما امروزه به عنوان یک درمان بلندمدت، جایگزین پیوند قلب به حساب می‌آید.

این مطالعه با نام INNOVATE (بررسی یک دستگاه کمک بطنی جدید با فناوری مغناطیسی برای درمان نارسایی پیشرفته بطن چپ)، اولین آزمایش این دستگاه کمکی است که BrioVAD نام دارد. دستگاه BrioVAD توسط شرکت BrioHealth Solutions, Inc توسعه یافته است و اولین بیمار دریافت‌کننده آن در دانشگاه میشیگان، یک زن از شهر مونرو ایالت میشیگان بود.

هدف این آزمایش، ثبت‌نام بیمارانی است که نارسایی قلبی دارند و قدرت پمپاژ بطن چپ قلب آنها به ۲۵ درصد یا کمتر از حد طبیعی کاهش یافته است (معیاری به نام کسر تخلیه بطن چپ). برای واجد شرایط بودن، بیماران باید علی‌رغم درمان دارویی بهینه، شاهد بدتر شدن نارسایی قلبی خود باشند.

بررسی عملکرد دستگاه پمپ قلب BrioVAD در درمان نارسایی قلبی

دو سوم شرکت‌کنندگان به طور تصادفی پمپ قلب مکانیکی BrioVAD را استفاده خواهند کرد، در حالی که یک سوم دیگر دستگاه HeartMate 3 شرکت Abbott را استفاده می‌کنند. این دستگاه در حال حاضر تنها گزینه موجود برای درمان کوتاه‌مدت و بلندمدت بیماران است.

دستگاه  HeartMate 3 در سال ۲۰۱۷ توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تأیید شد. BrioVAD نیز برای استفاده در آزمایش INNOVATE که به مقایسه مستقیم این دو دستگاه می‌پردازد، از FDA معافیت تحقیقاتی دریافت کرده و در چین برای استفاده تجاری تأیید شده است.

شرکت Abbott در ژانویه ۲۰۲۴ اعلام کرد که تولید دستگاه HeartMate II را تا سال ۲۰۲۶ متوقف خواهد کرد، که پمپ قلبی دیگری می‌باشد که توسط FDA تایید شده است.

دکتر عباس بیطار، محقق اصلی این آزمایش گفت: «وجود تنها یک دستگاه در بازار برای چنین مشکلی ایدئال نیست. اگر مشکلی در عملکرد دستگاه یا اختلال در زنجیره تأمین پیش بیاید، بیماران بدون گزینه می‌مانند. داشتن گزینه‌های دیگر برای بیماران در چنین شرایطی بسیار حیاتی است.»

هر دو دستگاه BrioVAD و HeartMate 3 از فناوری استفاده می‌کنند که یک روتور را به صورت مغناطیسی در داخل پمپ شناور می‌کند تا آسیب ناشی از چرخش و پمپاژ خون به بدن کاهش یابد. به گفته شرکت BrioHealth Solutions، دستگاه جدید با سرعت کمی کندتر می‌چرخد تا آسیب به خون را بیشتر کاهش دهد.

پمپ قلب مکانیکی BrioVAD حدود ۲۰ درصد کوچک‌تر از HeartMate 3 است و کابل اتصال آن (کابلی که از پمپ به بیرون بدن و به باتری متصل می‌شود) کمی باریک‌تر می‌باشد. پمپ HeartMate 3 با دو باتری تا ۱۷ ساعت قدرت بدون وقفه ارائه می‌دهد، در حالی که BrioVAD تا ۱۲ ساعت شارژ دارد، اما تنها از یک باتری استفاده می‌کند و حمل آن برای بیمار راحت‌تر است.

پمپ قلب مکانیکی جدید برای درمان نارسایی قلبی در بدن بیمار کاشته شد

FDA در آوریل ۲۰۲۴، دستگاه‌های HeartMate II و HeartMate 3 را به دلیل تجمع مواد بیولوژیکی جمع‌آوری کرد، که باعث انسداد خروج خون از پمپ می‌شد.

با وجود این، دکتر بیطار عنوان کرد: «علی‌رغم این جمع‌آوری، HeartMate 3 بهترین نتایج را تا به امروز برای بیمارانی ارائه داده است که هیچ گزینه درمانی دیگری ندارند، همچنین استانداردهای جدید و بالاتری را برای مقایسه با دستگاه‌های آینده تعیین کرده است. این دستگاه عوارض جانبی بسیار کمی در مقایسه با دستگاه‌های کمک بطنی قدیمی دارد، که عوارضی مانند عفونت‌ و سکته‌های مغزی را به همراه داشتند.»

پیش‌بینی می‌شود که در آمریکا تا ۴۰ سیستم بهداشتی در این آزمایش شرکت کنند. هدف این است که در مجموع ۷۸۰ شرکت‌کننده در مطالعه INNOVATE ثبت‌نام شوند.

دکتر رابرت بی. هاوکینز، استادیار جراحی قلب در دانشکده پزشکی دانشگاه میشیگان گفت: «اگرچه استفاده از دستگاه‌های کمک بطنی در سال‌های اخیر افزایش یافته است، اما این درمان هنوز به اندازه‌ای که می‌تواند، گسترش نیافته است. ما مشتاق هستیم که این فناوری جدید را به طور مستقیم با استاندارد فعلی مقایسه کنیم و امیدوار هستیم که زندگی بیماران در سراسر کشور را بهبود بخشیم.»

نوشته کاشت پمپ قلب مکانیکی جدید برای درمان نارسایی قلبی اولین بار در تک ناک - اخبار تکنولوژی روز جهان و ایران. پدیدار شد.

واکنش شما چیست؟

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow